פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים שלום. אני מחפש שירים למחשב כדי להעביר קצת את הזמן אין לי שירים כמעט במחשב.. אני לא ממש מבין במוסיקה כיוותי שתוכלו לכוון אותי למשהו שאני כן אוהב.. אני אוהב מוסיקה בסיגנון DANCE &ROCK וסתם זמרים כמו אברלי לאבינג.. LIMP BIZKIT... ואני שומע קצת את LINKIN PARK מי שמכיר : אם תוכל להמליץ לי על שירים יפים אשמח אגב עם השם של השיר באנגלית נא לרשום אותו באנגלית לא לנסות לתרגם אותו או משהו דומה כמו NUMB לא לרשום משותק/"נאמב של לינקנג פארק".. וזהו תודה מראש. המשך יום נעים !
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים pushing me away/LPbreaking the habbit/lppoints of authority/LPיש עוד הרבה.....כולם שירים יפים.
פורסם 2005 בנובמבר 2120 שנים מחבר pushing me away/LP breaking the habbit/lp points of authority/LP יש עוד הרבה..... כולם שירים יפים. יש לי את כולם.. יש לי 2 אלבונים של LINK PARK&LIMP BIZKIT אם אפשר אני מחפש להקות דומות כלומר שמנגנות מוסיקה באותו סיגנון או לפחות שירים באנגלית אחרים שימליצו לי אליהם... תודה אבל בכול אופן
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים nightwish - come cover me תנסה, תראה אם אתה אוהב כל השירים של SYSTEM OF A DOWN; K's Choice - Everything for free, DREAM THEATER - ENDLESS SACRIFICE, להיטים של METALLICA כמו RIDE THE LIGHTNING, FADE TO BLACK PAPA ROACH - NOT LISTENING, BROKEN HOME, SHE LOVES ME NOT SINCH - SOMETHING MORE כל השירים הנ"ל הם רוק \ מטאל \ ניומטאל אם אתה רוצה דאנסים טובים, אז אני ממליץ על המיקס החדש GRAFFITI PROJECT - ALINE , SCOOTER - FASTER HARDER SCOOTER, Prodigy - No good , Smack my bitch up, firestarter, voodoo people יש עוד ה-מון אבל זה לבינתיים
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים כל השירים של SYSTEM OF A DOWN; לא כולם.. אבל יש להם המון יפים..B.Y.O.B.Deer DanceChop SueyAerialsATWASoldier SideRevengaHighway SongQuestionואחד סתם ממכר - Radio/Videoיש עוד יפים אבל לא היה לי ממש כוח לרשום..
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים ללינקין יש 4 דיסקים+דיסקים של מועדון המעריצים שלהם+כמה שירים מהצד(ITS GOING DOWN,VERTICAL LIMIT, MY DECEMBER וכו).
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אם אתה אוהב לינקין פארק (אהמ*זבל*אהמ) אז אתה בטח תאהב גרין דיי (אהמ*זבל*אהמ).Green Day.אולי תאהב גם נירוונה. (אולי..)Nirvanaלהקות שאני אוהב, אתה מוזמן להאזין להן, אולי תאהב:King CrimsonGenesisLed ZeppelinPink FloydYes
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים איך אתה יכול להשוות את לינקין פארק לזבל או לגרינדיי?זה בכלל לא אותו סוג מוזיקה!
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים איך אתה יכול להשוות את לינקין פארק לזבל או לגרינדיי?זה בכלל לא אותו סוג מוזיקה!טוב נו אל תתיחס לדעה שלי.אני יודע שהם לא דומים, אבל 90% ממי שאני מכיר ששומע לינקין פארק אוהב גרין דיי...
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים dark new day-freedark new day-PiecesDrowning pool-tear awayCrossfade-The deep endsum41-fat lipיש עוד מלה שירים יפים ללהקות האלה ..תוריד ותשמע ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.