עבור לתוכן

עכבר RAZER צריך פד?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין.

יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן?

תודה,

רם

פורסם

עכבר לייזר עובד יותר טוב מאופטי על כל משטח אבל העכבר שלך הוא לא לייזר הוא אופטי

פורסם
  • מחבר

אוקי.

האם מומלץ לשים אותו על פד?

האם למרות שהוא לא עכבר לייזר - הוא עדיין נחשב עכבר טוב למשחקים?

רם

פורסם

גם אתה הזמנת מ EBAY? :P

לול...יש לי בדיוק אותו דבר...רק שאני רכשתי אותו לפני 3-4 חודשים....אתה היית כבר צריך לקנות את ה COPPERHEAD..

אני מתבאס מזה....כי עדיין אני לא יודע עד כמה יש שינוי ושיפור במעבר ללייזר...

העכבר הזה שלנו מצויין...ולא זקוק למשטח...במיוחד בזכות רגלי הטפלון שלו עם ZERO ACOUSTIC ...בחיים לא החזקתי עכבר שממש מרחף

מעל לשולחן!

אני אישית משתמש בעכבר אבל עם הדרייברים של LOGITECH של ה MX510 שלי שאני לא משתמש בו..

מוזר נכון? אבל ככה נוח לי ...אני מוצא את הדרייברים של רייזר מעצבנים כי הם מוגבלים בדיוק לצרכים שלי...אני מדבר על כפתור מספר 4

שנשאר קבוע ON THE FLY SENSATIVITY ואני צריך את 2 הכפתורים השמאליים למשחקים...אז מזל שמצאתי ת'קומבינה שלו

אני מקווה שאני לא מפספס יותר מידי יכולות של העכבר בגלל הדרייברים הלא תואמים...

פורסם

adidas8

יש דרייברים חדשים, גירסא 5.9 שמאפשרים לך לקבוע את התפקיד של כל כפתור,

אז כן - אתה באמת מפספס חלק מהפונקציות של העכבר.

וכדאי לקנות פד איכותי, הוא משפר פלאים את התזוזה של העכבר, למרות שגם על שולחן הוא זז מצוין, אבל תמיד יש יותר טוב :)

פורסם

כן אחי...אני יודע...ניסיתי את הגרסה האחרונה של הדרייברים אבל לא אהבתי עדיין!

זה מעצבן אבל מה לעשות? כח ההרגל!

מה שכן מזל שמצאתי תעכבר הזה כי ה MX510 התחיל לעשות לי כאבים ביד חבל"ז...הצורה הקשתית שלו נוחה ל-10 דקות..אח"כ זה כבר

נוראי...

עדיין אני נושך שפתיים על ה COPPERHEAD...

נו...פעם הבאה... :]

פורסם
  • מחבר

היי,

לא הכרתי את הגרסה החדשה הזו - קניתי את הDiamondback Plasma כי זה מה שאמרו לי פה בפורומים - אני מקווה שהוא יהיה טוב.

נראה לי שאני אקנה גם פד לייתר ביטחון - האם יש משהו מיוחד שצריך לשים אליו לב כאשר קונים פד ?

או סתם לקנות משהו יפה?

תודה,

רם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים