עבור לתוכן

מכונת גילוח עד 600שקל

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות).

צריך להתגלח מהר בצבא :-\.

תודה מראש.

פורסם

אישית אחרי נסיונות כואבים אני רק עם Philips מסדרה 6 ומעלה (יש לי בבית אחד מסדרה 6 ואחד מסדרה 8 שני הדגמים הספציפיים יצאו מייצור אז הם לא יעזרו לך)

פורסם

גם אני מתלבט בנושא,

בערך בשלוש שנים האחרונות השתמשתי במכונה, אבל חברים אומרים לי שבצבא מכונה לא הולכת, בעיקר מפני שאין לך גישה לנקודת חשמל.

אבל שלא תחשוב שהגילוח במכונה יותר מהיר מאשר בסכין, זה לא כמו מכונת תספורת, לוקח לדעתי כמעט אותו זמן עם מכונה וסכין, פשוט עם מכונה אתה לא צריך להיות מול מראה וזה יותר פשוט :-\

פורסם

בד"כ לוקח לי המון זמן להתגלח עם מכונה

סביבות ה 7-8 דקות

אבל לא התגלחתי עם סכין אף פעם אז לא יודע כמה זמן ייקח עם סכין

פורסם

סכין יותר איטי. אתה גם צריך לנקות אחרייך, לשים קצף, להוריד אחר כך מה שנשאר מאחורי האוזניים וכו'.

אני מעדיף סכין. יותר נוח, ויותר נעים אחר כך.

פורסם

SAKIN AHI AHI :xyxthumbs:

פורסם

מה אין לך את הערבים האלו שעוברים במרכז העיר ומציעים לך לקנות אחת ב-50 שקל או 200 מצתים ב-20?

פורסם

לדעתי להתגלח עם מכונה זה כמו להתקלח בלי מיים.

פורסם

סוף סוף מישהו שהצליח לתאר את ההרגשה כמו שצריך!!!! בדיוק ככה :yelclap:

פורסם

WTF Is the קשר?

מה אין לך את הערבים האלו שעוברים במרכז העיר ומציעים לך לקנות אחת ב-50 שקל או 200 מצתים ב-20?

החרא של החרא של המכונות

לא שווה

אם לא Philipshave אז לא לקנות בכלל מכונה

פורסם

המכונות הזולות הן זבל ומאוד לא מומלץ להתקרב. גם אני ממליץ על פיליפס אך מציע להשקיע קצת יותר על מכונת גילוח טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

גם אני מתלבט בנושא,

בערך בשלוש שנים האחרונות השתמשתי במכונה, אבל חברים אומרים לי שבצבא מכונה לא הולכת, בעיקר מפני שאין לך גישה לנקודת חשמל.

אבל שלא תחשוב שהגילוח במכונה יותר מהיר מאשר בסכין, זה לא כמו מכונת תספורת, לוקח לדעתי כמעט אותו זמן עם מכונה וסכין, פשוט עם מכונה אתה לא צריך להיות מול מראה וזה יותר פשוט :-\

יש המון נקודות חשמל.

אבל אין הרבה נקודות מים , אז יש תור + צריך לשטוף את הקצף + לנגב את המים , לוקח יותר מדי זמן.

לכן יותר קל עם מכונה , אז הבנתי שהמכונות של Philip הכי טובות , אבל איזה דגם לקנות? :-\

פורסם

שמעתי שיש עכשיו פיליפס ניוואה או משהו כזה. זאת מכונה ש"מפרישה" לך כמו קרם גילוח כזה מטפח.

פורסם

לך על Phillips ועל דגם שלא מפריש מים וכאלה. אם תקנה דגם כזה תצטרך לקנות כל הזמן קרם גילוח מיחוד של nivea.

פורסם

גם אני מתלבט בנושא,

בשביל זה יש מכונות נטענות...

בשביל זה יש preshave למכונה חשמלית, רק אין מודעות לזה בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים