עבור לתוכן

עזרה בבחירת מפרט

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בדיוק מתלבטת לגבי מפרט:

איזה לוח אם יותר טוב לintel dual core 2.8

ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II or msi 945

ולגבי כרטיס מסך: איך ה Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E??? כדאי לשדרג לG FORCE 6600, מה החשיבות של ההבדלים, אני לא גיימרית מהוללת, אבל אני רוצה לראות וידאו בטלוויזיה באיכות טובה!!!

ולגבי כרטיס קול: הכי פשוט אבל לפחות 5.1, עם יציאה דיגיטלית למגבר....

אודה מאוד לכל מי שיעזור

:hat::silly::s07:

פורסם

לא כל כך הבנתי אם זה בניית מפרט או שדרוג למפרט שכבר קיים אבל אם זה הרכבת מפרט כדאי שתכתבי לנו אותו ונוכל להציע שיפורים ושדרוגים בכל אופן אני לא מומחה בלוחות של אינטל אבל ניסיון עם ABIT היה לי והם לא לוחות מוצלחים לאינטל ה MSI נשמע לי יותר טוב אבל כדאי לחכות לתגובה מקצועית יותר...

בקשר לכרטיסים אם את לא גיימרית מהוללת לא כדאי לך להחליף וזה בתנאי שאת לא גיימרית ההבדלים הם בביצועים במשחקים היותר כבדים שיש היום בשוק כמובן באיכות בביצועים ובהכל.

אם את רוצה וידאו ה X550 יספיק בהחלט לפי דעתי!

בקשר לכרטיס קול אם תגידי לנו האם זה מפרט שאת מרכיבה כרגע או שזה מפרט מוכן פשוט את עושה שדרוגים כי ברוב הלוחות היום הכרטיסי קול הם 5.1.

פורסם

את לא צריכה לוח עם כרטיס מסך מובנה כאשר את לוקחת כרטיס מסך חיצוני. ה-GIGABYTE 8I945PG יעשה את העבודה בתור לוח אם. אם את רוצה לראות קטעי וידאו מהמחשב על גבי הטלוויזיה שלך את צריכה כרטיס מסך עם יציאת TV-OUT. לכרטיס שבחרת יש את היציאה ולכן אין צורך להחליף אותו לחזק יותר אלא אם את גם משחקת משחקים.

פורסם

כרטיס מסך מובנה יכל לשפר לך את האיכות אבל לא ברמה גבוה את לא צריכה את זה

הכרטיס מסך מספיק לך :xyxthumbs:

פורסם

איך בדיוק כרטיס מסך מובנה משפר את האיכות? :nixweiss: הוא לא מוסיף שום דבר לאיכות התצוגה של כרטיס מסך חיצוני שהרי הוא מכובה כאשר מוסיפים כרטיס מסך חיצוני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים