פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים יש לאחי מחשב ישן (פנטים 3 800MHZ ...)אני עם המערכת החדשה שלי..(אפשר לקרוא לא ככה יחסית לשל אחי..) יש לי כבר כרטיס רשת מובנה..(10/100/1000..)השאלה שלי אם שווה לי באמת לקנות כרטיס רשת ..(לאחי..) של 10/100/1000 ראיתי שהם מתחילם בסביבות ה120 שקל+או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת של 10/100 והוא יעשה את אותה העבודה..(עולה 50 שקל +-..)אני יודע שתיאורתית זה אמור להעביר יותר מהר..ובגלל זה אני שואל מאנשים שניסו..(רשתות ואינטרנט זה לא התחום שלי..).. אם זה באמת עקרוני ושווה את המחיר של 120+ שקל ה"תוספת" של המהירות..והמרחק בין שתי המחשבים הוא בסביבות ה10-15 מטר..תודה לעוזרים...
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים אתה מתכוון לחבר באמצעות נתב או כבל מוצלב?אם באמצעות נתב אז אין טעם להשקיע את הכסף הזה כי לקנות נתב ומתג במהירות הזאת כבר מיקר את המחיר בהרבהאם אתה מתכוון לחבר באמצעות כבל מוצלב אז המהירות הזאת יכולה להיות מורגשת בסופו של דבר זאת תהיה מהירות גדולה פי 4 מהמהירות שיתן לך כרטיס 100כמובן שאם אתה מתכוון להתחבר עם כבל מוצלב אתה צריך לדאוג שכל ארבעת הזוגות יהיו מוצלבים ולא רק 2 זוגות
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר אני מתכוון להתחבר עם כבל מוצלב..(וטעות שלי מרחק של 10 מטר לא שזה משנה ממש..)כמובן שאם אתה מתכוון להתחבר עם כבל מוצלב אתה צריך לדאוג שכל ארבעת הזוגות יהיו מוצלבים ולא רק 2 זוגותמה זאת אומרת..(לפי מה שהבנתי אני צריך לבקש כבל מוצלב..חשבתי שזה סטנדרתי לא..??)..??
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים לא, זה לא אותו דבר. בשביל GIGALAN אתה צריך כבל מוצלב שבו יש 4 זוגות מוצלבים, בניגוד ל2 זוגות מוצלבים שיש בכבל מוצלב רגיל.
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים המרחק באמת לא משנה (עד 100 מטר)כמו שאמרתי ההפרש מהירות הוא פי 4-4.5 עקב מגבלות של ההארדיסקאם תה מתכנן הרבה העברת קבצים אז קח את זה אם העברות קבצים לא מרובות והמטרה העיקרית של החיבור זה אינטרנט אז מיותרכבל מוצלב רגיל יש הצלבה בין הזוגות 1-2 3-6 ושאר ארבעת הגידים ישריםכבל מוצלב מלא בשביל 1G יש הצלבה גם בין הזוגות 4-5 7-8התקן מדבר רק על הכבל הרגיל אומנם ברוב החנויות כשאתה קונה כבל מוצלב באמת תהיה הצלבה של כל הארבע זוגות אבל תבדוק את זה כשאתה קונההערה היום התברר לי שיש גם כרטיסי רשת 1G שמבצעים AUTO MDI-Xאם אתה קונה כרטיס כזה אז תוכל להשתמש בכבל ישר
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים מחבר היום התברר לי שיש גם כרטיסי רשת 1G שמבצעים AUTO MDI-Xאם אתה קונה כרטיס כזה אז תוכל להשתמש בכבל ישרלמרות שבמחשב השני שלי יש כרטיס רשת רגיל אני יוכל להשתמש בכבל ישר..??וכמה עולה הכרטיס הנ"ל..??
פורסם 2005 בנובמבר 2019 שנים בשביל הצלבה אוטומטית מספיק שצד אחד של הכבל יתמוךכרטיס פשוט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_587&products_id=2500כרטיס יותר טובhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1542_1543&products_id=9222שניהם תומכים
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים לא התקנתי אף פעם לא את זה ולא את זה אז לא יכול להגיד לך ספציפית במה הוא שונהאבל מנסיון עם מוצרים אחרים של שתי החברות יש יתרון לTRENDWAREוכמו כן אני רואה שהם גם מציינים את גודל הBUFFER אז אולי גם בזה יש הבדלאם זה רק חיבור ברשת ביתית נראה לי שאפשר לקחת בשקט את האדימקסהבדל נוסף שאני רואה זה שהאדימקס עם שנה אחריות והTRENDWARE עם 5 שנים אחריות
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים מחבר או קי תודהאז אני ילך על הזול יותר...(וכמו שאמרת אם הכרטיס הזה אני לא צריך כבל רשת מוצלב נכון...)ושוב תודה על העזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.