עבור לתוכן

היטסינק Spire וAS3 ואפילו פנטיום4 יותר חם XP הוכחה.

Featured Replies

פורסם

כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר!

לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם.

כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002.

הטמפרטורות נמדדו דרך התכונה SpeedFan המעולה, המעבד לא קרס לא נתקע לא צייץ' מי שלא מאמין שזה אפשרי שימשיך לאכול ח** עם אינטל.

ואת זה עשיתי עם היטסינק שעולה גרושים מאוורר עוד שבא איתו ביחד ולא היטסינק של 300 שקל מדובר פה בהיטסינק בינוני לגמרי.

פורסם

אי אפשר לעשות השוואה כזאת אף פעם!!

החברים שלך בטח נדפקו עם מארז MiniATX מגעיל עם חצי מאוורר ואתה בטח נהנה עם מארז ענקי מרווח ומאוורר, רק כך אני מסביר זאת.

פורסם

כבר אמרתי מזמן שה P4 לא קר מה AXP אלא רק מתמודד יותר טוב עם תקלות ומוגן נגד שריפה מקרית.

הוא לא קר יותר, הוא פשוט לא יכול להשרף.

לי יש XP1700+ ומאוורר כזה של ספייר והמעבד ב 40 מעלות במנוחה בלילה ו 47 במנוחה בצהוריים.

פורסם
כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר!

לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם.

נכון אבל כמו שלך הכל עובד בסדר יש אנשים שATHLON XP 1700+ מגיע להם ל70 בלי מאמץ הנה תסתכל בת'רד בפורום אוברקלוקינג וקירור. ויש ויש.... רק שאינטל אף פעם לא יישרף..

ואני לא מבין מה יש לאכול ח** את זה שאינטל יותר טוב לOC ועובד בבאס הרבה יותר גבוהה ואף פעם לא מגיע לטמפ' כמו 70?

אז מה אם אינטל הגיע ל52, זה לא הרבה בכלל.... זה לא טמפ' שיש סיכון שהוא יישרף בה.

פורסם

אתה לא חושב שהגזמת 16 סרטים ברקע גלישה באינטרנט וע הרצת pc mark 2002 על מי אתה חושב שאתה עובד?

פורסם

אתה לא חושב שהגזמת 16 סרטים ברקע גלישה באינטרנט וע הרצת pc mark 2002 על מי אתה חושב שאתה עובד?

מתערבים שאני מצליח להריץ את זה?

Ibrow-Now - Enough with the BS.

פורסם
  • מחבר

זה מה שיפה במעבדים של Athlon XP 8)

ד.א מי שמגיע לו ל70 יש לו היטסינק ברמה נמוכה והוא בטח משתמש במדבקה טרמית ולא בגריז כמו ArcticSilver.

פורסם

תשים את אותו הקירור, אותו המארז, בקיצור אותו הדבר שיש לך רק עם מעבד אינטל ותראה שהוא לא יעבור במאמץ את ה 40 מעלות.....

אני עם מארז MIDI מסריח ביותר מאורר סטנדרתי למעבד, במאמץ עם התוכנה PRIME 95 אחרי שעה שלמה הטמפי מגיעה ל 46 אז בבקשה..... (אם עוד היה לי AS 3 ן SPIRE.....)

נ.ב המאורר הסטנדרתי עובד בממוצע על 3100 RPM

פורסם
  • מחבר

מי אמר שיש לי מארז משהו, יש לי מארז אפילו לא מאלומיניום פשוט ישבתי וחשבתי על איך לעשות סירקולציה נכונה ובצורה פשוטה עשיתי מודיינג של 2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ו2 מאוורי 80 מ"מ בצדדים....זה הכל....בצד מכניסים מלמעלה מוציאים כל אחד יכול אבל זה לגמרי לא קשור...תראה רק איזה הוכחה לחלאות שאומרים שאטלון מעבד חם שנשרף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים