עבור לתוכן

חבר'ה אני צריך עזרה בבניה של מגבר c-moy

Featured Replies

פורסם

מצאתי בפורום את הת'רד הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151642.0

שהביאו בו מדריכים וכאלה..

עכשיו לבעיה שלי..

האנגלית שלי דיי גרועה ככה שהמדריכים בת'רד הנ"ל לא כל כך עוזרים לי.

בעיקרון אני יודע לעבוד באלקטרוניקה וממש אין לי בעיה עם הלחמות וכו'..

אז אם יש פה חבר'ה שיש להם קצת סבלנות לשבת ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין המגברים במדריכים השונים ואחרי שנחליט על איזה יותר מתאים לי אז גם לעזור לי להבין איך אני צריך לבנות אותו ומה המרכיבים אני אודה להם מאוד.

תודה מראש חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם

היו שתיים

האחרון אין לך על מה לדבר

והראשון זה פשוט לקורא את התרשים(אלקוטרוניקה בסיסית)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה :)

עכשיו,

היו שתיים

האחרון אין לך על מה לדבר פרט בבקשה למה אין על מה לדבר

אין לי בעיה להיתמודד עם אלקטרוניקה מורכבת קצת יותר מאלקטרוניקה בסיסית.. זה לא שאין לי ניסיות בזה.. החלק שמגביל אותי פה זה האנגלית שלי שמונעת ממני להבין את ההסברים.

אם תוכל בבקשה להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין 2 המגברים (לא במבנה שלהם אלא בתוצאות והאפשרויות הגברה שהם מציעים) אני אודה לך מאוד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מצטער על הדאבל פוסט, אך להודעה זו אין קשר להודעה הקודמת.

פורום אלקטרוניקה ומודינג הוא לא רק פורום של מודינג ולדעתי הת'רד הזה מדבר על אלקטרוניקה, אבקש מהמנהלים לשקול את העברת הת'רד לכאן שוב ולאחר מכן למחוק את התגובה הזאת.

תודה.

פורסם

אני ממש לא מבין בשביל מה אתה צריך אנגלית-זה לקרוא תרשים

זה אחד המגברים הכי בסיסיים

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מבין אנגלית אז זה ניראה לך פשוט.. אבל כשאני ניכנס לשם אני רואה הרבה בלאגן ולא יודע כל כך מי נגד מי..

אם תוכל לענות לי על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת אודה לך מאוד.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה שאני אסביר לך - מה כל סימן אומר???אפילו את זה רשום לך???אתה רוצה שאני אגיד את זה בשלבים???

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתה רוצה שאני אסביר לך - מה כל סימן אומר???אפילו את זה רשום לך???אתה רוצה שאני אגיד את זה בשלבים???

אלה הדברים שרציתי שתסביר בבקשה:

היו שתיים

האחרון אין לך על מה לדבר פרט בבקשה למה אין על מה לדבר -זה

אין לי בעיה להיתמודד עם אלקטרוניקה מורכבת קצת יותר מאלקטרוניקה בסיסית.. זה לא שאין לי ניסיות בזה.. החלק שמגביל אותי פה זה האנגלית שלי שמונעת ממני להבין את ההסברים.

אם תוכל בבקשה להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין 2 המגברים (לא במבנה שלהם אלא בתוצאות והאפשרויות הגברה שהם מציעים) אני אודה לך מאוד. - וזה

פורסם

א. כי אם פה אתה מתקשה ואני מבין שזה ניסיון ראשון לבנות מגבר אז אתה לא תצליח

ב.אין שום הבדל חוץ מהמורכבות והצליל

פורסם
  • מחבר

אוקיי

יש לי הרגשה טובה בקשר להצלחה שלי בזה אבל אני אלך כמו שאתה אומר ואתחיל מקטנות עד שאצבור יותר ניסיון.

תגיד, גם בשני (הפשוט יותר) כמו בראשון (המורכב יותר) יש אפשרות לשליטה על עוצמת הווליום? כי רק בראשון רואים פונטציומטר שמווסת..

פורסם

דווקא השני הוא הקשה והראשון הוא הקל

פורסם
  • מחבר

וואלה?!

ואני חשבתי ההפך.. סבבה..

עברתי על כל העמודים שם ולא מצאתי ממש שרטוט של המעגל.. אם תוכל תתן אותו כאן בבקשה.

ועוד משהו, כמה בערך ניראה לך שיעלו לי כל הרכיבים?

ואם כבר רכיבים, יש מצב לקבל רשימה מסודרת שלהם?

פורסם

ש לך שמה קבוצה של שלושה דפים על DIY -האחרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים