פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים עוד דבר, גם אצלי המשחק זרק אותי לווינדוס.הפתרון פשוט: dxdiag --> Sound Accel.להוריד קצת.מה הכרטיס קול שלך? Audigy במקרה? (לא מצאתי כרטיס קול במפרט מחשב שלך)
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים מחבר אתם דפוקים יש לי את זה ממזמן ולא את הדמו למה כולם כאן מיושנים כל כךא' כל תרגע. ב' זה שיש לך גרסת ביטא לא חוקית של המשחק (כמו לכל העולם ואחותו) זה לא אומר שהמשחק יצא (להיפך).
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים ווינגי, Audigy זה לא כרטיס מסך ויש לי O/B מבוסס על צ'יפ של קריאייטיב. בכל מקרה, זה פתר את הבעיה אצלי, נסה אצלך.
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים ווינגי, Audigy זה לא כרטיס מסך מה על מה אתה מדבר ;D ;D ויש לי O/B מבוסס על צ'יפ של קריאייטיב. בכל מקרה, זה פתר את הבעיה אצלי, נסה אצלך. ננסה... רק חבל, זה מוריד משהו מהאיכות? עריכה - טוב עובד. איך עושים לעזאזל HOLSTER (ששום נשק לא יהיה פעיל)?
פורסם 2002 באוגוסט 2323 שנים לי דווקא Q עבד בשביל HOLSTERE זה USE (נראה לי לא הבנת את השאלה, חפיף)בכל מקרה, זה רק אני או שהמוזיקה של השלב, לפחות בהתחלה היא COPY של המוזיקה מבנדנה ג'ונס?? (או איך שלא קוראים לסדרה הזו שהייתה פעם בערוץ הילדים) (לא המוזיקה של השיר נושא, אלא המוזיקה ככה בקטעים של מתח - פשוט שתי טיפות ארקטיק סילבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.