פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל תנסה למצוא תמונה בגוגל.http://www.google.co.il/imghp?hl=iw&tab=wi&q=
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אני לא מוגבל....:\חפשתי בגוגל ולא מצאתי בגלל זה פניתי לפה..ומדובר על הדמות בריז'יט מהמשחק פיפוש (הישראלי..) או הראשון או השני..משחק ממש מגניב מומלץ לכל מי שאוהב לצחוק.(ובכמויות...)ד"א- חיפשתי גם באתר של פיפוש ,לא מצאתי אבל האתר מאוד מבולגן אז יכול להיות שיש שם משהו..(למרות שאני בספק...)
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אני מנקה חדר זה מהר מהר אני מוצאת משהו יקר אני לקחתי!האתר של פיפוש מת כבר המווווווווון זמן, אולי אולי אם תפשפש תמצא משהו:http://www.piposh.co.il/אם לא תמצא כלום, דבר איתי אני אחפש (נדמה לי שיש לי גם את הראשון וגם את השני מקורי זרוקים פה).
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר חיפשתי שם ובאמת לא מצאתי... חפשתי אפילו איפה אני יכול לקנות ומה כתוב שם "אזלו עותקים מקוריים. מחיר צרוב: 42.5 ש"ח" איזה חאפרים... אם אתה יכול למצוא את זה.... תודה! *שלחתי שאלה אפילו לפורום פיפוש.. המקום פשוט מת לגמרי!
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לא חאפרים המשחק יצא לפני שניייייםםםם הדיסקים לא תלויים בהם אלא בהד ארצי, הם רוצים עדיין להפיץ את המשחק למי שרוצה, ואם אפשר אז גם להרוויח קצת כסף מהצד.. מה רע בזה?בכל מקרה עוד מעט אני אחפש בדיסקים נראה מה יש...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר מצאתי תמונה שלה אבל אני צריך תמונה באיכות דיי טובה כדי שאני אוכל להגדיל אותה.. למי שתהה מי זאת :
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יש לי חבר בכיתה שהשתתף בבניה של המשחק ועדיין הוא עוסק בזה מדיי פעםנאי יודע שהוא היה גם לא מזמן במפגש של כל היוצרים של זה...בכל מקרה אני אדבר איתו מחר אני משער שיש לו הרבה חומר על המשחקאני אעדכן פה אם אני אמצא משהו
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יש לי חבר בכיתה שהשתתף בבניה של המשחק ועדיין הוא עוסק בזה מדיי פעםנאי יודע שהוא היה גם לא מזמן במפגש של כל היוצרים של זה...בכל מקרה אני אדבר איתו מחר אני משער שיש לו הרבה חומר על המשחקאני אעדכן פה אם אני אמצא משהואולי זה מסביר למה זה משחק מטומטם.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר יש לי חבר בכיתה שהשתתף בבניה של המשחק ועדיין הוא עוסק בזה מדיי פעם אני יודע שהוא היה גם לא מזמן במפגש של כל היוצרים של זה... בכל מקרה אני אדבר איתו מחר אני משער שיש לו הרבה חומר על המשחק אני אעדכן פה אם אני אמצא משהו תודה! והמשחק הזה כמעט גאוני..! אם השני יצא לפני איזה 5 שנים ועדיין יש לי את האריזה המקורית שלו... :
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים ^^^ אפשר לחשוב שכל מי שהוא מעל 18 ממציא משחקנים גאוניים ההערה הייתה סתם בצחוק, יש משחקים טובים שאנשים בתיכון יצרו. בכלל לא שיחקתי במשחק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.