עבור לתוכן

אני משתגע אני לא מבין כלום בNFS MW

Featured Replies

פורסם

אני משחק ואני לא מבין כלום שם!!

אני יסכם את מה שאני לא מבין בכמה שאלות...

1. במשימות האלו שהמשטרה רודפות אחרייך...

מה צריך לעשות שם ??? לפרק את מה שמסומן בפהה או לברוח מהמשטרות!??!?!? ומה זה המד הירוק הזה שהוא מתמלא ואז עוד מד תכלת כזה ואז אני מפסיד מזה לעזעאל איך עושים תמשימות האלו?

2. ראיתי שיש CASH (יענו הכסף שלי) ועוד משהו כזה שגם רשום שם כסף... בCASH רשום לי 27,000 ובשני הזה כתוב 50,000 מזה יש מצב שאני מוציא משם את הכסף? לחשבון שלי כאילו?

כי בטעות מכרתי את המכונית שקיבלתי ולא ידעתי שמקבלים רק 50 אחוז שמוכרים את הרכב שלך אז נדפקתי עם מכונית חלשה ומשימות יותר קשות! :pissed:

תודה לכולם..

פורסם

1.אתה צריך לברוח מהמשטרה, הדברים שאתה מפרק שמסומנים במפה פוגעים בניידות שקרובות אליך וכך זה עוזר לך להתחמק מהם, המד הירוק העליו מהבהב וכלל שהוא מהבהב מהר יותר זה אומר שיש לידך ניידת (לא בזמן מרדף) שהוא מהבהב בצבע כתום זה אומר אותו דבר על מד מכמונת מהירות. המד הכחול למטה מציין כמה זמן נותר לך להתחבא מהמשטרה בזמן שהם מחפשים אחריך.

2.לא הגיוני, תוכל לפרט עוד?

**תשנה את הכותרת למשהו כמו "מספר שאלות בקשר לNFSMW" ותמחק את הסימני קריאה המיותרים, וחוץ מזה להבא כדאי שפשוט תשאל בנושא בסטיקי של NFSMW

פורסם

2.

אני חושב אתה מדבר על bounty

זה בעצם הכסף שהמדינה צריכה לשלם על הנזק שגרמת..

פורסם

מסביב למפה יש מד כזה עם אייקון של אש וכתוב לידו X1

מה זה זה?

פורסם

זה כמו מספר הכוכבים ב- GTA - כמה אתה מבוקש ע"י המשטרה. אם יהיה נגיד X2 אז Special Forces ירדפו אחריך, אם זה יהיה X3 אז "מכוניות מרוץ משטרתיות" ירדפו אחריך וכודומה..

פורסם

סבבה

כשעצרו אותי השתמשתי ב-get out of jail card, האם בנוסף הייתי צריך לשלם את את ה-8,000 דולר שהם רצו שם או שזה במקום? (זה היה בתחילת המשחק ולא עקבתי אחרי הכסף)

פורסם
  • מחבר

1.אתה צריך לברוח מהמשטרה, הדברים שאתה מפרק שמסומנים במפה פוגעים בניידות שקרובות אליך וכך זה עוזר לך להתחמק מהם, המד הירוק העליו מהבהב וכלל שהוא מהבהב מהר יותר זה אומר שיש לידך ניידת (לא בזמן מרדף) שהוא מהבהב בצבע כתום זה אומר אותו דבר על מד מכמונת מהירות. המד הכחול למטה מציין כמה זמן נותר לך להתחבא מהמשטרה בזמן שהם מחפשים אחריך.

למה המד הכחול מתמלא כל כך מהר אם אף מכונית שמטרה לא רודפת אחרי? כאילו הצלחתי להתחמק ואני במרחק גדול מכל הניידות אבל בכל זאת המד הכחול הזה מתמלא למה ?

2. כן התכוונתי לbounty זה עוזר במשהו יש צורך לעלות את זה?

פורסם

1. המד הכחול לאחר סיום ההתמלאות זה אומר שברחת מהמשטרה

2. כמובן, זה מאוד חשוב לעליה שלך ברשימה השחורה,

זה בעצם כמה הראש שלך שווה לציידי ראשים\משטרה

פורסם
  • מחבר

סבבה

כשעצרו אותי השתמשתי ב-get out of jail card, האם בנוסף הייתי צריך לשלם את את ה-8,000 דולר שהם רצו שם או שזה במקום? (זה היה בתחילת המשחק ולא עקבתי אחרי הכסף)

נכון אפשר לשלם את הקנס כבדף ואפשר עם "כרטיס" מזה אומר ?

עוד משהו במשימות שאני בורח מהמשטרות יש מה לעשות חוץ מלסוע מהר ולברוח מהמשטרה? כאילו המטרה פה היא להרוויח bounty

אבל אני יכול לגמור את המשימה הזאת אחרי דקה ואז בעצם לא הרווחתי כלום....

כאילו אני צריך להכנס במכוניות או במשטרות?

בקיצור אילו עוד אפשרויות יש חוץ מלסוע מהר כדי לעלות לי את הbounty?

פורסם

עוד שאלה

יש למטה מד כזה עם שלוש תמונות של משטרה

1 כמה רודפים אחריך

2 כמה הרסתה

3 ? לא יודע זה .... זה שיש תמונה קטנה של משטרה וקו באלכסון

פורסם
  • מחבר

מזה הPERFOMCE SITTING (אני יודע שלא כתבתי את זה נכון) מה זה ? למה זה יעיל? זה כמו לעלות את רמת הרכב שלי בלי כסף??(לא נראה לי)...

כל מי שיודע בקשה שיגיב..

פורסם

יש לי גם שאלה, מזה השעון הזה שמקפיא את הזמן מה הוא עושה ולאיזה מטרה?

ומה זה ספיד ברייקר?

תודה מראש.

פורסם

אתה מתכוון לspeedbraker?

זה כמו bullet time , זה עוזר לך לעשות מהלכים מדוייקים במהירות גבוהה, כמו סיבובים מטורפים או לפרוץ מחסום

משטרתי בצורה שתעשה נזק לניידות אבל שתצליח לברוח ולא תיתקע בין כל הניידות וכולי

פורסם

אבל כמובן הוא גם מוריד מהמהירות =\

פורסם
  • מחבר

מזה הPERFOMCE SITTING (אני יודע שלא כתבתי את זה נכון) מה זה ? למה זה יעיל? זה כמו לעלות את רמת הרכב שלי בלי כסף??(לא נראה לי)...

כל מי שיודע בקשה שיגיב..

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים