עבור לתוכן

איך אפשר להתחמק משירות בצבא??

Featured Replies

פורסם

חח חאיוווואייי עכייי, הבאת אוטה קאן בעאנדרסטעייטמנט מתורף עכיחחח חחחחח!111111

בו שנינו נברח מהצווא חחעחחח, זה יהיהא ללליגיעעהה חחחחחחחחחחחח!!11111111חחח

שיודיוווווו אתה כלקח מאגניוו חחיחחח1!!1111

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הופכים לפינגווין?

צריך הוכחה או משהו?

ואיך מגיעים לפרופיל 45 ? צריך להיות בלי רגל או מה?

פרופיל 45 עדיין מתגייס זה לא יעזור לך...

שמע לכולם יש לחץ לפני גיוס אבל לנסות לברוח לגמרי זה ממש לא בפרופורציות כי יש פול תפקידים פשוטים וקלים שיעבירו לך את ה3 שנים בלי לעשות הרבה, סתם לשבת עם אנשים שרוטים, זה לא שמכריחים אותך להיות לוחם בגולני, אפשר לחשוב שב12 שנה האחרונה עשית משהו יותר מהנה...

בקיצור אם לא בראשך לתרום מעצמך או לעשות משהו מאמץ תתגייס לתפקיד קל,

חוצמזה אם יש מקצוע כלשהו שאתה אוהב, אלקטרוניקה וכאלה, הצבא יכול לתרום לך הרבה ניסיון ותוכל ללמוד ב3 שנים האלה משהו...

אם אתה לחוץ לסיים את זה ממש מהר, תיהיה מאבטח מתקנים, משרת רק שנתיים, שבוע שבוע (שבוע בבית שבוע בבסיס),

אבל אני לא ממליץ על זה כי בזמן שאתה בשמירה אתה דיי לבד, ובסמן שאתה לא בשמירה אתה יושן....

פורסם

למה לא?

למה אני חייב לתרום 3 שנים לשירות צבאי ואתה לא?

באמת למה אתה חושב שמגיע לך להתחמק מהצבא למה אתה לא יכול מה בעיה של האנשים להיות קצת אוהבי ארץ ישראל בצבא אף אחד לא יבקש מימך לעשות הרבה יותר ממש שאתה יכול אני אומר טוב למות בעד ארצינו במדיה ויש צורך אתה אפילו לא מוכן להתגייס להיות גובניק או משהו

אז תסביר לי למה?

פורסם

תגיד שאתה פציפיסט.

פורסם

תכלעס אני לא מבינה למה אתם כ"כ כועסים. בואו נעזור לו... אם הוא באמת בוגד וממזר אז תאמינו לי, זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים במערך הביטחוני שלנו.

פורסם

תכלעס אני לא מבינה למה אתם כ"כ כועסים. בואו נעזור לו... אם הוא באמת בוגד וממזר אז תאמינו לי, זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים במערך הביטחוני שלנו.

מי שלא מתאים לצבא לא צריכים אותו בצבא צריכים אנשים שבאמת תורמים משהו...

אני חושב שזאת בושה שאתה לא יכול לעשות שום דבר בצבא ובמיוחד אדם שבריא בנפשו וגופו ואין כל סיבה מיוחד לא יתגייס רק כי לא בא לו..

"בוא נעזור לו" זה לא משנה בדיוק מה תגידי לו הוא חייב או ללכת לצבא או ללכת לכלא או "לברוח מהארץ".

אני לא רואה שום מוצא אחר...

אלא אם כן הוא יטען שהוא חולה נפש או שיש לו כל מיני בעיות בריאיות מאוד חמורות שאני לא כ"כ מאמין שיש לו כי שאדם שכן יש לו בעיות כאילו בכלל לא היה שואל כאילו שאלות ובטח שלו בצורה כזאת..

פורסם

לא, באמת. תגיד לי, מה הצבא צרייך פדלעה נוספת שלא רוצה לעשות כלום? תיקח בחשבון את הפוטנציאל שלו לעשות נזק ונזק יש לנו דיי.

פורסם

Vitnir

אחרי 30 יום במחבוש תהיה לו מוטיבציה לשרת

ובוודאי אחרי שהוא יגלה שימים שמעבירים במחבוש משלימים בסוף השירות

מה הוא הרוויח? סה"כ עוד 30 יום שבילה במחבוש של צה"ל

אחלה סיפור לספר לנכדים לא?

פורסם

מחבוש אולי יוציא לו את הרוח מהמפרשים אבל מוטיבציה?! רק הרבה מרמור שיתבטא על השירות שלו.

פורסם

חצי שנה ראשונה לא נחשב ;D

פורסם

לא, באמת. תגיד לי, מה הצבא צרייך פדלעה נוספת שלא רוצה לעשות כלום? תיקח בחשבון את הפוטנציאל שלו לעשות נזק ונזק יש לנו דיי.

צודקת כפי שכבר אמרתי מי שלא מתאים לא צריכים אותו..

אבל מה שניסית גם לומר גם הבודעות קודמות שרשמתי שיש הרבה כאלה שהם יכולים לשרת אין להם כל בעיה פיזית נפשית ולא יודע מה עוד אבל הם לא משרתים כי הם : פוחדים,עצלנים,לא ממושמעים ועוד..

וזאת הבעיה היום בסביבות 70% מתגיסים ונישארים בצבא למשך התקופה של 3 שנים ו 2 אצל בנות קראתי את זה לא מזמן ואומר שאחוזי הגיוס הולכים ויורדים באופן קריטי מדינת ישראל צריכה יותר אנשים לא סתם יש חוק גיוס חובה ולכן כל אחד שמסוגל צריך להתגייס לעשות את המיטב אם אף אחד לא ירצה להתיגס בגלל שהוא עצלן או סתם פוחד המצבא אז לא יהיה מי שיגן על המדינה בסופו של דבר..

והגרוע מכל התופעה רק הולך ומחמירה..

פורסם

Vitnir

אחרי 30 יום במחבוש תהיה לו מוטיבציה לשרת

ובוודאי אחרי שהוא יגלה שימים שמעבירים במחבוש משלימים בסוף השירות

מה הוא הרוויח? סה"כ עוד 30 יום שבילה במחבוש של צה"ל

אחלה סיפור לספר לנכדים לא?

unless הוא יהיה חייל מצטיין במהלך השירות שלו, ישלח בקשה באמצעות המש"קית/קצינת ת"ש לביטול ה"דפוק" ועוד הוא יגלה שחוץ מזה, מקצרים לכל מי שהתגייס איתו באותו חודש 15 יום (כמו שקרה לחבר שלי, שהיה אמור להגיע לתותחנים, לא רצה.. ישב 45 יום מחבוש, בסוף ראה קצין מיון והלך על תפקיד "ג'ובניקי", היה חייל מן השורה, הגיש בקשה לקראת השחרור, קוצרו לו כל ה 45 יום ובנוסף, קוצרו לו גם 15 יום מהשירות בכלליות... בן ז*ג!!11)

פורסם

אם הוא לא יוריד את הפרופיל ל21 הוא יתגייס כמו גדול ויעשה את השלוש שנים.

פורסם

מה זה המחבוש יש לי עוד זמן עד הצבא אך בכול זאת מה זה אומר??

פורסם

אם אין לו מוטיבציה, שיהיה עובד רס"ר או מאבטח מתקנים, או כל תפקיד אחר שמתאים לקב"ן-יסט כמוהו, אבל שיתרום את ה-3 שנים למדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים