פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים את את המאוורר של ההיטסינק ...ניקתי אם מברשת ... והוצאתי את המדבקה מלמעלה ... ולא היה חור שאליו משפריצים שמן !מחורה גם הייתה מדבקה שחורה .. וגם שם לא היה חור אליו משפריצים שמן ...אמנם ניקיתי את ההיטסינק ... אבל הוא לא מסתובב יותר מהר !!!מה לעשות ?? איך לתקן את זה ??? (כרגע אין לי כסף לחדש)
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים ;D היטקינס= היטסינק ? ההיטסינק לא מסתובב , המאוורר הוא זה שמסתובב . כניראה שהמאוורר שלך הולך למות , אתה יכול לפרק אותו (כשהמחשב כבוי) ולנקות להחזיר ולראות אם יש שינוי. אם יש שכבה רצינית של אבק דבוק אפשר עם סמרטוט לח או מברשת שיניים ישנה כדי לגרד. לא להיבהל
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר אני מפחד להוציא את המאווררבגלל שמתחת נמצאת הליבה ....... וספיק שהוא יפגע בה טיפה ......הלך הלוח !!!!!!!! ואין לי כסף לחדש ... .
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים אם המאורר שלך היא נמצא על הליבה, היא מזמן כבר הייתה נשרפת...המאורר נמצא על גוף קירור מאלומיניום/נחושת.תוריד את המאורר ותנקה אותו, שים שמן אם צריך (בתוך החור שמתחת למדבקה).
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר היום ראיתי בחנות מחשבים היטסינק + משחה טרמית (ממש קצת אבל מספיק ) ב - 50 שקל .... זה טוב ?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים לא צריך לפחדרק צריך לדאוג להרכיב כמו שהיה וזהו אם יש בעיות בהרכבה וכל התהליךתפנה עליי לאיימייל TLCORQVE@ZAHAV.NET.IL
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים היום ראיתי בחנות מחשבים היטסינק + משחה טרמית (ממש קצת אבל מספיק ) ב - 50 שקל .... זה טוב ? לא.
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים HELLO ??????????למה אתם לא מתיחסים ?????????? התייחסו, אמרו לך ש-HSF ב-50 ש"ח זה לא משהו.הציעו לך לנקות את מה שיש לך.מה עוד אתה רוצה?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים 1:37 בלילה ... מתיחסים אבל גם רוצים ללכת לישון לגבי הבעיה , אם המאוורר לא מספיק לקרר ,( אין לי נתוני טמפרטורה של המעבד או לוח האם). אז צריך לקנות חדש , זה לא יקר. מה בדיוק לא בסדר ? הוא עובד לאט ? מרעיש , הכנפים שלא לא נתקלים בשום דבר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.