פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?!אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?!תודה לעוזרים
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים תלוי, אתה רוצה שהוא יעבוד או לא?עריכה:נ.ב. אתה צריך לנסח ת'בעייה כמו בנאדם, אנחנו לא אמורים לנחש מה הבעיה, ואם אתה מתכוון לאחרי שאתה מכבה את המחשב או משהו אחר...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אתה מתכוון שהוא ממשיך לעבוד גם אחרי כיבוי המחשב?אני מכיר את התופעה הזו, היא מאוד מעצבנת.יש לי עכבר פשוט של מיקרוסופט - שהאור בו נכבה.ויש לי עכבר נוסף שבו האור נשאר דולק.אם יש לך מתאם מ-USB ל-PS/2 תנסה להשתמש בו...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר מדובר על העכבר הפשוט האופטי של מייקרוסופט...הוא מחובר באמצעות המתאם של PS/2...תמיד שאני מכבה את המחשב נשאר בו אור אדום מעצבן ולא נכבה...יש דרך לכבות את האור בלי להרוס את העכבר!? ???
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר על בסיס מה זה יעבוד?כאילו מה ההיגיון בזה?לא שאני מפקפק בכם או משהו, פשוט זה לא ברור...רק להוציא את המתאם ולחבר לUSB וזהו?ואם זה לא עובד? - יש דרך להגדיר במאפיינים שלו או משהו?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים הPS/2 צורך חשמל מה-5V ומתי שמחשב כבוי הוא נשאר עובד. הUSB פועל רק כאשר המחשב עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.