פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים היילאחר שלא עברתי מספר מיונים לתפקידים סודיים ולמודיעין חיל האוויר, ולאחר שלא התקבלתי לעתודה, נשארה לי אופציה אחרונה : מש"ק תכנון כוח-אדםשלחו לי הזמנה למיון לתפקיד זה ב5/12. אני מתלבט אם ללכת או לא: מצד אחד אין לי אפשרויות אחרות, מצד שני אני לא בטוח שאני מעוניין לנסות להתקבל לזה.מה דעתכם? האם אתם יודעים משהו על התפקיד? תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים לא זכור לי שפגשתי מישהו שהתפקיד שלו מש"ק תכנון, אבל כמו כל מש"ק בכוח אדם רוב הסיכויים שזה סתם פקיד.סך הכל אני לא רואה סיבה לא ללכת, כמו שאמרת אין לך עוד הרבה אפשרויות, וזה הזמנה למיון מקסימום תראה להם שאתה לא מעוניין, הכיייי הרבה התפקיד יראה לך ותכנס, גם ככה רוב כוח אדם זה סתם לשבת מול המחשב לעבוד קצת פעם בשעה ובשאר הזמן סתם לא לעשות כלום במזגן....לא נשמע כזה רע אם אין לך ציפיות גבוהות מה3 שנות שירות שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אזהו שאולי כרגע זה מתאים לי אבל אחרי זה אני בטח אתחרט שמרחתי 3 שנים על כלום. נכון, אני עצלן ויושב על המחשב הרבה אבל לא נראה לי שזה זה.ואם אני אראה להם שאני לא מעוניין זה לא יכול לעזור ...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אם אתה לא מתכנן להיות קצין זה לא משנה בכל מקרה.אני מבין שאתה לא מתכוון לחתום קבע?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מש"ק תכנון כוח אדם נשמע לי כמו שם חדש למש"ק שלישות.אם כן תדע שזה אחד מהתפקידים הכי משעממים בצבא.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים הכל משעמם כמעט בצבא :\התגייסתי לפני כשבוע וחצי ואני תקוע בבקו"ם באיזו וועדה רפואית. :'(
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יופי. בוגר. הכי מוזר זה שזה דורש מיון מוקדםלא כזה מוזר אבל לא חשוב, תשמע זה ממאאאודדדד תלוי בחיל, בבסיס, גם באיזור שממוקמים המשרדים.אני אישית הייתי חודשיים מש"ק בכוח אדם והיה ממש נחמד (זה היה רילקס כזה אחרי הטירונות חודשיים לא לעשות כלום), האיזור היה ממש נחמד ובכוח אדם זה 80 אחוז בנות, בעיקר כוסיות...אבל שוב, אם יש לך ציפיות מהשירות שלך ואתה באמת מתכוון לתרום ושאחרי זה תסתכל אחורה ותגיד עשיתי עם עצמי משהו, אז רד מהתפקיד הזה...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר אז אני מבין שלא היו מספיק כוסיות כדי שתישאר ;Dלאן עברת אם מותר לשאול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.