פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים לאחר שקניתי את הציפטק אני צריך מאווררים חזקיםמה דעתכם על זה :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/smartFan2coolMod.htmואיפה ניתן להשיגואו המאוורר המואר של אנטקהמלצות נוספות התקבלו בברכה......
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים המאווררים הרגילים שמוכרים בזיגזאג ה"זיגזאג 80 מ"מ" הם די טובים, אני משתמש בשתיים כאלה, האנרמקס מצויינים! בקרת מהירות ושקופים אבל הם עולים הון (100 שקל), אני לא ממליץ על המאווררים של tt, הם די רועשים ובלי כמעט cfm, וזהו בעיקרון בארץ... (אם אני לא טועה)
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים מחבר המאווררים הרגילים שמוכרים בזיגזאג ה"זיגזאג 80 מ"מ" הם די טובים, אני משתמש בשתיים כאלה, האנרמקס מצויינים! בקרת מהירות ושקופים אבל הם עולים הון (100 שקל), אני לא ממליץ על המאווררים של tt, הם די רועשים ובלי כמעט cfm, וזהו בעיקרון בארץ... (אם אני לא טועה)ומה דעתך על המאוורר שצויין בלינק??
פורסם 2002 באוגוסט 2223 שנים המאוורר של tt מדהים, טיפה רועש לטעמי אבל הוא נראה מדהים, אבל אין אותו בכלל בארץ...והלזמין בחו"ל זה טיפשי, אם אתה מחפש יותר יופי מאשר איכות באמת תיקח את הantec שמוכרים אצל הדובים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.