עבור לתוכן

XBOX 360 =תשלום על כל דבר

Featured Replies

פורסם

אולי פרצו את כל ההגנות לכל הקונסולות בדור הזה, אבל זה לא משתלם לנסות לצרוב דיסקים של הגיים-קיוב (הם כתובים הפוך או משהו, אני לא בדיוק הבנתי את העיניין של זה).

שטויות שלי פרותץ

זה פשוט על

MINIDVD

ואם זה לא נוח לך אז אתה פותח את הקופסא...עולה 20 דולר קופסא לדיסקים גדולים...זה ממש טוב הגיימקיוב

חבל שהוא נדפק לי קצת והזמנתי משהו מחנות שדפקו אותי

עזבו X360

הLUNCH GAMES

על הפנים...סתם שידרוג ללאקס בוקס הנוכחי ולא נותן שום דבר מיוחד...

רק נינטנדו :P

• תגובות 31
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי בהתחלה כרגע הרוולושן בעדיפות ראשונה פשוט כי חוץ מהמישחקים המעולים של נינטנדו

הרוולושן אמור להיות מספיק חזק יש לו שלט מגניב והמחיר אמור להיות הרבה יותר טוב והרשת שלהם אמורה להיות בחינם כמו בDS

אני אומנם יהיה חיב לחכות יותר זמן ואני גם לא יכול לדעת מה יקרה בעוד שנה אבל במחיר של ה360 בכל מיקרה לא היתי קונה אותו

פורסם

משחקים מעולים של נינטנדו? כל השלוש?

ואני רואה כבר איך ה"שלט המאגניב" שלהם יגרום לעליה בבעיות פרקים בשורש כף היד

גם הצורה שאתה מחזיק אותו וגם הצורה שמשחקים איתו מאד מזיקה

פורסם
  • מחבר

נינטנדו נחשבת לחברה הטובה בעולם לפיתוח מישחקים וחוץ ממאריו זלדה ודונקי קונג יש לה עוד הרבה מישחקים טובים כמו

Advance Wars

Fire Emblem

Yoshi's Island

WarioWare

Metroid

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Pikmin

תיבדוק ביקורות ותיראה כמה החברה הזות טובה וזה בלי להזכיר את המישחקים של מאריו כולל RPG וספורט את דונקי קונג וכמובן את זלדה שנחשבת

לסידרת המישחקים הטובה בעולם

הבעיה של נינטנדו זה שיווק ולא מספיק תמיכה מיחברות צד שלישי אבל מיבחינת מישחקי הבית הם מסודרים

זה שלא מספיק אנשים מכירים אותם וחושבים שיש רק PS2 בעולם לא אומר שהיא לא חברה טובה תשחק במישחקים שלהם על תיתיחס לגרפיקה הילדותית

ברובם ותבין איזה חברה זות נינטנדו ולמה הכתבי מישחקים מאוד מכבדים אותה

פורסם

רשמת שלוש וחצי משחקים שבלעדיים לגיים קיוב

יופי

אין שום FPS ראוי לשמו, שום משחק מכות, שום RPG, פלטפורמר אחד (מאריו...)

משחקי זלדה יוצאים פעם ב200 שנה (ואני אישית לא אוהב אותם)

ולפי השלט החדש של הרבולושן הם ילכו יותר ויותר למשחקי גימיק מטופשים כמו משחקי המסיבות של מאריו

פורסם
  • מחבר

קודם כל כל המישחקים בילעדים רק לקונסולות של נינטנדו

יש 2 -Metroid =FPS לקוביה והם קיבלו ביקורות מאוד טובות

מישחקי מכות יש מספיק מיחברות צד 3 לנינטנדו יש מישחק מכות רציני אחד אבל הוא לא הגיעה לקוביה אבל יש את מאריו מכות שקיבל ציון מאוד טוב

יצא זלדה אחד לקוביה ויצא עוד אחד ב2006 הראשון קיבל ביקורות מעולות למרות גרפיקה ילדותית מאריו נייר 2 =RPG גם קיבל ביקורת מעולה

וכמובן יש חברות צד שלישי

פלתפורמות גם היה מספיק מיצד שלישי

בקשר לשלט יהיה לו תוספות למישחקים שצריכים את זה והוא מגיעה עם תוסף אנלוגי אז לא צריך לידעוג ולפי ביקורות ראשונות הוא מאוד נוח

ולא מצריך תנועות חזקות כמו שהרבה חושבים

בקשר למישחקי המסיבות של מאריו אז גם אני לא מרוצה מי כל המישחקי מסיבות הפוקימונים וכרגע הנינטנדו דוג אבל הם חברה למטרות רווח

בסופו של דבר והם אמורים לנסות להרוויח אז כמו שלEA יש תסימס לנינטנדו יש תסידרות שלה

ואני לא אומר שאני בטוח יקנה רוולושן אני רק אומר שכרגע הוא בעדיפות סך הכל אני לא קניתי תקוביה אז אני לא כל כך מאוהב בנסיכה פיץ(מי מאריו)

פורסם

אם חשבת על לקנות קונסולה מהדור החדש אני ממליץ לך על PS3 אחרי שראיתי כמה תמונות מהמשחקים נדהמתי

פורסם

חבל שכל התמונות היו מזויפות שכן אפילו אין גרסאת אלפא של הPS3...

אבל אין משחקים בלעדיים לקיוב!

בשביל מטרויד (שהוא ממש לא מתחרה בFPS הרצניים, הוא יותר משחק הרפתקאה ממבט ראשון), זלדה (שהוא אקשן אדוונצ'ר ולא משחק תפקידים פרופר) ומאריו לא שווה לקנות את הקונסולה, שגם אין לה בלעדיים כמעט, וגם משחקי צד שלישי כמעט תמיד יוצאים על XBOX/PS2 אבל לא על הGC (כמה משחקים ראית שיצאו רק לGC/PS2 ולא לXBOX? 1 אולי 2..)

נינטנדו צריכים לקלוט שהגדולים משחקים ואין לה מקום יותר.. שיהיו כמו סגה רק יצרנית משחקים

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר יש מעט מאוד מישחקים בילעדים לXBOX הראשון וגם אז חלקם יצאו למחשב

ובישביל הלהו אני לא קונה קונסולה

זה שאתה לא אוהב מישחקים של נינטנדו כי אתה חושב שגרפיקה ילדותית =מישחק רק לילדים זה בעיה שלך

בקשר לחברות צד שלישי נכון שלא היתה מספיק תמיכה אבל לפחות היה יותר תמיכה מהנינטנדו 64 ובמיקרה שהרוולושן תימכר טוב התמיכה תיגדל

חוץ מיזה אני גם מאוד רוצה שנינטנדו תהפוך לחברה שרק מפתחת מישחקים אבל זה לא יקרה בקרוב כי היא החברה היחידה שהרוויחה כסף

ממישחקים בזמן האחרון

ודבר אחרון לפי דעתי שאתה עושה +- הPS2 ניצח מיבחינת כמות המישחקים הטובים אבל יש לי הרגשה שהרבה ביגלל מחיר מאוד זול הרוולושן יצליח

מאוד ויקבל הרבה יותר תמיכה

פורסם

תכל"ס TeaTime צודק, לגיימקיוב באמת יצאו פחות משחקים. אבל! יש אנשים (כמוני למשל) שמאוד אוהבים את המשחקים של נינטנדו ומוכנים להסתפק במבחר קטן יותר כתוצאה מכך. הרי כשזה מגיע לאיזו מכונת משחקים לקנות זה בסופו של דבר תלוי בדבר אחד - למי יש את המשחקים שאנחנו אוהבים, ולכן לדעתי יש מקום לנינטנדו בשוק הקונסולות. מצד שני אולי אני חושב ככה רק בגלל שקשה לי לראות את נינטנדו הולכת אחרי סגה והופכת למפתחת תוכנה בלבד.

פורסם

לפי דעתי, איקס בוקס 360 היא עדיין לא "הדור הבא" של קונסולות אבל היא ללא ספק קפיצת מדרגה מבחינת איכות המשחקים.

כשאני אומר איכות המשחקים אני מתכוון מבחינת רמת ההשקעה והגימור שישקיעו המפתחים על המשחקים, השקעה בפירוט גרפי גבוה, שידורים בHD, תוכן משחק משופר יותר.

הקונסולה למעשה יוצאת רק היום ומשחקי ההשקה שלה לא מנצלים את מלוא יכולת הקונסולה (כדי שתוכלו להשוות - לקח בערך שנה ויותר עד שהמשחקים ניצלו את רוב הכח של הקונסולות של הדור הנוכחי), ולכן יקח זמן עד שנוכל להעריך ביותר דיוק את הפונטציאל של האיקס בוקס 360.

תוסיפו לזה את העובדה שעדיין לא ראינו כלום מPS3 (כל מה שראינו עד היום היו סרטונים מרונדרים מראש בלבד!!!) ואין לנו שמץ של מושג לגבי העוצמה של הקונסולה הזאת, כשרק עוד שנה מהיום נוכל רק להתחיל להשוות בין שתי הקונסוליות הללו.

יסלחו לי כל חובבי נינטנדו שלא הכנסתי את רבולושיון לתוך ההשואה בין האיקס בוקס לבין הPS, אבל אין מה לעשות - הרבולושיון לא יכולה להוות תחרות וסכנה לשתי הענקיות (מיקרוסופט וסוני) מבחינת איכות ועוצמת הקונסוליה ומבחינת המשחקים.

ואם אנחנו כבר מדברים על משחקים, פה למעשה נמצא ההבדל הוירטואלי בין האיקס בוקס 360 לבין הPS3.

עד היום PS2 התרכזה בעיקר במשחקים שהתאימה לשוק המזרחי (יפן והסביבה) - RPG והרפתקאות ושאר המשחקים היפניים, בנוסף כמובן למשחקי היריות, התגנבות ועוד "הרגילים". האיקס בוקס התרכזה בעיקר בשוק האמריקאי וייצרה משחקים שמתאימים יותר לקהל הזה.

לכל קונסוליה יש את המשחקים הבלעדיים הטובים והמיוחדים שלה, ולנסות לשכנע אחד את השני שהמשחקים האלה יותר טובים מהמשחקים האלה זה כמו לריב לאיזה מפלגה עדיף להצביע - זה ריב בלי סוף!

ההשוואה היחידה בין הקונסוליות צריכה להיות על המפרט הטכני, על הפוטנציאל של הקונסולות, על עוצמת וקלות פיתוח המשחקים, על איכות השידור המקסימלית ועל העזרים והתוספות שיש לקנוסליות. ואת ההשוואה הזאת לצערי נוכל לעשות רק בעוד שנה מהיום ככשתי הקונסולות הללו יהיו זמינות בשוק להשוואה.

ובהערה אישית (ותנסו לא לקחת אותם יותר מדי קשה) - אני אישית אוהב את יכולות האיקס בוקס יותר מאשר את הPS2, כי ניתן לבצע המון דברים על האיקס בוקס כמו התחברות לרשת, לשחק ישירות מההארדיסק, שירות הXBOX LIVE. דברים שלא ניתן לבצע על הPS2.

ובנוסף אני לא אוהב לחלוטין את משחקי הRPG ואת העלילות היפניות המתוסבכות שנמאסו עלי לפני הרבה שנים שלמזלי לא מופיעים באיקס בוקס.

אז כמובן שאני אמשיך באותו כיוון ומתישהו בעתיד הרחוק-קרוב אקנה לי את האיקס בוקס 360...

נשאר רק לחכות מתי יצאו מודים טובים לאיקס בוקס ומתי יתחילו להופיע שחרורים באינטרנט כדי שנוכל באמת להנות מהקונסולה הזאת  ;)

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר זה שאתה מחכה לפירטיות כדי ליקנות ת360 וככה אתה מוריד מהמישוואה את המחיר

בנוגע לנינטנדו לפי מה שמיסתמן בינתים הם הולכים על כיוון מחיר עממי -לימכור בזול אבל בכמויות וש2 המיתחרות אמורות להיות מאוד יקרות

יש לנינטנדו סיכוי מאוד טוב ליתפוס נתח גדול מהשוק

בנוגע לגרפיקה הרוולושן בטח תהיה הכי חלשה אבל ביגלל שלכולם אמור להיות מעבד מאוד חזק מספיק זיכרון וסוג מסוים של PPU

וכרטיסי מסך בערך באותו רמה אני לא מאמין שניראה אבדלים משמעותים בגרפיקה בשנים הראשונות תחשוב על זה שמישחק כמו HL-2

אמור להיות בדיחה בישביל הקונסולות האלה

בנוגע לטעם במישחקים ה360 מאוד קרוב למחשב כמו שהXBOX הראשון היה ולמי שאוהב מישחקים בסיגנון ואין מחשב חזק ה360 אמור להיות בחירה טובה

לפי מה שאני הבנתי אתה יכול לחבר לו עכבר ומקלדת רגילים

פורסם

פה מתחילה הבעיה של נינטדנו, אפילו משחק כמו האלף לייף 2 הוא לא בדיוק בדיחה לקונסולה שלה, שצפויה מאד להתאמץ בשביל רזולוציות HD וAA

פורסם
  • מחבר

אתה לא הבנתה תעינין בקשר לHD נינטנדו לא מחיבת מפתחים שיפתחו רק מישחקי HD מיקרוסופט וסוני מחיבות את זה סך הכל הכרטיס מסך של

הרוולושן אמור להיות מאוד דומה לזה של ה360 ודרך אגב הכרטיס של הPS3 אולי מיחברה אחרת(נווידה)אבל מהמיפרטים הראשונים הוא מקביל פחות או יותר

ל360 המעבד של הרוולושן אמור להיות כפול ליבה של IBM ולחישובי פיזיקה אמור להיות מעבד מיוחד לזה זיכרון גם אמור להיות מספיק

כך שנינטנדו לא מיתחיבת לHD לא אומר שלא יהיו מישחקים בHD או מישחקים שיתנו לך ליבחור יותר ביצועים או רזולוציה יותר טובה

בקיצור HL2 אמור להיות בדיחה גם לרוולושן והשלט המיוחד בנוי מצוין לFPS ואני לא אומר שהרוולושן הכי חזק כי לפי מה שאומרים הוא הכי חלש

אבל הכל יחסי ואני לא חושב שניראה הבדלים באמת גדולים איפלו בדור הזה ההבדלים היו לא משמעותים הXBOX מציג אומנם גרפיקה יותר טובה מהPS2

וקוביה אבל לא באופן שבאמת יזיז הרבה למישחק

פורסם

מה אתם אומרים על GAMEONE ערוץ 26 ביס?

היום ב-7 בבוקר הייתה אמורה להיות ההכרזה בשידור חי של באקס בוקס 360!!!!!

קמתי במיוחד מוקדם, ונשארתי בבית רק בשביל זה, ושעה אחרי הם אמרו שאי אפשר להעביר את השידור החי בגלל מזג האוויר (היה גשם חזק מאוד היום).

קיבלתי את התרוץ, אבל עדיין חיכיתי עד שהם יוכלו להעביר את השידור כבר, כל היום הסתכלתי לראות אם הם משדרים אותו. עכשיו צריך לחכות עד 8 ולהשאר ערים עד 12 כדי לראות את ההכרזה לא בשידור חי.

פעם בשנה רואים את הערוץ הזה והם מאכזבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים