עבור לתוכן

XBOX 360 =תשלום על כל דבר

Featured Replies

פורסם

אחרי שקראתי הרבה על הXBOX החדש גיליתי ש:

1-יש 2 גירסאות ורק היקרה באמת שווה משהו והיא עולה 400 דולאר בחול(יש לה ארד דיסק ועוד דברים וברגילה אין אפילו כרטיס זיכרון=40 דולאר)

2-רוב הציוד של הXBOX הישן לא פועל על החדש וזה כולל ידיות מישחק וכרטיסי זיכרון=עוד כסף(לא שיש לי תישן)

3-כדי לשחק ברשת (XBOX LIVE )צריך לעשות מנוי בתשלום(זה יוצר גם בעיה רצינית לשחק אונלין מישראל)

4-מישחק חדש ממוצע עולה בחול 60 דולאר בימקום 50 בדור הנוכחי

5-יש מקום שבו אפשר ליקנות כל מיני תוספות למישחקים ובהרבה מיקרים זה יעלה כסף

בקיצור למרות שחשבתי פעם שאני יקנה תXBOX 360 כי הוא יוצא הרבה ליפני האחרות וחשבתי שמיקרוסופט תימכור אותו בזול כדי להרוס

תמיתחרות (סוני ונינטנדו)אני רואה שמיקרוסופט חזרה להיות גזלנית כספים הם אולי לא יפסידו כמה מיליארד דולאר כמו שהם הפסידו בדור הקודם

אבל יש לי ספק גדול בהצלחה שלהם

בינתים אני מחכה ליראות מה יקרה במילחמה הזות והמועדפת עלי בינתים זות נינטנדו שלט שמזכיר עכבר אגדח אור ומקלדת מחיר שאמור להיות מאוד זול

והמישחקים של נינטנדו ניראים לי יותר טוב מהקונסולה לעשירים של מיקרוסופט שעל כל דבר צריך לשלם

אפילו הPS3 ניראה לי יותר טוב מהXBOX 360 כי למרות שהוא גם אמור להיות יקר אני לא חושב שסוני יקחו תשלום על רשת ותוספות קטנות למישחקים

• תגובות 31
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה די ברור שלמרות המחירים הגבוהים של הקונסולות היצרניות (סוני, מייקרוסופט ונוספות) לא מרוויחות על המכירות שלהן אלא על מכירות משחקים וכו'.

יענו אין להן ברירה לתמחר כל כך יקר.

פורסם
  • מחבר

נכון שהם מרוויחות ממכירות מישחקים בעיקר אבל זה לא אומר שהם צריכות לקחת כסף על כל דבר ולעלות את מחירי המישחקים בצורה כזות

בXBOX 360 לדוגמה מיקרוסופט יכלה לתת תאימות לאחור לרוב האביזרים של הXBOX הרגיל וגם הם יכלו לתת לשחק אונלין כמו במחשב בלי תשלום

כמו בPS2 היום(למי שיעשה מנוי בתשלום יהיה XBOX LIVE ומי שלא שישחק אונלין רגיל כמו במחשב)אבל הם פשוט חושבים שבגישה שלהם הם ירוויחו

יותר ולפי דעתי הם טועים הם הפסידו אותי בטור לקוח ובטח הרבה לקוחות אופציונלים אחרים

המחיר הזול של הקונסולות ביחס למחשב היה אחד היתרונות הגדולים של הקונסולות אבל ברגע שאתה קונה קונסולה ב400 דולאר בחול

ומשלם עוד כסף על כל דבר קטן היתרון נימחק שלא לדבר על המחיר של המישחקים שהיה קרוב למחשב ועכשיו יעלה הרבה יותר בימיוחד בישראל

אני חושב שמיקרוסופט מנסה במובן מסוים לילחם בITON דרך הXBOX 360 (יש כבר דיבורים על זה)אבל בITON לא משלמים כפול פעם אחת על מנוי

ועוד תשלומים למה שאתה קונה

איך שזה ניראה לי הXBOX 360 יסבול גם ממכירות נמוכות (אחרי הצלחה בהתחלה שכל הכבדים והעשירים יקנו תצעצוע החדש)כמו שקורה לPSP היום

וגם מהרבה פירטיות ביגלל מחיר המישחקים

פורסם

:kopfpatsch:

שמעת פעם על קונסולה, PS2 היה שמה, שכשהיא יצאה היא עלתה 300 דולר, לא היה לה אף כרטיס זיכרון ורק שלט אחד?

זו מחשבה ישראלית מעצבנת, אתה רוצה הכל בחינם. למה? ככה. כי מגיע לך

אתה רוצה הארד דיסק, שלט אלחוטי מתאם HD, מיקרופון ומנוי שנתי לשירות שרתים, דירוג וטורנירים בחינם? למיקרוסופט לא בא להפסיד 150 דולר על כל קונסולה

ויש לי עוד חדשות בשבילך, כל משחקי הדור הבא יעלו 60 דולר, למה? כי עלות הפיתוח של המשחקים מחייבת אותם להעלות את המחיר

וסביר להניח שמשחקי המחשב יעלו בקרוב גם הם ל60

הPS3 תעלה יותר מ400 (לבסיסית) וגם היא לא צפויה להציע תמיכה לאחור לשלטים (ובאופן כללי, שלטי אקס בוקס 1 עשויים להתמך ע"י מתאם)

ואתה יודע גם שלפחות בחצי שנה הקרובה תהיה אפס פיראטיות למשחקי אקסבוקס בגלל ההגנות החזקות ששמו עליה

פורסם

טוב בוא נתחיל בזה שxbox live יהיה חינמי..אבל במסלול הsilver שהוא מוגבל יותר...

ויהיה את מסלול הgold שהוא עולה כסף ויש בו הורדות מיוחדות ועוד כל מיני דברים.

לדעתי 400 דולר לקונסולה מהדור החדש שכוללת את המכשיר

+

שלט אלחוטי

+

אוזניות משולבות עם מיקרופון

+

כבלים(חשמל, טלוויזיה)

+

כבל רשת

+

מנוי חינם לאקס בוקס לייו למסלול silver

+

מנוי 30 יום למסלול gold

+

הארד דיסק 20 ג'יגה

זה דיי זול ולדעתי משתלם. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

פורסם
  • מחבר

המחיר הזה באמריקה תכפיל X2 לישראל ובישראל בטח גם לא יהיה LIVE חוץ מיזה אחרי שאתה קונה תמכשיר מיקרוסופט לוקחת כסף גם על דברים קטנים

לדוגמה תירצה איזה מוד במישחק תשלם כסף אני לא אומר שכל דבר יעלה כסף אבל הרבה דברים יעלו כסף

חוץ מיזה אתה מוכרח LIVE זהב כדי לשחק אונלין במחשב לא צריך שרות בתשלום לשחק ברוב המישחקים במיקרה שמיקרוסופט היו נותנים לשחק

בMMORPG בלי תשלום נוסף היתי מבין אבל גם על MMORPG ב360 צריך לשלם

דבר אחרון המישחקים כרגע של הXBOX 360 לא באמת הדור הבא אלה שידרוג קטן של המישחקים מהדור הקודם אולי שיצאו מישחקים שהמנוע הגרפי

שלהם בערך בכוח של המנוע החדש של אנריל אני יבין למה המישחק עולה 60 דולאר בחול

בקשר לאונלין אפשר לקחת דוגמה מינינטנדו שמאפשרת אונלין בחינם בDS ובעתיד אמורה לאפשר תשרות הזה בחינם גם לרוולושן

ובקשר לפירטיות העקרים הצליחו ליפרוץ את כל הקונסולות של הדור הזה למרות הרבה הגנות וגם תDS וPSP פרצו ויש תקבצים של המישחקים שלהם ברשת

אז קשה לי לאמין שלא יפרצו ת360

פורסם

אולי פרצו את כל ההגנות לכל הקונסולות בדור הזה, אבל זה לא משתלם לנסות לצרוב דיסקים של הגיים-קיוב (הם כתובים הפוך או משהו, אני לא בדיוק הבנתי את העיניין של זה).

יהיה live גם בישראל, הרי זה הכל דרך האינטרנט, השאלה האמיתית היא בעצם עד כמה הפינגים יהיו גבוהים (אני אישית מניח שהם לא יהיו כ"כ גבוהים, כי למיקרוסופט יש המון כסף להשקיע בשרתים עם פס מאוד רחב).

לדעתי אסור לפסול כרגע אף קונסולה מהדור הבא, כי עדיין לא באמת ראינו אותן, וגם כאשר נראה אותן, צריך לחכות טיפה לפני הקניה, לפחות עד שיהיו איזה 10 משחקים שבאמת שווים את הקנייה.

פורסם

מה לעשות שישראל דפוקה. אל תאשים את מיקרוסופט בכך שהרצל חשב שמדינה שלא מייצרת כלום זה רעיון טוב.

אין לנו ייצור בארץ, וזה מצד ייחודי, בארצות הברית יש או ייבוא מאוד מאוד זול, או ייצור עצמי במדינה, כך זה עובד בכל המדינות כמעט חוץ מפה.

XBOX 360 בכלל לא מותאמת לארץ. לא רק שפה (על פי מיקרוסופט) מחיר הקונסולה יעלה עוד יותר (עלויות ייבוא + פחות סבסוד של האקס בוקס),

אלה שהאינטרנט שלנו שווה לתחת בארץ, וכל ניסיון לשחק באינטרנט מבלי להתנתק אוטומאטית מכל משחק ילווה בעוד כמה אחדות שלא יצליחו.

ויש עוד דברים רעים: טרור, שחיתות, כלכלה דפוקה, אוויר מזוהם, חור באוזון, חופים רעילים, ראש ממשלה פושע, חובה להתגייס לצבא ועוד מלא דברים לא טובים.

פורסם

חחחחחח מישהו פה מתוסכל... :lol::screwy::smile1::silly:

פורסם
  • מחבר

אני תכלא ירוק=צבא כבר עברתי

תיראה הXBOX הראשון נימכר יחסית בזול למה שהוא נתן וזה כולל תמחיר בארץ וכך גם הקונסולות האחרות

הXBOX והPS2 נתנו גם לנגן DVD ובזמן שהם יצאו מכשירי DVD היו יקרים הגימקיוב היה זול יחסית והמישחקים היו יקרים אבל בחול הם היו יחסית זולים

(למי שלא קנה ציפ)בקיצור למי שרצה לשחק בלי לשלם על כל דבר היה צריך רק ליקנות כרטיס זיכרון לPS2 או לקוביה (לXBOX יש ארד דיסק)וזהו

אז נכון שמיקרוסופט הפסידה הרבה כסף בדור הזה והחברה היחידה שבאמת הרוויחה היתה נינטנדו אבל הם רצו לישתלט על השוק עכשיו יש להם גישה אחרת

שאומרת לא להפסיד כספים ומיבחינתי זה אומר שהקונסולה שלהם מוצצת כסף ולא מישתלמת

תPS3 אתה קונה ביוקר ובטח כמה אביזרים אבל יש לך שקט בחשבון בנק כמה שנים ואותו דבר ברוולושן ב360 אתה משלם הרבה אחרי הקניה או שאתה מפסיד הרבה מימה שהמכשיר אמור לתת

אני רוצה קונסולה שאחרי הקניה +אביזרים אני צריך לשלם רק על מישחקים וב360 זה לא פועל ככה לצערי למזלי רוב המישחקים שלו מגיעים גם לPC

אז אני לא מפסיד הרבה

ואני לא בא ליבכות למיקרוסופט כי חברה למטרות רווח אמורה לנסות להרוויח אני רק אומר שהמוצר שלהם לא מישתלם להרבה אנשים כולל אותי

פורסם

אבל הסילבר הוא בחינם ומאפשר לשחק אונליין!

והמגמה שדיברת עליה של לשלם על דברים בתוך המשחק תהיה בכל הדור הבא

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע הסילבר לא יתן לשחק אונלין אלה רק יתן להוריד תוספות ודברים דומים הסילבר מאוד מוגבל

והמגמה לפחות כרגע זה רק במיקרוסופט לרוולושן ולPS3 לא אמור אפילו להיות ארד דיסק בהתחלה וגם במיקרה שיהיה בעתיד הוא לא אמור להיות נפוץ כמו

ב360

לאומת ה360 בPS3 ורוולושון תוכל לשחק אונלין בחינם ברוב המישחקים שיתמכו באונלין ואני מקווה שיהיה אפשר לשחק גם בישראל

העינין הוא שה360 מאוד קשור באונלין וזה שלוקחים תשלום על זה וצריך מנוי יגרום להרבה בעיות לגימרים שיקנו ת360 בישראל

פורסם

אתה מאשים את קונסולות הדור הבא בכך שהם אל חשבו על ישראל כשבנו אותם...?

פורסם
  • מחבר

אני לא מאשים אף אחד אני רק אומר שה360 לא מישתלם לי ובטח להרבה אנשים אחרים בישראל

וגם בחול הוא לא כל כך מישתלם(למרות שבמיקרה והיתי חי בארצות הברית היתי קונה את כל 3 הקונסולות)

פורסם

מן הסתם ה360 לא משתלם להרבה אנשים בארץ, הוא בכלל לא נמכר כאן ואם מייקרוסופט יחליטו מתישהו למכור פה אותה אז תהיה בטוח שהם יתנו גם לך גישה ללייב.

המחיר הגבוה של הקונסולה, טוב אין מה לומר פה, מחירי השקה תמיד גבוהים. אם אתה מצפה שמחיר הps3 יהיה יותר זול אתה הולך להתבדות, אולי כדאי לך לחשוב בכיוון רוובולשן כי היא הולכת להיות מושקת במחיר נמוך יחסית לשתי הגדולות. לגבי משחקי רשת, לפחות כאן יש לך סילבר, באיקס-בוקס הראשון כל מנוי לייב היה עולה לך כסף. תוכן נוסף שנמכר לך, טוב זה למרבה הצער מגמה שהולכת להיות בכל קונסולות הדור-הבא למיטב הבנתי...

בכל אופן, אתה משווה הרבה לשתי הקונסולות האחרות, אני במקומך היייתי מחכה טיפה לראות מה באמת הולך להיות איתם, כי לגבי רוולושן באמת שלא יודעים הרבה עדיין ורוב המידע בגדר שמועות וגם לגבי הפיאס3 לא הכל ברור עדיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים