עבור לתוכן

ASUS P4T533 ואוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

עריכה: התבלבלתי בפורום ;D תעבירו את זה בבקשה לפורום - מעבדים, לוחות אם וזכרונת/ אוברקלוקינג

so - here we go

היי,

מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה...

ועוד באותו נושא

אני יכול גם לקנות את אחד הלוחות הבאים: Epox 4g4a+ ו - Abit IT7 max עם זכרונות 2700/3000 ואיתם אני יודע שלא תהיה לי בעיה לעשות OC ולהריץ את הזכרונות ב 366-400 ומעבד ב2.4

אל תתחשבו עכשיו במחיר (למרות שיוצא כמעט אותו דבר)

רק תגידו לי מה עדיף

תודה רבה מראש

פורסם

ABIT IT7 MAX

פורסם
  • מחבר

ABIT IT7 MAX

אפשר אולי רק טיפה יותר נימוק (הרי ה ASUS יותר מהיר)

ותענו על השאלה הראשונה שלי בבקשה - זה הרבה יותר חשוב כרגע

פורסם

אין צורך בלוח הנ"ל כי הוא מנצל את המהירות של הזכרונות הללו רק במעבדי 533 באס פנטיום 4.

1.8A זה מעבד רגיל שפועל בבאס 400MHz לכן אין כל צורך בלוח הנ"ל כי הוא לא יפיק שום ביצועים עם מעבד 1.8A.

עדיף לקחת לוח שתומך בפנטיום 4 וזכרונות DDR במקרה של המעבד הזה.

פורסם

מצאתי את הלוח הנ"ל במחיר ממש טוב ורציתי לדעת - האם אני אוכל לעשות OC למעבד 1.8A מבלי להמהיר גם את הזכרון שמגיע איתו(כמובן ללא הצלחה), אם הבנתי נכון דבר כזה נעשה ברטריו ושם אני משנה את היחס באס בין המעבד לזכרון (או משהו כזה) תסבירו לי בבקשה בדיוק מה אני אצתרך להגדיר איך למה וכמה...

כן, במידה ותעלה את הFSB ל133 (בP4T533) הזיכרון יפעל במהירות שבה הוא אמור לפעול והמעבד ב2.4.

אין רטאיואים בלוחות RDR.

פורסם

בהחלט שישנם! הלוח הזה כמו כל לוח I815E מסוגל להריץ מעבד בעל באס של 533MHZ עם זיכרון PC800 בלי להעלות את הזיכרון למהירות של PC1066.

ה I850 המקורי תמך ב PC800 ו PC600 מה שאומר שגם הוא לא עבד ביחס קבוע.

פורסם

לי יש מעבד של 533 באס... איך אני יכול להמהיר אותו עוד טיפי :)

פורסם

בהחלט שישנם! הלוח הזה כמו כל לוח I815E מסוגל להריץ מעבד בעל באס של 533MHZ עם זיכרון PC800 בלי להעלות את הזיכרון למהירות של PC1066.

ה I850 המקורי תמך ב PC800 ו PC600 מה שאומר שגם הוא לא עבד ביחס קבוע.

אין 3:4 בלוחות RDR (I850E).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים