עבור לתוכן

בחירת פלאפון חדש (צריך את עזרתכם)

Featured Replies

פורסם

בעדיפות שנייה מהמכשירים שציינת ? את ה-6630..

פורסם

למרות שתמיד היתה לי חיבה לסדרת 66XX של נוקיה, פותח התארד ציין שזה מכשיר לאבא שלו, ומבחינתי לקהל יעד קצת יותר בוגר פלאפון זה דבר ראשון פלאפון ואחר כך את כל השטויות שמסביב.

ה-6630 מספק זמן סוללה מזעזע של 3 שעות שיחה, ובגלל זה אני לא ממליץ עליו או על מכשירי דור שלישי אלא לצעירים שמחפשים בכוח מולטימדיה ושטויות.

סתם לצורך השוואה מכשיר סנדרטי היום מחזיק 5 שעות, ועדיין הרבה מתלוננים על דחיפות ההטענה, ה W800 בעל 9 שעות שיחה שלדעתי יספקו כל אחד גם בימים עמוסים שלא תמיד יש זמן להטעין.

פורסם

למרות שתמיד היתה לי חיבה לסדרת 66XX של נוקיה, פותח התארד ציין שזה מכשיר לאבא שלו, ומבחינתי לקהל יעד קצת יותר בוגר פלאפון זה דבר ראשון פלאפון ואחר כך את כל השטויות שמסביב.

דווקא להיפך

אנשי עסקים מבוגרים דווקא מעדיפים פלאפון שהוא גם פאלם

אני לא רואה שום יתרון של הסמסונג לעומת ה-w800 . :spermat:

אז אתה צריך משקפיים

פורסם
  • מחבר

נו בקיצור אז מה לקחת בעדיפות שנייה???

את ה6630

או

את הסמסונג 410i

ראוי לציין שאני רוצה גם להינות מהפלאפון שלו ולא רק שהפלאפון ישמש לדיבורים בלבד אלא גם למולטימדיה...

החלטות בבקשה...

פורסם

אם אתה כבר הולך על 66XX אז תקח את ה-6680

פורסם

מה קורה פה?

בהודעה הראשונה מציעים לנו לבחור בין שלושה סוגים של פלאפונים שכל אחד מהם שונה שנות אור מהשני,

אחרי זה אתה ממשיך ואומר שיש אפשרות בחירה רק מאלה, משם אתה ממשיך ואומר שאבא שלך אוהב מולטימדיה ופאלם,

ועכשיו בכלל הרגת אותי שאמרת שאתה רוצה להנות מהפלאפון.

בא לך לשתף אותנו בסוד העניינים???? :nixweiss:

פורסם
אז אתה צריך משקפיים

במקום לתת תשובות מתחכמות תראה לי יתרון אחד של הסמסונג , חוץ מזה שהוא דור שלישי.

ה-w800 בעל מצלמה הרבה יותר טובה , נגן איכותי יותר, מגיע עם כרטיס זיכרון של חצי ג'יגה, מכיל את כל הקישוריות, אני לא חושב שלמכשיר הזה יש איזשהו חיסרון..

דווקא להיפך

תתפלא אבל יש הרבה מאוד אנשי עסקים שקונים סמארטפון.

פורסם

אני לא חושב שלמכשיר הזה יש איזשהו חיסרון..

אולי בנתונים היבשים לא, אבל בפריימוור שנמכר עכשיו בסלקום לאאאאאא חסרררררררר בעיותתתת......

אבל אני מאמין שכמו בכל פעם, תוך חודש חודשיים יוציאו פריימוור שמתקן את הרוב (אני סומך על SE),

חוצמזה שלמי שלא קריטי העברית כבר עכשיו יכול לעדכן מהאינטרנט (נדמה לי שחייבים עריסה).

פורסם

במקום לתת תשובות מתחכמות תראה לי יתרון אחד של הסמסונג , חוץ מזה שהוא דור שלישי.

אני ייתן לך תשובה רצינית כשתסביר לי מה ניסית להגיד פה

דווקא להיפך

תתפלא אבל יש הרבה מאוד אנשי עסקים שקונים סמארטפון.

פורסם
אני ייתן לך תשובה רצינית כשתסביר לי מה ניסית להגיד פה

אמרתי שזה לא נכון , ושיש הרבה מאוד אנשי עסקים שקונים מכשירי סמארטפון (כמו ה-6680 , 6630,p910) , ולא רק פלאפון שהוא גם פלאם (כמו ה-imate).

ובאמת די להתחכם , אם אתה רואה יתרונות של ה-z500 מול ה-w800 תגיד,אל תמשוך את הדיון סתם , לא צריך להתווכח על השטויות האלה...

פורסם
  • מחבר

החלטתי סופית (נראה לי ..):

בחירה ראשונה: סוני אריקסון W800

בחירה שנייה: נוקיה 6630/סמסונג..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים