עבור לתוכן

בחירת פלאפון חדש (צריך את עזרתכם)

Featured Replies

פורסם

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים:

נוקיה 6630

סמסונג S410i

סוני אריקסון W800

אולי גם V3...

זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות.

בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

פורסם

לחבר שלי יש את הנוקיה, מעולה מכל הבחינות מלבד צלצולים (רינגטונים יותר נכון) שנשמעים כל כך מגעיל שכל כך לא יאה לדור שלישי.

גם מומלץ לבטח אותו כי אם הוא יפול המסך עלול ללכת לעולמו.

פורסם

הw800 פשוט מכשיר מצויין מבחינת פיצ'רים.....יש לו מצלמה מצויינת של 2 מגה פיקסל ו512 מגה זיכרון שזה אומר גם נגן mp3

פורסם

למולטימדיה הכי מומלץ ה- W800I (מצלמה סוסה, מגיע עם כרטיס זיכרון ואיכות סאונד מעולה, ומסך מדהים), זמן סוללה לא רע בכלל, אבל עיצוב דיי מכוער לטעמי.

ה-V3 זה סתם פוזה של פלאפון דק.

הנוקיה ממש נחמד אבל לא ליגה ליגה, עדיף לקחת את ה6680 מאורנג', אבל גם אצלו החסרון של זמן סוללה עצבני אז נוותר.

הסמסונג ממש חמוד אבל הוא סנדרטי כזה, לא הלהיב אותי במיוחד, 1 מגה פיקסל ונגן MP3 נכנס כבר להרבה מכשירים והוא לא מחדש שום דבר, גם לא מבחינת עיצוב.

לדעתי הW800I...

פורסם
  • מחבר

עוד ביקורות???

ד"א מה ההבדלי מחירים ביניהם??

ולמה שומעים חרא צלצולים ב6630??

פורסם

נוקיה מעולם לא הצטיינו בצילצולים.

תשמע צלצולים שלהם ליד SK עם 40 פולי ותבין.

פורסם

דווקא הרמקול ששמו עד לא מזמן ב SK היה על הפנים, ב TV SLIDER שיפרו את זה עם זוג רמקולים נאה.

בסמסונגים היה פעם רמקול ממש נאה, דווקא בזמן האחרון הרמקולים שלהם חורקים.

פורסם

לי יש SK5000 (תגידו שאני מכור/לא בפרופורציות/מעפן) ובתור אחד ששמע הרבה רינגוטנים מהרבה סלולרים שונים לדעתי אין על SK בצלצולים.

פורסם
  • מחבר

טוב עזבו את הצלצולים..

בקיצור - מה אתם הייתם לוקחים מביניהם???

שאלה לא קשורה ופחות חשובה- כשקונים את הפלאפון מקבלים איתו ישר כבל??

פורסם

w800 בלי ספק.

ה-6630 לא משהו מבחינת מולטימדיה , הוא סמארטפון עם מערכת הפעלה פתוחה, זה היתרון היחיד שלו.

הסמסונג סביר , אל תתפתה לקנות מכשירים של איימוד.

המוטורולה סתם.. פשוט סתם

ל-w800 איכות מוזיקה מעולה , מצלמה מעולה ועיצוב הכי יפה מבין כל המכשירים.

פורסם

huh?!

עריכה:

מבחינת המכשיר עצמו, ה-S410I הרבה יותר טוב.

ה Z500 הוא דור שלישי, עדיין לא החלטתי אם זה יתרון או חסרון, כי לרוב הישראלים אין שימוש בשיחות וידאו, וזמן הסוללה ב Z500 על הפנים.

פורסם

הוא לא דור 3

אין לו כרטיס הרחבה

פורסם

אני לא רואה שום יתרון של הסמסונג לעומת ה-w800 . :spermat:

פורסם
  • מחבר

אני נראה לי אלך על האריקסון..

מה לקחת בעדיפות שנייה???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים