פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים הקליפס של הAGP?אתה אמור לדחוף אותו למטה (לכיוון הלוח) והוא אמור לקפוץ חזרה למעלה עם הכנסת הכרטיס ולנעול אותו.
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים בלוח שלי למשל יש מעין כפתור קפיצי שיש למשוך אותו, להחזיק אותו משוך, להכניס את הכרטיס ואז לשחרר אותו.בשביל מה זה טוב - אין לי מושג. לא נראה לי שהוא נועל את הכרטיס במקום או מייצב אותו. לא ברור גם למה רק בחיבור AGP יש אותו ובשאר החיבורים (PCI או PCI-E), שגם הם משמשים לחיבור כרטיסי מסך, אין.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים יש לוחות..(כמו שלי..) יש מין "צופציק" כזה שאתה מושך לצד..(בלי קפיץ או משהו..) מכניס תכרטיס וסוגר..
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים בלוח שלי למשל יש מעין כפתור קפיצי שיש למשוך אותו, להחזיק אותו משוך, להכניס את הכרטיס ואז לשחרר אותו.בשביל מה זה טוב - אין לי מושג. לא נראה לי שהוא נועל את הכרטיס במקום או מייצב אותו. לא ברור גם למה רק בחיבור AGP יש אותו ובשאר החיבורים (PCI או PCI-E), שגם הם משמשים לחיבור כרטיסי מסך, אין.בשביל מה זה טוב?פשוט מאוד על הכרטיס הזה יש תנועה מכנית (המאוורר) והקליפס הזה אמור לגרום לכך שהרעידות של הכרטיס לא יוציאו אותו מהמקוםבאיזה לוח ראית PCI-Ex16 בלי קליפס?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים בשביל מה זה טוב?פשוט מאוד על הכרטיס הזה יש תנועה מכנית (המאוורר) והקליפס הזה אמור לגרום לכך שהרעידות של הכרטיס לא יוציאו אותו מהמקוםבאיזה לוח ראית PCI-Ex16 בלי קליפס?1. תודה על ההסבר, אף פעם לא חשבתי שהמאוורר הוא הסיבה ל"נעילה" הזו.2. צודק, טעות שלי.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים ב DFI ULTRA-Dהסיומות האלה בקצה עושות את התפקד של הקליפס[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.