עבור לתוכן

איזה אימייל הכי טוב לפי דעתכם? GMAIL נהיה על הפנים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:s05:

לא זוכר שציינתי שיש לי בעיה עם הגודל של תיבת הדואר ב-GMAIL!

אני גם כך משתמש בקושי ב-30MB.

פורסם

:s05:

לא זוכר שציינתי שיש לי בעיה עם הגודל של תיבת הדואר ב-GMAIL!

אני גם כך משתמש בקושי ב-30MB.

טוב מה אתה צועק ;D

פורסם

סבבה שאצלך הכל עובד מצויין ב-GMAIL, אבל אני דיברתי מנסיון שלי ולא במטרה להכפיש את השירות שלהם!

בכל מקרה, אין לי עודף כסף לשלם 5$ לשרת דואר משלי, ו-וואלה/הוטמייל/יאהו/אי.-ספק וכו' לא באים בחשבון כי כמו שאמרתי עד שאני מקבל את האימיילים בהם עוברת שנה  :-\. נדמה לי שאנסה את האימייל של נענע, כמו שציעו, לא ידעתי בכלל שיש להם שירות אימייל. תודה  :).

כדאי לך לשקול שוב את עניין קניית שרת דואר משלך. זו הדרך הכי טובה כי למרבה הצער ברוב שירותי הדואר המקוונים אתה אפילו לא יכול לקבוע את חשיבות המייל  (מה שמשפיע על הזמן שעובר עד שהוא מתקבל אצל היעד)... מה שמזכיר לי, בהרבה מקרים הזמן שלוקח לך עד שאתה מקבל מייל לתיבה שלך תלוי גם בשרת מייל של השולח, ועל זה אין לך שליטה.

פורסם

תגידו, לא התקדמנו קצת יותר?

א'. תשתמש בGMAIL, השרתים שלהם אחושילינג מהירים.

ב'. תוריד Thunder Bird.

ג'. תפעיל את GMAIL דרך הת'נדר בירד (שזה פי אלף יותר נוח ומהיר מהאאוטלוק אקספרס).

וזהו.

יש לך שירות אימיל נוח ושאתה גם יכול לשנות לו עיצובים בשביל שיהיה נחמד - לסדר את הממשק איך שנוח לך (למרות שיש רק ארבע אפשרויות [אם אני זוכר נכון] זה יותר מהכלום של הGMAIL בדפדפן).

אני שולח בו קבצים כבדים במהירות (כי זה עם הGMAIL), מאד קל לתפעל את הTB, יש שם כל מה שצריך בלי יותר מדי זבל.

מאד נווח לארגן תיקיות...

קיצר, הכי טוב.

(כן, אני פאנבוי של מוזילה ואני גאה בזה)

פורסם
  • מחבר

הייתי מאוד מרוצה מהשירות של GMAIL, אבל הבעיה היא שהתחלתי להיתקל הרבה פעמים בהודעות שגיאה כשאני מנסה להיכנס לתיבת הדואר.

אני אנסה את ה-thunder bird, מקווה שזה יפתור את הבעיה הזאת, תודה. אם לא, אז כבר אפתח הודעה חדשה בנוגע לקניית שרת דואר, לקבל עוד פרטים...

שוב, תודה לכולכם על העזרה :).

פורסם

שנה את שם הקובץ, המטרה שאנשים לא ישלחו וירוסים.

איך לא חשבתי על זה..

אחלה טריק!

פורסם
  • מחבר

אני מתקשה לסדר את ההגדרות בTB :-X. אם למישהו יש מדריך אז בבקשה תביאו.

בכל מקרה, הגדרתי כך- שרת דואר נכנס: pop.gmail.com, יוצא: smtp.Gmail.com, והשתמשתי בפרוטוקול IMAP.

אבל לא התבקשתי אפילו להכניס סיסמה בסוף, וכשהתוכנה מנסה להיכנס לתיבת האימייל שלי זה לוקח לה כמה דקות עד שמופיעה הודעת שגיאה של TIMED-OUT.

ויש לכם מושג איך אני יכול להגדיר בתוכנה שההודעות שלי יישארו על השרת של GMAIL בתיבת הדואר, כך שאוכל לבדוק את הדואר שלי ממקומות אחרים מבלי שהם ירדו למחשב ואז ימחקו מהשרת?

עריכה:

העברה לפורום תוכנה יהיה מתאים עכשיו :)

עריכה 2:

שגיאה חדשה יוצאת אחרי שהגדרתי שהפורט של האימייל הנכנס הוא 995

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי יותר בכיוון ש POP3 זה לא IMAP...

פורסם

אני משתמש בוואלה ממשק נוח בלי דברים מיוחדים וטורדניים.

אבל יש שם משהו שנורא מעצבן אותי וזה שאי אפשר להעתיק משהו ולהדביק וזה מאוד מעצבן.

פורסם
  • מחבר

:) תודה, התוכנה עובדת מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים