עבור לתוכן

איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD??

Featured Replies

פורסם

איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD?

ABIT

ASUS

EPOX

MSI

פורסם

חברה מעולה.

הלוחות שלהם מציגים ביצועים מעולים.

המינוס היחיד הוא מתחים מוגבלים.

רק 1.85 למעבד. לא זוכר כמה לזכרון אבל גם זה מוגבל. אפשר להתגבר על מגבלות אלו ע"י VOLT MODS אבל אז (בד"כ) הולכת האחריות.

הלוחות של EPOX למרות שמקבלים ציונים נמוכים יותר (באחוזים בודדים) ב-BENCHMARKS מגיעים עם אפשרות ל-2.1V למעבד ו-3.2V לזכרון.

אם אתה מפחד לעשות MOD ללוח לך על EPOX.

פורסם
  • מחבר

כמה שיותר VOLT למעבד ולזיכרון זה יותר טוב?

פורסם

בד"כ עוזר ליציבות במהירויות גבוהות.

אבל יותר מתח = יותר חום.

פורסם

אנישם שיודעים לעשות וולט מודים צריכים ללכת על הABIT

אנשים שלא יודעים או לא רוצים להיסתכן צריכים ללכת על האפוקס בישביל המתחים.

הבעיה היא שברוב המיקרים האנשים שלא יודעים לעשות וולט מודים לא מספיק משוגעים כדי להיתמש בתוספת המתח שבאפוקס :-\

פורסם

בלי O/C האיפוקס יותר טוב, רק בבאס של 190+ האביט מתחיל להראות ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר רק במצאיו של OC אז איזה לוח הכי טוב לAMD במצאיו של OC

פורסם

אני מדבר רק במצאיו של OC אז איזה לוח הכי טוב לAMD במצאיו של OC

מצב של OC זה גם באס של 150 ושם עדיין האיפוקס יותר טוב, חוץ מזה אין סיכוי שתגיע ל-190 כי הידע שלך בנושא שואף לאפס אם יש לך כ"כ הרבה שאלות, שאני ואנטי_וירוס חיפשנו לוח אז עשינו מחקר של כמעט חודש כדי לדעת איזה יותר טוב ובחנו את שתי הלוחות מכל הפינות, אני לא מאמין שאתה תצליח להגיע ל-190, חוץ מזה אתה צריך לפתוח את המכפלה של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שצריך לעשות UNLOCK למעבד אז כדי לי ליקנות EPOX אבל אתה (TUXX) תוכל לעזור לי בקשר למתחים כמה צריך לעשות ואיך יודעים כמה צריך לעשות ?

פורסם

לא בטוח שהבנתי מה שאתה רוצה...

אבל זה מה שהבנתי:

באיפוקס, תעשה Burn In למעבד ולזכרון(אני לא אסביר מה זה עכשיו, תחפש בפורום) קודם, אח"כ(אחרי שפתחת את המעבד) תרים את מהירות האפיק ותעלה את המתחים לכמה שהרכיבים של יצטרכו כדי לעבוד נורמאלי.

-----אני לא אחראי על שום נזק שנגרם לרכיבים שלך-------

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים