עבור לתוכן

כמה אתם משלמים להוט לחבילת האינטרנט? הם גובים ממני כפליים!

Featured Replies

פורסם

אני שואל כי אני רוצה להתקשר אליהם ולנסות להוריד את המחיר שאני משלם בעבור התשתית, לחבילת 1.5MB/128K, אז אני צריך ממוצע מחירים שכולם משלמים.

הם בנתיים גובים ממני 70 שקל, והם לא מוכנים להוריד את המחיר בטענה שאני לא לקוח חדש (ששינה לפני כמה ימים ספק), ורק ללקוחות חדשים מותר להביא מחירים יותר זולים :-\.

הייתם פעם במצב כזה? מה בדיוק אני יכול לעשות?

זה מאוד מרגיז כשאני רואה שכמעט כולם משלמים להם 35 ש"ח על אותה החבילה שלי יש, ואני משלם להם פי 2 :-X.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד שאתה מתנתק בלה בלה...

אם יש לך התחייבות אתה בבעיה.

פורסם
  • מחבר

זאת טעות להיכנס היום להתחייבות, לא משנה לאיזה חברה, כי יש כל הזמן תקלות ובעיות שונות כך שאם אתה בהתחייבות אתה תהיה בבעיה. זאת הסיבה שאני לא נמצא בהתחייבות.

ואותה הבעיה קרתה לי פעם בחשבון האינטרנט של אבא שלי (דיברתי עם נציג הוט בשמו) כשניסיתי להשיג לו מחיר יותר זול לתשתית. נציג הוט לא הסכים להוזיל את המחיר, דיבר איתי רק כמה דקות ואחרכך ביטל את המנוי כמו שביקשתי :-X. אני כמובן התקשרתי אליו אחרי שעה וביקשתי שיחברו את החשבון שוב, כך שלא נראה לי שאיומים יעבדו עליהם!

פורסם

איומים עובדים על רוב הנציגים.. (מניסיון..:))

אבל לרוב צריך מישהו שנשמע מבוגר כדי שהם יקחו אתכם ברצינות..

פורסם

אני מחובר להוט ול 012 ואני משלם 73 שקל בחודש על הכול(תשיתית+ספק---הוט+012)

פורסם

WTF?!

אני משלם להוט 59 שקלים לחודש על תשתית של 750!!

mutha fuckas betta step the fuck off

תוסיפו לזה עוד 35 שקלים לחודש לברק..

פורסם

210 - טלוויזיה כול החבילות(נידנודים מתמידים עד שפתחו לנו את כל הערוצים ;D)+אינטרנט 1.5.

פורסם

אני בחבילה של ה73 שקל לחודש בשביל 1.5 כולל תשתית וספק (ברק 013 - הכי מרוצה מהם גם בבית אני איתם וגם בדירה בב"ש אני איתם)

פשוט תתקשר אליהם ותוריד את המחיר

אין דבר כזה שהם לא מורידים את המחיר

אם אתה רוצה יותר כוח תתקשר לבזק ותקבל מהם הצעת מחיר (אחרי שאתה אומר לבזק שקיבלת מHOT 35 שקל על 1.5 כמובן ואז חוזר אליך נציג שמציע לך משהו כמו 40 שקל ל1.5 או 50 ל2.0)

באינטרנט / שיחות לחו"ל / טלוויזיה רב ערוצית - התחרות עובדת, החברות תמיד מתחרות על הצרכן ע"י מחירים נמוכים יותר או הטבות אחרות - תנצל את זה נכון (מה שאומר - תשסה חברה אחת במתחרה שלה לטובתך)

פורסם

תגידו יש מצב כזה שאנחנו (כלומר ההורים שלי שמנויים מהיום הראשון על כל הערוצים והאינטרנט שלהם) לא משלמים לתשתית 1.5 של הוט אפילו אגורה?

נכנסתי לחשבונית האינטרקטיבית ובפירוט לא הוזכר לקיחת כסף על האינטרנט בזמן שבפעם הקודמת שנכנסתי (לפני הרבה זמן) לחשבונית כן הוזכרה לקיחת כסף על האינטרנט.

ולגבי ספק 1.5 אנחנו משלמים לבזק 40 שח.

פורסם

אני משלם לאינטרנט זהב 49 ש'ח לחבילה 750K

וגם אותו מחיר על הכבלים אז יוצא לי לחודש 98 ש'ח

איזה גנבים ואל תחשבו מיבחינה כספית אלה כי יש כול הזמן ניתוקים ותקלות

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שאמרו שהם משלמים מחירים נמוכים להוט, אתם נמצאים בהתחייבות?

הוט הציעו לי מחיר של 74 ש"ח (ספק+תשתית) אבל עם התחייבות לשנה :-\.

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין את כל אלה שבוכים על זה שהם משלמים יותר מידי.... החברה לא אמורה לרדוף אחריכם כדי שתשלמו פחות... אתם רוצים לשלם פחות? תוזיזו את התחת שלכם לכיוון של הטלפון ותתקשרו ותדאגו שאתם תשלמו פחות... ותפסיקו לבכות כאן!

פורסם

לא מזמן החלפתי ספק תשתית לבזק, וספק האינטרנט שלי הוא ברק

חבילה של 1.8Mb\128Kb

אני משלם 40 ש"ח לבזק ו 29 לברק...

וזאת כמובן אחרי שאבא שלי איים עליהם בהתנתקות ואמר שלהוט יש מבצעים יותר טובים.. :P

פורסם

פיי וחשבתי שהמצב שלי גרוע. כרגע אני בNETVISION, נגמרה לי ההתחייבות..ואני מחכה שתיגמר ההתחייבות לנזק!

אני שוקל ברצינות לעבור לברק + הוט במחיר של 73..יוצא זול

לא נראה לי שיש אלטרנטיבות יותר טובות, כי אבא שלי דיבר עם בזק והם אמרו שיעבירו אותנו לחבילה של 45 לחודש(עד עכשיו שילמנו 60).

הקאץ' הוא שבכבלים יש התחייבות לשנה. מה אתם אומרים?

פורסם

לא כדאי להתחייב לשנה. תגיד להם שזה יהייה ללא התחייבות או שאתה תלך למקום אחר ללא התחייבות. זה כמו העיתונים. כל חודשיים אתה מחליף ומקבל מתנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים