עבור לתוכן

האם לדרוש את כספי בחזרה?

Featured Replies

פורסם

המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה.

במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור...

למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר).

אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו שום תקלות חדשות שלא יידעתי את החנות עליהם...

ד"א - לפני שנתיים בערך גם נשרף לי הלוח... וזאת אותה המעבדה שהחליפה אז את הלוח...

בקיצור מה אתם אומרים? לבקש את הכסף בחזרה?

פורסם

לא הם לא חייבים לך שום דבר. בבדיקה הם לא אמורים לתקן לך שום דבר אלה לדווח על החלק הפגום אם ידעתה מראש על החלק הפגום לא האיתה צריך להביא להם לעשות בדיקה , אין לך שום זכות לדרוש את הכסף בחזרה.

פורסם

ציטוט

ד"א - לפני שנתיים בערך גם נשרף לי הלוח... וזאת אותה המעבדה שהחליפה אז את הלוח...

אם לפני שנתיים הם החליפו לך את הלוח אז עדיין יש לך אחריות . בד"כ נותנים 3 שנים על לוח :) תבדוק את העניין הזה

פורסם

בדיוק, למה נתת להם את המחשב לבדיקה אם אתה יודע מה הבעיה?  :kopfpatsch:

הייתה יכול לחסוך 100 שקל, והייתה מחפש מחשב עם לוח כמו שלך ונותן למישהו כמה גרושים בעדו וזהו זה.  :kopfpatsch:

יש לי הרגשה שאתה מבלבל בשכל ולא הצלחת לעלות על התקלה ובשביל לא להישמע אידיוט אתה אומר שידעת.  :screwy:

פורסם
  • מחבר

בדיוק, למה נתת להם את המחשב לבדיקה אם אתה יודע מה הבעיה?  :kopfpatsch:

הייתה יכול לחסוך 100 שקל, והייתה מחפש מחשב עם לוח כמו שלך ונותן למישהו כמה גרושים בעדו וזהו זה.  :kopfpatsch:

יש לי הרגשה שאתה מבלבל בשכל ולא הצלחת לעלות על התקלה ובשביל לא להישמע אידיוט אתה אומר שידעת.  :screwy:

אני אפילו לא אתאמץ לענות לך

אמרתי לחנות על כך שלפני שנתיים המחשב היה אצלם בתיקון... והם אמרו שהאחריות היא שנה.

כשבאתי לחנות אמרתי להם במפורש שהלוח אם שרוף ואני צריך להחליף... אז הם אמרו: "אנחנו לוקחים אותו לבדיקה" ורק אז נדבר

פורסם

אמרתי לחנות על כך שלפני שנתיים המחשב היה אצלם בתיקון... והם אמרו שהאחריות היא שנה.

כשבאתי לחנות אמרתי להם במפורש שהלוח אם שרוף ואני צריך להחליף... אז הם אמרו: "אנחנו לוקחים אותו לבדיקה" ורק אז נדבר

נו אז למה אתה חושב שתוכל לדרוש את בכסף בחזרה?

היה לך ברור שהם לא סומכים על האיבחון תקלה שלך (ובצדק, יש המון אנשים "שמבינים" ומעבדה מקצועית לא צריכה לסמוך על אנשים אחרים) ושאתה משלם על איבחון תקלה מדויק.

לא רצית לשלם על זה? אף אחד לא מנע ממך ללכת לחפש לוח אחר... (אלא אם כן לא היתה בטוח שזה הלוח....)

ומעבר לכל זה, זו לא אשמתם שאין להם לוחות למעבד ישן כך כל.

אני מציע שתפרסם מודעת קניה ללוח לסוקט זהה לשלך בלוחות המכירה פה באתר, אולי יתמזל מזלך.

פורסם

תבדיקה הם עשו..(בשביל זה הם גובים 100 שקל..)

זה שידעת שהלוח הלך ובכול זאת נתת להם אותו לבדיקה זה בעיה שלך..(במקום להגיד להם שהלוח ישאר הלך..)

והם לא אמורים לייצר לך עכשיו לוח מלפני 5 שנים תחפש יד שניה..

פורסם

דיי לחפור! קיצר, אם יש עדיין אחריות הם חייבים לתקן, אם אין אז אין מה לעשות ולא תקבל שום דבר [כולל הכסף של הבדיקה].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים