פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אתה עושה RESIZE לכונן Eהוא ישאל אותך מאיזה כונן לקחת, תסמן את כונן Cותעשה APPLY
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אם יש לך ידע בסיסי באנגלית אז פשוט תפעיל את התוכנה ותמשיך ברצף הגיוני....
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אתה צריך להקטין את מחיצה C ב5Gלהזיז את מחיצה Dואז להגדיל את Eאבל שאלה אחרתמה זה כל כך חשוב להעיבר את השטח הזה?רק תדע שאם תהיה לך הפסקת חשמל או תקלה בזמן עיבוד המידע בעיקר בזמן הטיפול במחיצה D המחיצה עלולה ללכת לעולמה עם כל המידע שעליההרבה יותר פשוט לעשות ספריה על מחיצה C וליצור לינק אליה ממחיצה E
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים למה הכוונה המחיצות רצופות?שבאות בסדר הכתיבה אחת אחריי השניה.במקרה שלו, ביניהן מופיעה מחיצה נוספת
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הסדר לא משנהברגע שאתה מקטין את הכונן יש שטח לא מוקצה אותו אפשר להקצות לכל כונן לוגי אחרוגם אם היתה בעיה כזאת התוכנה פשוט היתה מעבירה מ C ל D ואח"כ מ D ל E
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים התוכנה פשוט היתה מעבירה מ C ל D ואח"כ מ D ל Eהשאלה האם היא באמת מתוכננת לעשות את זהבגלל זה אמרתי שאני לא סגור על העניין
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר אתה עושה RESIZE לכונן Eהוא ישאל אותך מאיזה כונן לקחת, תסמן את כונן Cותעשה APPLYאחי תודה, עשית את חיי קלים יותר =].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.