עבור לתוכן

העברת קבצים לפלפון

Featured Replies

פורסם

היי

מישהו יודע אולי איך אפשר להעביר קבצים (תמונות,רינגטונים וכו') , מהמחשב לפלפון? אמרו לי שאפשר איכשהו להעלות לרשת ואז משם להוריד מהפלפון אבל אין לי מושג איך.. (הכבל עולה 90 שקל ולפעמיים בשנה שאני אשתמש בו אני לא הולך לקנות אותו..)

תודה ;)

כן יש 2פאשריות שאני מכיר

1: לשלוח דרך אימייל בפאלפון למשל אתה יכול לשלוח לחברים שלך בWALLA אימייל בו תמונות וכדומה (כמובן שצריך חיבור לאינטרנט גם פאלפון)

2: הכבל שמעתי גם שהוא עולה בסביבות ה 100 ש"ח

פורסם

היי

מישהו יודע אולי איך אפשר להעביר קבצים (תמונות,רינגטונים וכו') , מהמחשב לפלפון? אמרו לי שאפשר איכשהו להעלות לרשת ואז משם להוריד מהפלפון אבל אין לי מושג איך.. (הכבל עולה 90 שקל ולפעמיים בשנה שאני אשתמש בו אני לא הולך לקנות אותו..)

תודה ;)

פורסם

זה עושה לי בעיות בפלפון להיכנס לאימייל (גימייל) , אני לא מצליח להכניס לשם סיסמא ותשם משתמש ..

פורסם
  • מחבר

זה עושה לי בעיות בפלפון להיכנס לאימייל (גימייל) , אני לא מצליח להכניס לשם סיסמא ותשם משתמש ..

אפשר לנסות גם

EMIAL אחר :)

פורסם

איזה פלאפון זה?

כי אם זה מוטורולה אפשר לארגן כבל ב25 שקל

ואם נוקיה אז קצת יותר יקר

לגבי אחרים אין לי ממש ניסיון

תלוי גם איזה חיבור לכבל יש לך בפלאפון

ואם אתה רוצה להשתמש באינטרנט אז אתה צריך להעלות למשל את התומנה למשל ל IMAGESHACK

ואז בפלאפון אתה נכנס לדפדפן ואומר לו שילך לכתובת הבאה ואתה כותב לו את הכתובת המלאה של התמונה ואז תיהיה לך אפשרות לשמור אותה אחרי שהו יטען אותה.

פורסם

הבנתי.. ואיך אני עושה אותו דבר עם קבצים \רינגטונים וכו' ?

הפלפון הוא נוקיה 3100

פורסם

כנ"ל,עד כמה שאני זוכר בנוקיה הזאת יש רק צלצולי MID אז מעלה קובץ MID אמיתי-לא קובץ MP3 ששינת לו תשם-הוא לא ינגן לך בפלאפון.

אז אתה מעלה לכל שרת(אימייל זה יותר מסובך בגלל שם משתמש וסיסמא ומה שכתבת) אפשר למצוא מלא שרתים בחינם,אחרי שהעלת תקובץ לוקח תכתובת המלאה שלו והולך בפלאפון לדפדפן בוחר "לך לכתובת" כותב את הכתובת המלאה ואז כשהוא יטען צריך להיות אפשרות לשמור את זה בפלא וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים