פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אתה גם נידרש לקרוא את חוקי הפורום, ולראות שדיוני וארז אסוריםנוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תורחקננעל.
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הלללווווו חברים יש לי את המשחק המלא אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו בדיוק עם ה- antiblaxx משהו יכול לעזור לי בקשר לזה בבקשה תודה רבה זה ממשששש דדדדדדדדדדדחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! זה ממש לפני שנכנסים למשחק מי שיכול פליז תנו לי קצת עזרה בבקשה תודה. מה שזה אומר לי זה אומר שצריך להכניס את הדיסק די. וי. די משהו כזה!!!!!!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים הלללווווו חברים יש לי את המשחק המלא אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו בדיוק עם ה- antiblaxx משהו יכול לעזור לי בקשר לזה בבקשה תודה רבה זה ממשששש דדדדדדדדדדדחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!! זה ממש לפני שנכנסים למשחק מי שיכול פליז תנו לי קצת עזרה בבקשה תודה. מה שזה אומר לי זה אומר שצריך להכניס את הדיסק די. וי. די משהו כזה!!!!!!!!אתה נידרש לתת כותרת יותר משמעותית לבעיה שלך..תערוך מחדש את ההודעה שלך בכדי שהבאים שיקראו אותה יכלו להבין את הבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.