עבור לתוכן

בעיית הורדה באתר טורנט ליץ'

Featured Replies

פורסם

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב...

אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190..

האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?

פורסם

לא זה בגלל הרבה בני זונו@! HIT&RUN :pissed:

פורסם
  • מחבר

???

על מה אתה מדבר?

פורסם

MYST, נוספה לך אזהרה על ההודעה שלך. תשמור על שפה נאותה ואל תפרסם הודעות שלא תורמות בכלום.

זו אזהרה ראשונה שלך מתוך 3. באזהרה שלישית אתה תנעל/תמחק מהפורום.

אם אתה תגיב עוד פעם בת'ראד הזה בצורה לא נאותה, אתה תקבל מיידית עוד שתי אזהרות בבת אחת. ראה הוזהרת.

פורסם

אין קשר בין העובדה שאתה יוזר חדש למהירות שאתה מוריד

כנראה בטורנט הספציפי הזה אין מספיק seeders או שיש יותר leechers מ seeders

אם הבעייה ממשיכה עם כל טורנט שאתה מוריד משם אז תנסה קליינט אחר (אני ממליץ על bitcomet , הכי מהיר)

פורסם

אוקיי סליחה :-[ טוב אז זה הולך כך בגלל המון אנשים עם קצב העלאה נמוך <כמו בארצנו > המון אנשים מתעצלים להמשיך ולהפיץ את הקובץ המורד ומפסיקים להפיץ אותו ויש המון לייצרים < אנשים שחולקים בהורדת הקובץ עד לשלמותו> שנשארים עם האנשים שעדין ממשכים להפיץ אבל בגלל שמספרם נמוך ומספר החולקים בקובץ גבוהה מאוד מהירות ההרודה איטית לכן טיפ קטן למשתמש החדש אל תקפוץ על כל מה שיוצא חדש בטורנטלייץ המתן לפחות שלושה ימים עד שכול ה< פה הקטע שאני אמור שוב לקלל אותם> :pissed: יעלמו מספר החולקים בקובץ המורד ירד והם הופכים למפיצים וכך מהירות ההרודה גודלת. :-\ אמממ אני מקווה שזה עזר

<ניתן לפנות אליי בפרטי לא פה בשביל לקבל הזמנה לטורנטלייץ 4 אחרונות>

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכם

MYST תודה פשוט לא הבנתי על מה אתה מדבר בהתחלה, אני כרגע על הקובץ של Path Of Neo אז כנראה בגלל שהוא חדש רק אז הוא מוריד לי באיטיות כזאתי..אני ינסה קובץ אחר כשהוא יסיים נותר לי עוד 1.5G :-\

פורסם

אההה המהירות גם תלויה כמו שאמר פה מישהו בסוג הקליינט איך הוא מאתר את המקורות ושיטת הפעולה שלו אז איזה הכי טוב..... :kopfpatsch: אני לא רוצה שוב לפתוח את הויכוח הזה אבל אני מכור לצפרדע < למרות שהיא כבדה למי שיש מכונה חלשה> ותאמין לי אני ניסיתי את כולם נסה את UT

פורסם
  • מחבר

אוקיי אין בעיה תודה :)

אבל בלי שום קשר ניסיתי כבר את כל הפעולות שהיה רשום אצלם ב FAQ וזה לא עזר.

פיירוואל אין לי בעיות איתו, ובקשר למי שצריך להתחבר אלי וכל זה כדי להוריד בדקתי והכל בסדר דרך איזה אתר שמשמש לבדיקה של פורטים משהו כזה...

ולא יודע מה לעשות עוד..אבל בן דוד שלי משתמש באותה תוכנה כמו שלי ומוריד על מהירויות של 160 ממוצע.

פורסם

גם אני יוזר חדש בטורנט טיט

וגם אני בקושי עברתי את ה 66 kbs

ד"א

אחי שינת את הפורטים?

פורסם

הפורטים ברוב ההאתרים הללו אינם משנים תבדקו אולי החומת אש חוסמת/מגבילה את הפורט שבו הקליינט שלכם משתמש ותמתחני מספר ימים לפני שאתם מנסים להוריד משהו.

אז כמו שאמרתי כמה שיש יותר מפיים עם מהירות הפצה גבוהה והרבה פחות חולקים כך מהירות ההורדה שלכם תגדל ו ;) והפצה נעימה...

פורסם
  • מחבר

Dids22

אני משתמש בפורט אחר ממה שהיה או הנורמלי לשימוש שהוא 6881-6888 משהו כזה אם אני לא טועה. אמרו שהוא מסומן שחור Black Listed

אז החלפתי ל 50043.

MYST אז מה שאתה אומר הוא שרק צריך לחכות קצת עם ההורדות החדשות? אני בנתיים יוריד קובץ אחר לא חדש נראה איך המהירות כי בנתיים הוא סיים את הקודם.

תודה על העזרה! :)

פורסם

בידיוק אתה יודע מה לפני כמה דקות סיימתי טוב אני לא יכול לפרט פה אני אשלח לך בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים