פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=59526לינק למשחק גינדיס כנסו קטלני ביותר!!!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מה הכוח הצבאי שלך ???שלי 18,000,000,000או בעיברית שמונה עשרה מיליארד!!!אני דירוג 1500 איזה אתה??
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים וואי נוסטלגיה שיחקתי פעם, עדיין יש לי מדינה בדירוג נוכחי של 277... היא די חזקה אבל אין ל אדמה והרסו לי את כל המפעלים...תגידו thestrongest עדיין קיימת???
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים לא...israel הרסה אותה...ואז כל דהסטרונגסט הפכו לmghmgh הרסה את israelמובסי ישראל הקימו את tun ועכשיו יש מלחמת ענק בין mgh וחברותיה לביןtun וחברותיה....כנראה ש tun מפסידה כי היו יותר כמה בריתות שבגדו אבל בינתיים מוקדם בשביל לדעת מה קורה...הממ זה משחק אסטרטגיה און ליין
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים רגע אחד... כשאני הייתי בדהסטרונגסט הייתה מלחמה רצינית עם mgh ושלום עם ישראל- כמעט התאחדנו עם ישראל... אתה אומר לי שישראל בגדו בנו, ואז אנחנו ברחנו לmgh ועכשיו mgh הרסה את ישראל ואת tun?!?!? אנלא מאמין שפספסתי את זה... תעשה טובה, אם אתה רציני במשחק דבר איתי בפרטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.