עבור לתוכן

תעזרו לי לבחור מארז....

Featured Replies

פורסם

איזה מין שאלה זו בן אדם? זה עניין של טעם בלבד...אני אתה מתעקש הייתי הולך על השחור...

פורסם

אולי תפתח סקר וזהו :kopfpatsch:

כמו שאמרו קודם זה עניין של טעם והחלטה פה כולה שלך.

פורסם

חחחח סוף סוף מישהו עם טעם טוב תבחר בכחול ותתחדש אחלה מארז ,לדעתי אחד היפים שיש ,יפה וגם אופה !! ושלא לדבר על זול יחסית ! ,דרך אגב המארז מגיע עם 3 מאווררים 80 ,2- בצד ואחד למעלה ,וכן עם מאוורר אחד מאחור של 120 ,ויש אופציה לעוד אחד מקדימה של 120 .a063.gif

פורסם

טוב די דיון מפגר נו באמת בחר מב שבא לך

פורסם

WHAT?? פנדה הורידו את המחיר של הטרנספורמר?!?!? ממתי?? LOL הם הורידו אותו ל395ש"ח כדי שזה יהיה זול יותר מנועה :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן גם אני הופתעתי

פורסם

WHAT?? פנדה הורידו את המחיר של הטרנספורמר?!?!? ממתי?? LOL הם הורידו אותו ל395ש"ח כדי שזה יהיה זול יותר מנועה :lol: :lol: :lol:

כן אתה צודק במאה אחוז רק לידיעה לפני כן זה עלה 600 ש" בפנדה ואף פעם לא הבנתי את ההפרש יחסית לנעה!

פורסם

חחחחחחחחחח מסכן מי שהזמין את המארז ב- 600 שקל הוא בטח אוכל את הלב :lol:

פורסם

כן אתה צודק במאה אחוז רק לידיעה לפני כן זה עלה 600 ש" בפנדה ואף פעם לא הבנתי את ההפרש יחסית לנעה!

אממ... ידעתי את זה כבר יחכם, למה נראה לך התפלאתי שזה המחיר פתאום ::)

חחחחחחחחחח מסכן מי שהזמין את המארז ב- 600 שקל הוא בטח אוכל את הלב  :lol:

ולמה שמישהו יזמין משם את הטרנספורמר כשבנועה היה יותר זול ב200שקל??? :screwy:

פורסם

בסך הכל לכל מי שרצה את הטרנספורמר בשחור

נועה כבר לא מספקת את המארז בצבע הזה

אז יצא טוב שפנדה הורידה ת'מחיר :]

פורסם
  • מחבר

חברה הם הורידו את המחיר בפנדס בגללי התלוננתי לאחראית שם שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה את זה חחחחחחחחחחחחחח :bash:

פורסם

קבל את צל"ש מוריד המחירים של החודש ! a122.gif

פורסם

חברה הם הורידו את המחיר בפנדס בגללי התלוננתי לאחראית שם שזה יקר לעומת אתרים אחרים והיא הורידה את זה חחחחחחחחחחחחחח :bash:

כל הכבוד על היוזמה! המחיר הוא עכשיו 395 שזה יותר זול משל נועה בשביל מי שבא לקחת את המארז.

פורסם

LOL זה מזכיר לי שהלכתי לקנות מארז באיזה חנות שכונתית (ואיכותית) וראיתי שיש שם 6800 ב-1800 שח והראתי להם בחנות אחרת באינטרנט שהוא עולה 1200 שח ואז הם הורידו את המחיר ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים