פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אף אחד עדיין לא סיים את המשחק??אני רוצה לדעת אם באמת אי אפשר לשפר את ה M3 או שאני מפספס משהו פה
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים אחי ה GALLARDO פצצה!!!אני השתמשתי בו מהרגע שלקחתי אותו למס' 6 עד סוף המשחקניצחתי את ריזור עם האוטו הזה!!!לפי דעתי חוץ מה M3 ה GALLARDO הכי טובתכלללססעכשיו אני ב50% ככה זכיתי בגלרדו איזה מהירה יאא.. עוד עשיתי לה שיפור קטן. ממש פיצוץ ;D
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים אף אחד עדיין לא סיים את המשחק??אני רוצה לדעת אם באמת אי אפשר לשפר את ה M3 או שאני מפספס משהו פהאני סיימתי ובאמת אי אפשר לשפר אותה. אבל גם לא ממש צריך, ה- handling דווקא סבבה.אפשר לשפר אותה רק מבחינת צביעה
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים אני סיימתי ובאמת אי אפשר לשפר אותה. אבל גם לא ממש צריך, ה- handling דווקא סבבה.אפשר לשפר אותה רק מבחינת צביעהתאמת אין לזה היגיון בכלל!!!הM3 הזאת הכל סטוק וכולה יש לה ניטרו שלב 1והיא יותר טובה מכל שאר החיות שיש במשחק משופרות!! זה לא הגיוני בגרוש!!
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים תגידו מה אומר כל אחד מהמאפיינים באוטו?אני זוכר האנדלינג ויש עוד...מה הם אומרים?
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים מישהו ניסה כבר את mclaren SLR ?המכונית שאני הכי מחכה לה , בינתיים על הטיל שקוראים לו וייפר . והכרוזר הכי יפה DB9 ... אני אהיה בבית נביא קצת תמונות
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים יו אני לא מצילח אם הטרניר הזה מתי מפעילים אותו לוחצים למה לא מסבירים לי ?!יש קודים משהו בקשה!
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים תגידו מה אומר כל אחד מהמאפיינים באוטו?אני זוכר האנדלינג ויש עוד...מה הם אומרים?תענו לי על זה בבקשה......ו...הקטע עם הבאונטי ממש אבל ממש מעצבן!איך אני אמור להשיג 1.8 מיליון באונטי (בערך) אם הרגילו אותו לקחת 2000 ולהיות מרוצה?!?!?!עכשיו קרא לי שאני לוקח 60.000 חושב שאני מלך העולם ואני קרוב לסיים את הבאונטי ופתאום אני רוצה שאני אפילו לא קרוב!!
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים הוויפר שווה לתחת.זאת מכונית מהירה, אבל היא פשוט ארוכה מדי, כל פעם שתתקעו במכונית משטרה ותלחצו מהר על הגז היא תעשה צלחות.המרצדס היא מכונית זבל במציאות והיא כזאת גם משחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.