פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים למה אתה כותב 2 הודעות?מה אתה חושב שלא ראו את ההודעה הקודמת?http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_most_wanted.shtmlתוריד טריינר מפה לפי הגירסה של המשחק!
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים נשבר לי מהקורבט הזאת....יש לי 240 אלף נקודות.. כדאי לי לקנות גאייארדו ב120 אלף ?אני ארגיש שיפור?..כי זה לא הולך ככה.. הקורבט באמת מחורבנת..
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים בטח.. משופר עד הסוף שאני יכול (הקורבט).. יש לי CLK500 משופרת כמעט הכל עד הסוף (ללא תמסורת) יש לי אקליפס כבר לא עד הסוף ופונטו ועוד איזה אוטו אם אני לא טועה עריכה: קניתי את הגאייארדו ושיפרתי אותה עד כמה שיכולתי במסגרת הכסף.. הקורבט עדיין יותר טובה (לפי הנתונים.. אז אפילו לא שמרתי.. יש למישהו רעיונות אחרים?
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים יוווו איזה עצבים!!אני לא מצליח לעבור את rival מספר 9!!אני כל פעם נתקע במשהו או משהו כזה!פשוט מעצבן.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אחי ה GALLARDO פצצה!!!אני השתמשתי בו מהרגע שלקחתי אותו למס' 6 עד סוף המשחקניצחתי את ריזור עם האוטו הזה!!!לפי דעתי חוץ מה M3 ה GALLARDO הכי טוב
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אחי ה GALLARDO פצצה!!!אני השתמשתי בו מהרגע שלקחתי אותו למס' 6 עד סוף המשחקניצחתי את ריזור עם האוטו הזה!!!לפי דעתי חוץ מה M3 ה GALLARDO הכי טובכן.. אבל עם השיפורים שיכולתי לעשות לה.. הקורבט עדיין יותר טובה (לפי הנתונים)
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אם אתה מדבר איתי.. אני לא יכול לקנות את המרציאלגו..אני נגד המתחרה שיש לו וויפר..
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים הוויפר סתם מסריחה!!התאכזבתי מאוד מהוויפר!!ממש לא נוח לנהוג בה והיא בכלל לא מהירה
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים הוויפר סתם מסריחה!! התאכזבתי מאוד מהוויפר!! ממש לא נוח לנהוג בה והיא בכלל לא מהירה מצדיק כל מילה. עד המקום ה-5 סחבתי עם האימפרזה טורבו, יכולתי להמשיך עוד אבל הייתי חייב לנסות עוד מכוניות אז בהמשך לקחתי את הפורשה 911 טורבו. עכשיו יש לי את הפורשה הדגם האחרון ואני מחכה לקצת כסף בשביל לשפר אותה ולנצח את המעצבן ההוא שכל הזמן מאיים עלי בטלפון ההוא מהמקום ה-1
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים לא אהבתי את הפורשות פה,לא יודע למה,אבל נידלקתי על האוטו CLK500 [משהו כזה] אוטו חייה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.