פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים להשיג באונטי זאת ממש לא בעיה.. הבעיה, כאמור, היא להצליח לברוח מהמשטרה כשאתה ב-heat של 5 ומעלה.. :-\
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מה שהורג אותי זה הדוקרנים המפגרים האלו.זה בסדר במרדף רגיל, אפשר לראות אותם קצת לפני ומודיעים עליהם בקשר, אבל כשאתה במצב cool down הם יכולים להופיע חמש עשרה מטר לפניך ואין לך זמן להגיב.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את המשחקהסוף יפה וממש קשה הצלחת לשפר את ה M3 שנותנים לך בסוף?? אני לא מצליח לשים לה כלום!!מה שהורג אותי זה הדוקרנים המפגרים האלו.זה בסדר במרדף רגיל, אפשר לראות אותם קצת לפני ומודיעים עליהם בקשר, אבל כשאתה במצב cool down הם יכולים להופיע חמש עשרה מטר לפניך ואין לך זמן להגיב.תשתמש בהילוך איטיזה ממש קל לחמוק מזה עם ההילןך איטי
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים סעמק עם ה-5 משטרות האלהאני פשוט לא מצליח לברוח להםאינ תקוע ב-blacklist2 רק בגלל זהכנ"ל :-\ .
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מה זאת העצלנות הזאת?יש שם כל TRAINER שאתה יכול לחשוב עליוhttp://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=10756
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים אבל זה לא עובד הפעלתי את הטרינר ולחצתי (F3) אבל זה לא עושה כלום מתי צריכים ללחוץ?
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים נתקלתי כבר פעמים במקרה מעניין... אני בורח ממרדף.. בורח לניידת.. יש מחסום דוקרנים.. אני מתפנצר ודופק עוד ניידת בדרך.. אין אחרי כלום ואני לא יכול לסוע.. מחכה 3 דקות עד שנגמר הCOOL-DOWN וסוגר עניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.