פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים סעמק עם ה-5 משטרות האלהאני פשוט לא מצליח לברוח להםאינ תקוע ב-blacklist2 רק בגלל זה
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים תגידו אני צריך להשיג bounty כדי להגיע לתחרות נגד בלאקליסט 10...השאלה היא...איך אני עושה את זה??
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים קיבינמט!! אני לא מאמין!!! עד שכמעט הצלחתי להתחמק ממרדף בHEAT 5 אחרי שהצלחתי את כל המיילסטונים.. ועוד עם הקורבט המחורבנת הזאת... המשחק סגר את עצמו!!!!! איזה עצביםםם.... גם ככה הקורבט הזאת לא סוחבת במירוצים.. אז עד שהצלחתי במרדף!!! יאאאאאאאאאאא :nixweiss: :kopfpatsch: אני מתחיל להתייאש מהמשחק!!
פורסם 2005 בדצמבר 1020 שנים ^^^ :-[ באמת הם לא עשו את המשחק טוב לפי רמות הקושי... לפעמים המשחק מאוד קל...ולפעמים מוגזם רצח!!! אני נתקעתי עם BLACKLIST 7...נשאר לי להשיג עוד 300000 באונטי וזה בלתי אפשרי!!
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים יש איזה טריינר ל-BOUNTY?זה משגע את השכל לעשות את זה...או שמישהו יכול לעזור לי בזה?
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מה הבעיה?תגיע לרמת ביקוש גבוהה ותתחיל להפוך משטרות....תוך רבע שעה עשיתי כמעט מיליון!!
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים תנסו לברוח מהשוטרים אחרי שאתם מנצחים את ריזור תוך דקה וחצי מליון ג'יפים וקורבטים שחורות(!!!) עליכםלמי שסיים את מצב הקרירהלמה אי אפשר לשפר את ה M3 האחרונה??היא באה סטוק עם ניטרו זהו!!תנסו לעשות TUNE ותראו מה זה אומר לכםזה הרס את כל המשחק!! שנה חיכיתי להשיג את האוטו הזה כדי לשים לו את כל הכסף שלי ובסוף אי אפשר איזה חרא!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.