פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים אל תדאג זה ככה ההשתקפותכוא כן צריך לדאוג,כי ככה ההשתקפות לא אמורה להיותההשתקפות אמורה להיות חלקה לגמרי ודינאמית לגמרי...בעיקרון כנראה ההגדרה של REFLECTION REFRESH RATE מוגדרת על נמוך אצלךלך לOPTIONSלך לGRAPHICSתלחץ על הכפתור "2" כדי להכנס לADVANCEDותמצא את ההגדרה של REFLECTION REFRESH RATEשים לב:אם שמת את ההגדרות הגראפיות בSIMPLE על הכי גבוה,זה עדיין לא על ההגדרות הכי גבוהות..למען האמת-זה נראה חרא...כדי לראות את המשחק כמו שהוא צריך באמת להראות תגדיר את הכל על מקסימום דרך ADVANCED.
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים כוא כן צריך לדאוג,כי ככה ההשתקפות לא אמורה להיותההשתקפות אמורה להיות חלקה לגמרי ודינאמית לגמרי...בעיקרון כנראה ההגדרה של REFLECTION REFRESH RATE מוגדרת על נמוך אצלךלך לOPTIONSלך לGRAPHICSתלחץ על הכפתור "2" כדי להכנס לADVANCEDותמצא את ההגדרה של REFLECTION REFRESH RATEשים לב:אם שמת את ההגדרות הגראפיות בSIMPLE על הכי גבוה,זה עדיין לא על ההגדרות הכי גבוהות..למען האמת-זה נראה חרא...כדי לראות את המשחק כמו שהוא צריך באמת להראות תגדיר את הכל על מקסימום דרך ADVANCED.כן, אני יודע את כל זה והמשחק כבר מוגדר בידיוק כמו שאמרת...
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים כל השטויות האלה של השיפורים הרסו את המשחק למה זה טוב? למה הרסו? הכי יפה שאתה מרכיב לעצמך את מה שאתה אוהב...
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים בא לי לבכות... אחרי 15 דקות סיימתי משימה עכשיו אני ממשיך עוד משימה עשיתי כבר חצי ממנה (תקלטו זה משימות של בלקליסט1) פתאום החרא הזה מגיע.. בא לי לבכות... מזה ??
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים בא לי לבכות... אחרי 15 דקות סיימתי משימה עכשיו אני ממשיך עוד משימה עשיתי כבר חצי ממנה (תקלטו זה משימות של בלקליסט1) פתאום החרא הזה מגיע.. בא לי לבכות... מזה ?? יש לך באגים היית עושה התעלם וזהו
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים מה באמתממתי שיש בעיה בוינדוס לחיצה על ignore באמת עוזרת?!אין מה לעשות במקרה כזה, המשחק מתקרה לי אולי 5 פעמים עד שגמרתי את המשחקבעיה ידועה
פורסם 2005 בדצמבר 420 שנים בא לי לבכות... אחרי 15 דקות סיימתי משימה עכשיו אני ממשיך עוד משימה עשיתי כבר חצי ממנה (תקלטו זה משימות של בלקליסט1) פתאום החרא הזה מגיע.. בא לי לבכות... מזה ?? ואללה יש לי בדיוק את אותו הבאג למה זה ככה? אולי יוציאו פאטצ... יש למישהו עוד בעיה כזאת?
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים מישהו יכול להביא לי NoCD? אני צריך להחזיר את המשחק לחבר שלי מחר (הוא קנה מקורי והשאיל לי) ואני לא רוצה להשתמש בדמון טולז.
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים גם אם המשחק של חבר שלך מקורי וקנוי, אם אתה מעתיק אותו זה ווארז, ואסור לדבר פה על ווארז, ולא אף אחד פה לא יתן לך קראק
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים בעע ניתקעתי, אני צריך לעבור שם שני speed photo ואני לא מצליח.....אני משתגע.... מי שעובר לי את זה מלך... תודההנה השמירה:http://rapidshare.de/files/8675495/bdC.rar.html
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים בא לי לבכות... אחרי 15 דקות סיימתי משימה עכשיו אני ממשיך עוד משימה עשיתי כבר חצי ממנה (תקלטו זה משימות של בלקליסט1) פתאום החרא הזה מגיע.. בא לי לבכות... מזה ?? אזהרה על חץ גרעיני שמתקרע אליך, אז פינו אותך מהמשחק כמה שיותר מהר חח, סתם באמת מעצבן לי זה היהי קורה אחרי מרוצים, מזל שיש שמירה אוטומטית
פורסם 2005 בדצמבר 520 שנים ^^^ אני חושב שלא! כי אין לי אופציה כזאת בהגדרות (יש לי 6600) (או שזה בא אוטומטי? : )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.