פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים לברוח לברוח לברוח עד ש....? אני צריך לדעת למה אני צריך להגיע.(?) אם היית קורא טיפה ת'הוראות שיש בדמו היית מבין.... אתה צריך להתחמק מהמשטרות עד שאף ניידת לא מוצאת אותך...ברגע שאף ניידת לא מוצאת אותך מד ה-EVADING הירוק יתמלא ברגע שהמד EVADING מתמלא,יפתח מד גדול בתחתית המסך שנקרא "מד הCOOL DOWN" כשאתה במצב COOL DOWN המשטרות מבצעות חיפושים בכל האיזור שבו נראית לאחרונה...ברגע שהמד COOLDOWN מתמלא המשטרות מוותרות על להמשיך לחפש אחריך והמרדף בעצם נגמר. כשאתה במצב COOL DOWN אתה תראה במפה מעין עיגולים כחולים,העיגולים האלה הם מקומות מחבוא,אם אתה תגיע אליהם,אז זה יכפיל את מהירות ההתמלאות שלך מד הCOOL DOWN בערך פי 5....וגם לא סביר שמשטרות ימצאו אותך שם... אם משטרה רואה אותך בזמן שאתה בCOOL DOWN,המרדף נמשך. וחוץ מזה-בדמו אין משימה של להרוס 6 ניידות משטרה...יש רק משימה של להתחמק מ6 מחסומים.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים אז יכול להיות שזה להתחמק מ6 מחסומים ולא שמתי לב. תודה על ההסבר. מחכה למשחק המלא
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים יש חדש בעניין הפאטצ' למשחק? זה בלתי אפשרי לשחק ככה עם כל התקיעות האלה לפעמים זה תקוע לכל אורך המסלול!!!
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים אני לא חרשן ורק היום התקנתי את המשחק...יש לי שאלה: המשחק זז חלק על הרזולוציה הכי גבוה ועל מקסימום פילטרים! אבל ההשתקפות על הגג לא זזה חלק כמו הכביש....זה אמור ליהיות?אם לא מה לעשות?תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים אני לא חרשן ורק היום התקנתי את המשחק...יש לי שאלה: המשחק זז חלק על הרזולוציה הכי גבוה ועל מקסימום פילטרים! אבל ההשתקפות על הגג לא זזה חלק כמו הכביש....זה אמור ליהיות?אם לא מה לעשות?תודה מראש אל תדאג זה ככה ההשתקפות
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים [glow=red,2,300]אני ממש מאוכזב מהמשחק בקשר לשיפורים[/glow]איפה אפשר לשנות אגזוז? איפה הנאון? למה אי אפשר לשנות חלקים חלקים וזה הולך בBODY KIT ממש מעצבן ולא יפה...אין LAYERS ב ווינלים האלה אני יודע...ממש התאכזבתי.. :'(
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים הייתי רוצה גם שיהיה שם כמו בפורשה 2000 (כיום עם הגרפיקה הגבוהה) לראות את הזה של התפתחות הרכב מ1950 עד להיום )
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מישהו יכול להעלות את הקובץ SAVE של המשחק אין לי כח לשחק בו עוד ואני רוצה לראות את הסוף זה כולה 63 קילובייט
פורסם 2005 בדצמבר 320 שנים מישהו יכול להעלות את הקובץ SAVE של המשחק אין לי כח לשחק בו עוד ואני רוצה לראות את הסוף זה כולה 63 קילובייט www.gamecopyworld.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.