פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אוף אם אני לא אקבל את הפינק סליפ של הלמבורגיני ברגע שאני אגיע אליה אני פשוט אמכור את כל המכוניות שלי,ואקנה אותה
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים כמה היא עולה כבר? ולא יותר קל פשוט לחזור אחורה בשמירה?אפשרי לחזור אחורה בשמירה?זה לא טוען אוטומטית אחרי שאני מנצח את הטמבל עם הלמבורגיני?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים מחבר אפשרי רק בשביל הקטעים הרגילים של הRIVAL לכבות את הAUTO SAVE או לצאת מחוץ למשחק לMY DOCUMENTS ולשמור את השמירה בזיפ חחחח קצת הגיון ואני עכשיו עם הרביעי עם האפרו צריך לנצח אותו... עריכה : הנה כמה תמונות של המכוניות שלי )) הוקטן ל800X600 כדי להיכנס כמו שצריך בפורום... : הקורבט שלי מקדימה - קורבט מאחורה - למבורגיני מקדימה - למבורגיני מאחורה -
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים גם לי :-[גיא מגרה אותי עם הלמבורגיני והקורבטאגב מי יותר טובה? ואתה יכול לתת סקרין עם הנתונים שלהם[טופ ספיד, האצה וכו'] אצלך?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים ארגגגגגגגלמה לקלקל למברוגיני יפהעשית ממנה שחורהלמבורגיני צריכה להיות צהובה.!
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אפשרי רק בשביל הקטעים הרגילים של הRIVAL לכבות את הAUTO SAVE או לצאת מחוץ למשחק לMY DOCUMENTS ולשמור את השמירה בזיפ חחחח קצת הגיון ואני עכשיו עם הרביעי עם האפרו צריך לנצח אותו... עריכה : הנה כמה תמונות של המכוניות שלי )) הוקטן ל800X600 כדי להיכנס כמו שצריך בפורום... : בשביל מה לגבות את השמירה אם אתה מבטל את ה-auto save?
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים בשביל מה לגבות את השמירה אם אתה מבטל את ה-auto save?אני אתן לך תשובה מתמטיתכמו שבמתמטיקה,לאחר שאתה מוצא תשובה של משוואה ריבועית,פעמים רבות התשובה של הדיסקרימיננטה היא X אחד או X שתייםעכשיו נעבור לNFS:MWתחשוב שהAUTO SAVE זה המשוואההפתרונות שלה הם:1)לכבות את הAUTO SAVEאו2)לגבות את השמירהמ.ש.ל
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים אני אתן לך תשובה מתמטיתכמו שבמתמטיקה,לאחר שאתה מוצא תשובה של משוואה ריבועית,פעמים רבות התשובה של הדיסקרימיננטה היא X אחד או X שתייםעכשיו נעבור לNFS:MWתחשוב שהAUTO SAVE זה המשוואההפתרונות שלה הם:1)לכבות את הAUTO SAVEאו2)לגבות את השמירהמ.ש.לLOL
פורסם 2005 בנובמבר 2320 שנים גם לי :-[גיא מגרה אותי עם הלמבורגיני והקורבטאגב מי יותר טובה? ואתה יכול לתת סקרין עם הנתונים שלהם[טופ ספיד, האצה וכו'] אצלך?הלמבורגיני בקצת... רק שלקורבט יש עוד משהו בביצועים אבל זה לא מוסיף לדעתיבכל מקרה אני מעדיף לנסוע עם הלמבוגיני, גם המנוע שקט יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.