פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מחבר המשחק כבר בגירסאות DVD וCD של 3 או 4 דיסקים אני לא יודע בוודאות...DVD כמובן דיסק 1...
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מישהו יודע אם המשחק יהיה בגרסת DVD או רק 3 דיסקים וDVD בונוס?לפי מה שהבנתי הוא יגיע רק בDVD..........ממש כמו הGTA:SA
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אנשים יש לי שאלה , מרוצי מכוניות אף פעם לא היה הז'אנר שלי אז אני לא ממש מכיר את המשחק,יש במשחק אפשרות לשחק במסך מפוצל נגד עוד מישהו על אותה מקלדת, כמו שהיה פעם במשחקי מרוצים?
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים אמממ, עוד 4-5 שעות ככה יהיה לי... אצלי במחשב...... נפעיל ונראה איך הוא לעומת הדמו ,אויי אני הולך להנות.....
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים איזה קטעים עם הEA האלה, כבר משחק מרוצים שלישי ברצף עם אותה "עלילה" - אתה בא לעיר חדשה, יש לך אחלה מכונית ל5 דקות ואז משהו קורה לה (בNFSU2 היא לא הייתה שלך, פה מחבלים לך במכונית) מישהו רע עושה משהו רע ועכשיו אתה מתחיל מהתחתית וצריך לנצח כל מיני אנשים אחרים כדי לנקום בו ויש איזה כוסית שסתם מסתובבת שם כי, אממ, מה זה משנה?בכל מקרה, למי אכפת מהעלילה - כמו בדמו, גם במלא המצב הכי תותח זה challange mode שפשוט זורק אותך לתוך החלקים הכי טובים של המשחק בלי כל השטויות של לקנות מכונית גרועה ולהתחיל לשפר אותה, פשוט גאונות...בקיצור, אחלה משחק, שווה ביותר, אם אהבתם לפחות משחק אחד מהסדרה רוב הסיכויים שתאהבו גם את זה
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים מי יכול להביא תדרישות המינימום של המשחק?וואיך הקטע של השיפורים משהוא יודע?מה השתנה, נשאר אותו דבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.