עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי WOW

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הREALMS? המיקום הפיזי שלהם? (ז"א מרחק=LAG)

האם ניתן ליצור רשימת קשר במשחק ולשלוח הודעות אחד לשני או לראות מתי החברים שלך מחוברים?

פורסם

מה ההבדל בין הREALMS? המיקום הפיזי שלהם? (ז"א מרחק=LAG)

כן,המשחק,יש PVP ,יש PVE, וRP וגם בשפות.

האם ניתן ליצור רשימת קשר במשחק ולשלוח הודעות אחד לשני או לראות מתי החברים שלך מחוברים?

בוודאי שאפשר.

פורסם
  • מחבר

בוודאי שאפשר.

איך??

חשבתי שהחשבון אמור להיות סודי..

פורסם

כשאתה מוסיף מישהו לחברים שלך הוא חייב להיות באותו Realm עם אותה הדמות שלך, ואתה לא יכול להיוסיף את החשבון שלו אלא אתה מוסיף את הדמויות שלו.

לדוגמה אני רוצה להוסיף את LazyBoy שהשם משתמש שלו הוא abc123 ולדמות שלו קוראים LazyBoy אז אני אוסיף את LazyBoy ולא את abc123.

remi - אתה משחק ב- horde או ב- Alliance? (אני ב- Horde)

פורסם

ההבדלים בין הrealms הוא בעצם העובדה שיש הגבלת שחקנים מסויימת לכל שרת (כדי שלא יהיה שרת עם יות רמידי אנשים, לעומת שרתים ריקים), וגם העובדה שביניהם הם מחולקים לסוגים:

pve realm - שרת רגיל לחלוטין שעיקרו הוא בהתקדמות ברמות, וגם יש משחקים של הורד נגד אליאנס, אבל רק בתוך ה"באטל-גראונס" (מן משחקי לחימה של הורד נגד אליאנס).

pvp realm - כמו השרת הרגיל, רק שאם אתה משחק הורד, ורואה פתאום אליאנס לידך, אתה יכול לתקוף אותו בלי בעיה (בשרת רגיל זה בלתי אפשרי).

roll playing realm - שרת לאנשים שאוהבים משחקי D&D, הרעיון בשרת הוא (לפי הבנתי), באמת לשחק את הדמות שלך (ז"א שאם אתה מחפש לוחם לקבוצה שלך אתה צריך באמת לכתוב שטויות, ולא סתם "מחפש לוחם לקווסט...").

pvp roll playing realm - שילוב של שרת הPVP עם ה roll playing.

כמובן שהשרתים גם מחולקים בין-עצמם ל: שרתים דוברי אנגלית, שרתים דוברי גרמנית, שרתים דוברי צרפתית, ושרתים דוברי ספרדית (נראה לי), כדי שגרמנים/צרפתים/ספרדים שקשה להם עם אנגלית יוכלו להיות בשרתים ששם כולם מדברים בשפת האם שלהם (יש הרבה יותר שרתי אנגלית מאשר שרתים אחרים).

בקשר לרשימת חברים:

לכל דמות יש רשימת חברים נפרדת שאתה יכול לגשת אליה רק כאשר אתה משחק באותה דמות (לא כמו בדיאבלו, ששם לפני שהתחברת לשרת משחק, יכולת לראות איפה חברים שלך משחקים ולדבר איתם), ולכן, כדי להוסיף מישהו לרשימת החברים של הדמות המסויימת שלך, אתה מוסיף את שם הדמות שלו, ולא את השם של החשבון.

פורסם

אני רק אוסיף שב- Role Playing Realm אם אתה לדוגמה אתה Orc אז אתה ממש צריך לדבר כמו Orc

למשל " Lets go hash some humies" וכדומה...

פורסם

לצערי, אין שרתים דוברי ספרדית, אבל כל הספרדים הפכו את השרת שלי (spinebreaker) לשרת ספרדי לא רישמי

מה שפחות או יותר גרם לי להפסיק לשחק (כשאתה שואל מישהו שאלה והוא עונה: לא מדבר אנגלית זה די הורס את כל הרעיון של משחק תפקידים המוני)

יש אפשרות להעביר דמויות בין שרתים, אבל זה קורה רק בזמנים קבועים מראש והתנועה מהשרת שלי הייתה יומיים אחרי שקניתי את המשחק ופיספתי את זה...

פורסם

אני רק אוסיף שב- Role Playing Realm אם אתה לדוגמה אתה Orc אז אתה ממש צריך לדבר כמו Orc

למשל " Lets go hash some humies" וכדומה...

לא צריך לדבר בכזאת רמה,אבל להשמר מ1337 ומקיצורים.

בשרת שלי (Silvermoon) בחיים לא נתקלתי במישהו שלא יודע אנגלית.

לצערי, אין שרתים דוברי ספרדית, אבל כל הספרדים הפכו את השרת שלי (spinebreaker) לשרת ספרדי לא רישמי

מה שפחות או יותר גרם לי להפסיק לשחק (כשאתה שואל מישהו שאלה והוא עונה: לא מדבר אנגלית זה די הורס את כל הרעיון של משחק תפקידים המוני)

יש אפשרות להעביר דמויות בין שרתים, אבל זה קורה רק בזמנים קבועים מראש והתנועה מהשרת שלי הייתה יומיים אחרי שקניתי את המשחק ופיספתי את זה...

עם זה רק יומים אחרי שקנית את המשחק פשוט היה יותר משתלם כבר להתחיל מחדש בשרת נורמאלי ...

פורסם
  • מחבר

TeaTime,

that sucks...

בדיאבלו הגרמנים והשוודים עלו לי על העצבים..

נראה לי שעניתם לי על כל השאלות, חוץ מאחת.

מאיפה כדאי לקנות את המשחק? (אין לי בעיה להזמין מחנות בחו"ל)

אני כמובן פתוח להצעות בפרטי אם מישהו רוצה למכור לי את העותק שלו.

בכל מקרה, עוד לא החלטתי אם אקנה אותו או לא, זה תלוי מאוד בלוח הזמנים החדש שלי שישתנה לחלוטין מהחודש הבא.

פורסם

בארץ המחיר של המשחק הוא 350ש"ח בכל חנות (לעומת המחיר בחו"ל שעומד על 40$ בערך).

פשוט תזמין מחו"ל (אם יש לך את האפשרות להזמין עותק חדש דרך ebay, אז בכלל עדיף).

פורסם

לא צריך לדבר בכזאת רמה,אבל להשמר מ1337 ומקיצורים.

בשרת שלי (Silvermoon) בחיים לא נתקלתי במישהו שלא יודע אנגלית.עם זה רק יומים אחרי שקנית את המשחק פשוט היה יותר משתלם כבר להתחיל מחדש בשרת נורמאלי ...

האפשרות לעבור הייתה יומיים אחרי, כשגיליתי שאף אחד בשרת כמעט לא מדבר אנגלית היה מאוחר מידי וכבר הייתי לבל 30...

בגילדה שלי (שהייתה גילדה לדוברי אנגלית) היו 12 איש והם היו היחידים שדיברו אנגלית שותפת, עם הספרדים היו בודדים שדיברו אנגלית סבירה, האחרים או שלא דיברו כלל או שדיברו בצורה לא מובנת לחלוטין במין שילוב אנגלית ספרדית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים