עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי WOW

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?)

מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן)

האם כדאי להמתין שתצא ההרחבה ורק אז לקנות את שניהם?

מה קורה כשמגיעים לדרגה 60? הכל משעמם וצריך דמות חדשה בשביל האתגר?

ושאלת המשך, כמה המשחק ITEM DEPENDENT?

אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד.

האם אפשר לשחק באירופה עם דיסקים שנקנו בארה"ב?

ושאלה אחרונה, כמה מכם משחקים WOW?

תודה,

LazyBoy

פורסם

האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?)

בהתחלה אתה יכול לשחק מעט שעות ברציפות. אח"כ שאתה מתקדם ל- Dungeons וכו אתה צריך לשחק כמה שעות ברציפות ב- Dungeons המתקמדים.

מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן)

תלוי, קודם כל אתה אוסף Rested אם אתה לא משחק הרבה (מכפיל את הקצב שבו אתה מקבל XP. החשבון לא מוקפא עד שאתה לא מבטל את הגביה, אם אתה לא מבטל את הגביה הם יקחו ממך כסף כל חודש כרגיל, ואם אתה מבטל את הגביה אז החשבון ימחק (או הדמויות לפחות) אחרי חצי שנה (ככה אמרו לי)

לא יודע... לדעתי כדאי לך להתחיל עכשיו כי בהרחבה אם אני זוכר נכון המקומות החדשים הן רק ל-LVLים גבוהים (למרות שאני לא בטוח כי הם מוסיפים דמויות חדשות)

חלק באמת מתחילים דמויות חדשות אחרי שהם ממצים את Lvl 60 אבל הרבה פעמים אחרי כל עדכון מוסיפים מקומות חדשים (Dungeons) ל- Lvl 60.

אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד.

אין לי מושג אני חושב שזה לא Item Dependent

לא (ככה ידוע לי)

יש איתי עוד 6 ישראךים שמחקים ב- WOW (בשרת שלי ושהם חברים שלי)

תודה,

LazyBoy

פורסם

יש המון ישראלים שמשחקים WOW.

אבל זה לא באמת משנה, ובכלל, למה לחפש כל הזמן אנשים מהארץ לשחק איתם?

הרי המדינה שאתה חיי בה לא משנה לך כלום במשחק עצמו, כי אתה תמיד תמצא שם אנשים להתחבר איתם.

כי באמת שאני לא מבין למה כ"כ חשוב לאנשים לשחק דווקא עם ישראלים, הרי חלק מהעיניין של המשחק הזה הוא גם החלק החברתי (שבלעדיו היה כ"כ משעמם לשחק), והרבה יותר מעניין להכיר אנשים חדשים מארצות שונות.

בעקרון, אתה יכול לשחק יופי עם רק שעתיים משחק ביום, אבל זה טיפה יקשה עליך הרמות היותר גבוהות, שבהן אתה צריך להשקיע שעה עד שעה וחצי ב"צינוק" יחיד (שזה לא כולל הזמן שלוקח עד שמוצאים מספקי אנשים לקבוצה), אבל זה קורה רק מרמות 56+, ואז אז אתה תתמכר כ"כ שאתה תמצא עוד זמן בשביל המשחק.

לדעתי אין כל צורך לכחות להרחבה, במיוחד כשעוד לא ידוע על התאריך יציאה שלה.

ובכלל, כדי להינות מההרחבה בצורה הכי טובה, אתה צריך להיות ברמה גבוהה, כי רוב התוספות נוספו בעיקר לדמויות היותר חזקות.

המשחק הזה הוא פחות קשור לחפצים שלך מאשר ליכולות שלך כשחקן, ול"בילד" של הדמות שלך (כשאתה עובר את רמה 10, אז כל רמה אתה מקבל נקודת ניסיון כזו שאתה בוחר להשקיע בעץ יכולות מסויים, וככה לבנות דמות שמתמקצעת בדברים מסויימים, לדוגמא אם אתה קוסם יש לך את האפשרות לבחור בין התמקצעות בקסמי אש/קרח/ארקיין, כמובן שאתה יכול לחלק את הנקודות בין כל העצים).

אבל למרות זאת עדיין יש תלות מסויימת בחפצים של הדמות, אבל זה פחות משפיע מאשר בדיאבלו (כבר קרה לי שניצחתי אנשים עם ציוד הרבה יותר טוב ממה שהיה לי, ולהפך).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

לא באמת חיפשתי אנשים לשחק איתם, כי אם אני אתחיל לשחק זה יהיה רק באמצע החודש הבא.

למרות שזה תמיד נחמד שמישהו מנוסה מסביר לך בזריזות מה חשוב בבנית דמות and such

(חוץ מזה, אני לא מאמין שאני אשחק בלי אחד מהחברים שלי מדיאבלו, בחור אנגלי על הכיף כיפאק)

איזה גילאים מהארץ/מאירופה משחקים בזה? (מההתרשמות שלכם)

האם האפשרות לvoice chat מובנית במשחק?

ושאלה אחרונה, האם ניתן לקנות ממישהו את המשחק, לשלם את התשלום החודשי ולשחק בלי בעיות או שזה לא עובד/מומלץ?

פורסם

אני פגשתי אנשים בני 13.. וגם אנשים בני 30+... אבל לרוב אני לא יודע את הגילאים של האנשים שאני מתחבר איתם, כי זה פשוט לא חשוב.

ותאמין לי, שאם אתה רוצה להבין את המשחק, אז יש לך חוברת הוראות מפורטת של בערך 200 עמודים.

אבל בכלליות, אחרי השעתיים הראשונות של המשחק אתה כבר תבין הכל כמו שצריך.

אין שום voice chat דרך המשחק, אבל הרבה גילדות רציניות מקימות שרתים של teamspeak.

כן, אתה יכול לקנות ממישהו את החשבון שלו ופשוט להמשיך לשחק עליו (פשוט לשלם לו ולקבל את השם משתמש+סיסמא, לשנות את הסיסמא, ולהמשיך לשחק, כי בליזארד לא שומרים מידע על פרטי כרטיס האשראי באינטרנט, ולכן אין סכנה של גניבת מספר הכרטיס).

ד"א, אני מוכר את החשבון שלי (2 דמויות רמה 60, ואחת רמה 51), אבל זה יעלה הרבה, כי זה חשבון עם דמויות מעולות.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא חשבתי על קניית דמויות מוכנות, חשבתי על קניית הדיסקים+CDKEY ממישהו שפרש מהמשחק.

(למרות שאני לא יודע עד כמה אני יכול להיות בטוח שהוא לא יתן את הקוד גם לחבר שלו או משהו אחרי כמה זמן)

פורסם

מה הבעיה פשוט ישר לשנות את הסיסמא?

פורסם

אתה לא יכול לקנות ממישהו את הדיסקים והסידי-קי ולצפות שהמשחק יפעל.

כי השימוש של הסידי-קי הוא לא בשביל התקנת המשחק, אלא בשביל פתיחת החשבון.

את המשחק אתה מתקין בלי להשתמש בסידי-קי, אך לאחר התקנת המשחק אתה אמור להיכנס לאתר של המשחק ובעצם לפחות את החשבון-שחקן שלך (וההוכחת קנייה שלך היא הסידי-קי המקורי שקיבלת. לכל החכמיפ, אי אפשר להשתמש בשום סידי-קי ג'נרטור שם), ושם אתה בוחר בשם משתמש + סיסמא, וכל שאר הפרטים (כולל מס' כרטיס אשראי כמובן), ונגמרה ההרשמה, והסידי-קי כבר לא שווה את הפיסת נייר שהוא כתוב עליה, כי אי אפשר להשתמש בו יותר. מה שעכשיו חשוב הוא השם משתמש+סיסמא.

פורסם
  • מחבר

רגע, תסביר לי משהו בבקשה.

בדיאבלו יכולת לפתוח כמה חשבונות שרצית על אותו CDKEY, פה אפשר רק אחד??

כמה דמויות אפשר ליצור בחשבון?

ומה לגבי מחיקת החשבון ויצירת אחד אחר? (בשם אחר)

פורסם

אתה יכול ליצור חשבון אחד מסידי-קי אחד.

אבל אתה יכול לפתוח אינסוף דמויות בכל שרת שרק תבחר (לפזר דמויות בין שרתים אם בא לך).

ולמה לך ליצור חשבון בשם אחר?

הרי אף אחד לא אמור לדעת את שם החשבון שלך, הוא אמור להיות "סודי" (הרי שם הדמות לא קשור בשם של החשבון), כי אתה משתמש בשם החשבון+סיסמא כדי להיכנס לפורם הרשמי של בליזארד, וגם לעמוד שבו אתה משנה את פרטי החשבון שלך.

פורסם
  • מחבר

המממ, אני כנראה רגיל יותר מידי לדיאבלו.

שם היה צורך לרשום את שם החשבון ברשימת הקשר שלך כדי שתדע מתי החברים שלך מחוברים ותוכלו לשלוח אחד לשני הודעות.

פורסם

הם יצרו שני הגנות כמו ב-cs.

פורסם

יש לי את השחק כבר חודשיים אני מעריך.

מאוד נהנה גם ב60 :)

יש המון מקומות לעשות עם הקלאן,הייתי כבר בMC,עם raid של 40 :)

בוודאי שאפשר,יהיה קשה לך עם ה High-end dungeons

לא

נע /=

לא לא לא לא,אבל בהחלט צריך לדעת מה ללבוש :)

וח-ו-ב-ה כישרון למשחק.

לא

אני ;D

תודה,

LazyBoy

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון... אבל יש פה עוד מישהו שמשחק ב- Sylvannas? (Realm ב- WoW)

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים