עבור לתוכן

כרטיס קול חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני ממליץ לך לחפש ב EBAY, יש שם אחלה דברים...

כרטיס קול Audigy Platinum 2 תוכל להשיג ב 100-110 דולר ומומלץ מאוד, כאשר מחיר המחירון בחו"ל עומד על 170-200 דולר

בהצלחה

פורסם

הוא ביקש אופטי

פורסם

לגרסא עם הראק הנפרד יש אופטי למיטב זיכרוני. העניין הוא שאם כבר קונים כרטיס רק בשביל אופטי עדיף לקחת משהו פשוט. ואם קונים בארה"ב יש אפשרויות עדיפות.

Anatoli.

פורסם

זה מה שהתכוונתי- שהוא לא צריך את כל שאר התוספ]ות כוול תוספת הכסף

פורסם
  • מחבר

את האמת אני לא ממש שמח לבזבז עוד איזה 100 דולר על כרטיס קול השאלה שלי אם היציאה האפטית שלי מהמחשב תהיה מספיק טובה ואני יכול להנות ממנה במשחקים ומוזיקה .

הכרטיס הוא כרטיב מובנה על לוח אם של אינטל עם ציפסט 945G.

האם יכול להיות מצב שאני לא יודל לחבר את המחשב לרסיבר של פנסוניק בגלל היציאה SPDIF?

ואם עדיף לקנות כרטיס קול אז בבקשה תמליצו לי על משהו לא יקר עם יציאה אופטית .

תודה רבה.

פורסם

אף אחד פה הוא לא מגדת עתידות. כפי שכבר אמרתי, קנה כבל אופטי וחבר את הכרטיס המובנה. אם זה מספק אותך הרווחת. אם לא, תחזור לפה ואז נדבר על חלופה.

Anatoli.

פורסם

SPDIF זהו פורמט של המידע שעובר, לא סוג החיבור. קנה כבל אופטי פשוט (40 שקלים לכל היותר - שים לב, כבלים אילו קצרים מאוד בדר"כ) וחבר. במידה ולא תצליח להגדיר כראוי (קורה להרבה אנשים) תשאל, וננסה לעזור.

Anatoli.

SPDIF =sony philips digital interface זה הפורמט שנקבע ע"י סוני ופיליפס לחיבור דיגיטלי. בחיבור לרסיבר תשתמש ביציאה של כרטיס הקול המובנה-זה אמור לספק אותך בחיבור לרסיבר.במידה וכרטיס הקול על הלוח הינו קואקסיאלי וברסיבר גם קואקסיאלי זה אמור לספק אותך. במידה והיציאה מהלוח אופטית וברסיבר אין כניסה אופטית-אתה צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית.בכל מקרה אינטרפייס קואקסיאלי עדיף על אופטי,אולם,כדי להרגיש בהבדל אתה צריך מערכת ברמה גבוהה(לא רסיבר). מקוה שעזרתי ולו במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים