עבור לתוכן

כרטיס קול חדש

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית

תודה .

פורסם

הוא אמר ב150 שקל, נתת לו כרטיס ב550 :screwy:

ב150 עם יציאה אופטית זה קצת דמיוני...תעלה קצת את התקציב ל280 ותתחדש בAUDIGY2 VALUE שאמנם אין לו יציאה אופטית אבל יש לו יציאה דיגיטלית שאליה אתה יכול לחבר כבל קואקסילי ולקבל את אותה התוצאה.

פורסם

הוא אמר ב150 שקל, נתת לו כרטיס ב550 :screwy:

ב150 עם יציאה אופטית זה קצת דמיוני...תעלה קצת את התקציב ל280 ותתחדש בAUDIGY2 VALUE שאמנם אין לו יציאה אופטית אבל יש לו יציאה דיגיטלית שאליה אתה יכול לחבר כבל קואקסילי ולקבל את אותה התוצאה.

אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית

תודה .

אגב, לAUDIGY 2 ZS יש יציאה אופטית?

פורסם
:smile1: חח אופס...בכל מקרה אני ממליץ על האודיג'י 2 VALUE. :-) אלא אם אתה מחפש יותר ממה שהוא מציע.
פורסם

א: לאודיג'י אין יציאה אופטית! דיי להיות תוכים ולזמר ATP3 כל פעם ששואלים על רמקולים ואודיג'י 2 כל פעם ששואלים על כרטיס קול.

ב: האם תשתמש רק ביציאה האופטית?

ג: האם חובה יציאה אופטית או שאפשר גם קואקסיאלית?

ד: מה המערכת אליה יחובר הכרטיס המדובר?

ה: האם יש אפשרות לקנות משומש/מחול?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול יחובר לרסיבר עם כניסה אופטית ודיגיטל קואוקס להבנתי עדיף אופטי כי הוא פחות מושפע מהסביבה ולכן אני מחפש עם אופטי

במחשב שקניתי יש כבר כרטיס קול עם יציאה אופטי אבל אני מפחד שהאיכות של הכרטיס לא משהו למרות שיש לו יציאה אופטית ולכן אני מתעניין בכרטיס קול

תודה לממליצים

פורסם

מה הציוד המדובר? רסיבר זו הגדרה כללית מדיי. דגם יעזור מאוד, כמו גם סוג הרמקולים מחוברים.

נסה לחבר עם הכרטיס הקיים, ייתכן מאוד שהאיכות תספק אותך. ד"א, כבל אופטי לא עדיף. לכל אחד יש את ההעדפות שלו. כבלים אופטיים רגישים יותר הפרעות אחרות שנובעות מעיקולים וסיבובים של הכבל, כמו גם לחצים על הכבל עלולים לפגום בו יותר מאשר בכבל קואקס. עשיתי כבר שימוש בכבלים קואקסיאליים בסביבות עמוסות בהפרעות הרבה מעבר לזו שיש אצלך, והכל עבד בסדר גמור במערכות ברמה גבוהה מאוד. סך הכל צריך לדאוג לכבל עם סיכוך טוב וזה הכל.

ד"א, המאיה 7.1 שצויין הוא כרטיס בסדר גמור. אישית נראה לי שהרוולושן 7.1 עדיף, אך במידה ותעשה שימוש אך ורק ביציאה האופטית, למרות העובדה שהבדלים קיימים בגלל הקריסטל השונה, ההבדלים יהיו זניחים וכל כרטיס פשוט עם יציאה אופטית אמור להישמע אותו הדבר לאדם הממוצע עם מערכת ברמה סבירה. כל זאת כמובן, בתנאי שאין בעיה כלשהי ביציאה של הכרטיס המדובר.

Anatoli.

פורסם

הקישור לא עולה

פורסם

מה תוכי? סה"כ יש לי את הכרטיס הזה ואני מאוד מרוצה ממנו אז המלצתי עליו לבחור.

בכל מקרה אני לא חושב שיש כזה הבדל בין אופטי לקואקסיאלי

ובכל מקרה כשאתה מחבר את הכרטיס בחיבור דיגיטלי העיבוד נעשה ברסיבר עצמו ולא דרך הכרטיס

כך שלא משנה אם תקנה כרטיס ב200 שקל או ב1000, רק בחיבור אנלוגי איכות הכרטיס תשנה. :hat:

פורסם

נכון הוא ביקש אופטי ואתה הבאת לו אודיג'י שאין לו יצאה אופטית-זה נקרא להיות תוכי

פורסם

שוב אותן הטעויות. דיי להיות תוכים! יש הבדל בין יציאות דיגיטליות שאינןbit perfect! לכל כרטיס יש שעון פנימי ולכן האות לא תמיד מועבר בקצב הנכון ויש צורך תקן. במידה ואין מנגנון שיודע לספור ולתקן כראוי יש הבדל בין כרטיסים שונים.

כמו כן, כשמבקשים יציאה אופטית וממליצים על כרטיס עם יציאה קואקסיאלית, זה לא ממש משנה אם יש הבדל או לא, הכרטיס לא עונה על הדרישות.

בכל אופן פתוח הדיון עדיין לא הגיב למרבית השאלות, אז המלצה רצינית אני לא יכול לתת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בכרטיס שלי לפי האתר אינטרט יש 1 S/PDIF optical audio port אני רק רוצה להיות בטוח שזו יציאה אופטית שנאי יוכל לחבר אליה רסיבר עם כניסה אופטית?

פשוט פעם ראשונה שאני נתקל בביטוי 1 S/PDIF !!!

פורסם

SPDIF זהו פורמט של המידע שעובר, לא סוג החיבור. קנה כבל אופטי פשוט (40 שקלים לכל היותר - שים לב, כבלים אילו קצרים מאוד בדר"כ) וחבר. במידה ולא תצליח להגדיר כראוי (קורה להרבה אנשים) תשאל, וננסה לעזור.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים