עבור לתוכן

זהירות! - מעבדים מזויפים למכירה בארץ.

Featured Replies

פורסם

כל הכבוד לכם תותחים :yelclap: :yelclap:

• תגובות 70
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר אחד אני לא מבין פה.הם מודיעים שזה מעבד סלרון שעבר "שיפוץ" כלשהו לא?

אז איזו מין נוכלות זאת?כאילו אנשים לא מבינים מהפרטים שם שזה רמאות?

זה כמו שאני יפרסם למכירה כרטיס מסך 9200 64 ביט שעם פאץ גורם לו להראות כ9800פרו.הביצועים ישארו אותו דבר הרי.

אז מה הקטע שלהם פה?

פורסם

הנוכלות היא לא מצד יצרנית הלוח (שהיא כמובן לא טלית שכולה תכלת בסיפור אבל

הם מכוסים מבחינה משפטית כי הם מציינים בפירוש שמדובר בעצם בזיוף)

הנוכלות היא מצד החברות בארץ שקונות את המוצר בידיעה שזה זיוף

ואז בתורן מרמות את הלקוחות ומציגות את זה כP4 לכל דבר

פורסם

תפרסם את שם החנות או שתשלח לי במסר בבקשה.

פורסם

אני לא כזה בטוח שאם יצרנית לוחות האם כתבה את המשפט הנ"ל באתר שלה היא מכוסה מבחינה משפטית. גם אם היא כתבה את זה- מדובר בהונאה ותו לא.

אני לא יודע אם אפשר לכסות הונאה ע"י הודעה כזו. בכל מקרה, אף אחד מאיתנו לא עו"ד וזה גם לא ממש משנה.

מה שמשנה זה להביא את זה לידיעת הציבור ושההדיוטים בעסק ידעו להיזהר.

ודרך אגב, דיי לזלזל בכל בן אדם שהוא לא "אוברקלוקר" או מה שלא יהיה. יש מספיק אנשים בציבור שיודעים מה זה זיכרון, איפה הוא יושב, מה זה מעבד, שיש לו זיכרון מטמון, באס ותושבת. לא כל אחד שלא כל היום מתעסק במחשב שלו וממהיר אותו וכו' הוא בור (לא אמרתי שיש מספיק כאלה, אבל פה יש את הקלישאה הזו שכל "אדם פשוט" הוא בור מוחלט "לעומכתם" [הכוונה היא ספציפית לכותב ההודעה התורנית]).

פורסם

ודרך אגב, דיי לזלזל בכל בן אדם שהוא לא "אוברקלוקר" או מה שלא יהיה. יש מספיק אנשים בציבור שיודעים מה זה זיכרון, איפה הוא יושב, מה זה מעבד, שיש לו זיכרון מטמון, באס ותושבת. לא כל אחד שלא כל היום מתעסק במחשב שלו וממהיר אותו וכו' הוא בור (לא אמרתי שיש מספיק כאלה, אבל פה יש את הקלישאה הזו שכל "אדם פשוט" הוא בור מוחלט "לעומכתם" [הכוונה היא ספציפית לכותב ההודעה התורנית]).

אני לא יודע את מי בדיוק אתה מנסה לתקוף פה, אבל מנסיוני, רוב משתמשי המחשב הפשוטים לא מכירים את המושגים שאתה מציין. עובדה שחברות סוג ז' (שבלי להזכיר שמות כולנו יודעים למי הכוונה) עדיין מוכרות מחשבי זבל בכמויות, ואותן חברות רק גדלות. מי שיודע מה זה זכרון מטמון, באס ותושבת (כדבריך), לא יקנה מחשב בלי לבדוק את הפרמטרים האלה. אף אחד לא מדבר על אוברקלוקרים (ואני מאמין שיותר אנשים ידעו להסביר פחות או יותר את המושג אוברקלוק מאשר את המילה באס).

כמה אנשים אתה מכיר שקוראים למארז "כונן"? וכמה אנשים שאלו אותך על "הוספת זכרון" כשבעצם התכוונו לדיסק קשיח? אם לא הרבה, כנראה שאתה לא מתעסק בתחום מספיק. אני לא יכול לספור את כמות הפעמים ששמעתי טעויות כאלה, והן באות בדיוק מאותם אנשים שיקנו "מחשב פצצות לגבות" ב-2000 ש"ח ויחשבו שעשו את עסקת חייהם. אני לא מזלזל באותם אנשים, חס וחלילה. לכל אחד ואחד מהם יש ידע בתחום מסויים שאין לי (בין אם זה מוסכניק, מנתח או רו"ח).

אני לא חושב שמישהו פה מתנשא כשהוא מדבר על "משתמשים פשוטים", אני חושב שלכל אחד מאיתנו יש חבר אחד או יותר כאלה, וזו פשוט המציאות.

פורסם

פשוט בושה..

זכור לי שראיתי את העסקה המפוקפקת הזאת וזה נראה לי בכלל לא הגיוני.

דרך אגב מי שרוצה למצוא את החנות שיעשה חיפוש בגוגל למושגים הקיימים בתמונה השנייה.

פורסם

*נערך ע"י אחראי המשמעת - למה אתה חושב שעד עכשיו לא התפרסם בשום מקום את שמות החנויות?! תקרא בבקשה את חוקי הפורום, אסור להזכיר שמות של חנויות בכלל, למעט הזכרה לשם השוואת מחירים* נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3

פורסם

לאן הגענו....... :kopfpatsch:

מה אפשר לצפות כבר מאנשים שלא מבינים כלום במחשב חוץ מהמילה P4........לא כל מה שזול בהכרח משתלם,ובטח לבטח פה,אם זה היה קורה לי(והייתי מאוד רוצה שזה יקרה כי הייתי יכול לתבוע להם תצורה ולקבל פיצוי של כמה אלפי שקלים לכיס,צריך ללמד אותם לקח!)בית המשפט יצדיק את הלקוח,ובכלל אינטל תתערב בעניין הזה אני בטוח,צריך להביא את הנושא הזה לעיתון ,בכדי שכמה שיותר אנשים יידעו על ה"תופעה " הזו!

פותח התראד מכיוון שאתה יודע את הפרטים אני ממליץ לך בשביל שכמה שפחות אנשים ייפגעו תפרסם את זה בכל עיתון שמחפש חדשות,גם במקומונים,הכל כדי שאנשים יהיו "ערים" לתופעה הנוכלית והניבזת הזו! :pissed::bash:

פורסם

אני חושב שכדאי מהר מאוד להעלים את כל התרד הזה

שכולנו מהר מאוד נציע הצעות במכרז הזה

ואז כמו שאמר מישהו כבר מקודם כאן נתבע את החנות בבית משפט לתביעות קטנות ונוציא מהחנות את המחשב (כנמו שהוא אמור להיות להפי המפרט) ועוד פיצוי על עוגמת נפש או משהו

פורסם

אני חושב שכדאי מהר מאוד להעלים את כל התרד הזה

שכולנו מהר מאוד נציע הצעות במכרז הזה

ואז כמו שאמר מישהו כבר מקודם כאן נתבע את החנות בבית משפט לתביעות קטנות ונוציא מהחנות את המחשב (כנמו שהוא אמור להיות להפי המפרט) ועוד פיצוי על עוגמת נפש או משהו

זה יהיה הדבר החכם לעשות,שירגישו הרבה חורים בכיס בבית משפט,החברה עצמה יודעת למה הם החזירו את הכסף לדוד של פותח התראד.

כבר מזמין.... ;D (לא באמת.....תירגעו ;) )

פורסם

גועל נפש......ממש ככה,עיינתי שוב במכירה עצמה של הKINGJET הזה,וראיתי עוד כמה "הצעות מפתות" שזה פשוט הכעיס אותי יותר מאשר הצחיק..........למשל בתוספות למחשב ה"P4 3.6" תוכלו לקבל במקום הכרטיס המובנה GF 5200 128MB PCI ,תנחשו בכמה?

רק תנחשו?

600 ש"ח!

פשוט גועל........ובכלל,תוספת של זיכרון מ512 ל1 גיגה תעלה לכם לא פחות מ400 ש"ח לזיכרון ג'נרי מאיכות הכי ירודה שסיני יכול לייצר.........והם לוקחים על זבל כזה 2600 שקל!

ובהנחה שתוסיפו את הGF 5200 ה"חזק" תגיעו לסכום של 3200 ש"ח,כמובן שהוא ישכנע אותכם שהתוספת הזו "משלמת" בכדי שתוכלו להפעיל את כל המשחקים החדשים כיום..... :kopfpatsch:

זה עבר כבר את הרמה של הנוכלות,זה נמצא הרבה הרבה יותר למטה...........

פורסם

גועל נפש......ממש ככה,עיינתי שוב במכירה עצמה של הKINGJET הזה,וראיתי עוד כמה "הצעות מפתות" שזה פשוט הכעיס אותי יותר מאשר הצחיק..........למשל בתוספות למחשב ה"P4 3.6" תוכלו לקבל במקום הכרטיס המובנה GF 5200 128MB PCI ,תנחשו בכמה?

רק תנחשו?

600 ש"ח!

פשוט גועל........ובכלל,תוספת של זיכרון מ512 ל1 גיגה תעלה לכם לא פחות מ400 ש"ח לזיכרון ג'נרי מאיכות הכי ירודה שסיני יכול לייצר.........והם לוקחים על זבל כזה 2600 שקל!

ובהנחה שתוסיפו את הGF 5200 ה"חזק" תגיעו לסכום של 3200 ש"ח,כמובן שהוא ישכנע אותכם שהתוספת הזו "משלמת" בכדי שתוכלו להפעיל את כל המשחקים החדשים כיום..... :kopfpatsch:

זה עבר כבר את הרמה של הנוכלות,זה נמצא הרבה הרבה יותר למטה...........

אתה צודק ב-100 % !

זה פשוט מגעיל לנצל ככה תמימות של אנשים שלא מבינים במחשבים ולמכור להם זבל בכאלה מחירים :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים