עבור לתוכן

זהירות! - מעבדים מזויפים למכירה בארץ.

Featured Replies

פורסם

אני לא אזכיר חברות כי חשוב לי שההודעה הזו לא תימחק. כל המידע שמצוין פה מגיע מפירסום של היצרן עצמו.

קרוב משפחה שלי קנה פנטיום 4 במהירות 3.6 במחיר מאוד טוב (יותר מדי טוב) אבל חלונות מתעקשת שזה סלרון 7.1.

יצרן לוחות סיני מפרסם למכירה לוחות "משופצים" מדגם KINGJET, לוחות עם מעבדי סלרון שעברו "שיפוץ" לפנטיום 3.6. הלוחות והמעבדים שונו כך (לפי הודעת היצרן עצמו) שעל המעבד הוחלף הכיתוב וכאשר המחשב עולה (BOOT) מופיעה הודעה כי זהו פנטיום 3.6. ישנה רק בעיה אחת עם "השיפוץ", חלונות רואה שזה סלרון והיצרן מספק CD ובו טלאי מיוחד שמשנה את שהמערכת מציגה למשתמש.

תוכנת זיהוי המעבדים של אינטל ושאר תוכנות זיהוי המעבדים מדווחות כי זהו סלרון.

אז אם חברה מסוימת בארץ מציעה לכם מעבד 3.6 במחיר מאוד טוב, עם לוח של היצרן הזה מדגם KINGJET עם הפרטים למטה, אנא הישמרו לנפשותיכם ולכיסכם!

אתר היצרן (סין):

http://chuanghui.en.alibaba.com/offerdetail/50846348/Sell_P4_MB_CPU_combo.html

מהמודעה:

image11ax.jpg

• תגובות 70
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF טוב לדעת! אז רגע מה הביצועים של המעבד? :smile1:

פורסם

רגע, מה המחיר של המעבד המזוייף?

פורסם

אין גבול לחוצפה של אנשים, הם אשכרה מוכרים זיוף במודע כדי לעשות עליו עוד כמה גרושים וכדי שרמאים יקנו מהם

במחיר קצת מנופח מהסלרון וימכרו לאנשים תמימים במחיר מופקע של P4 , לא יאומן :kopfpatsch:

פורסם

WOHA!

thats fucked up!

LHJ5nHrQ.jpg

פורסם

מה שנקרא "שוד לאור היום"........... :o :o :o :o

פורסם

אני היחד כאן שלא מופתע ? :screwy:

פורסם

אני גם לא מופתע..

:screwy: :screwy: :kopfpatsch:

פורסם

מאוד נחמדים הסינים האלו והרמאים המוכרים את הJUNK שלהם...

פורסם

עד מתי רמאים יעלוזו וטיפשים ירוקנו כיסם? :kopfpatsch:

פורסם

רמאים תמיד היו ותמיד יהיו לא מפתיע..(רק שכול פעם הם מפתעים מחדש עם השיטות..)

פורסם

לדעתי כל מי שעולה על חנות או מפיץ כזה חייב להפיץ ברבים שכולם ידעו ויזהרו !! c004.gif

פורסם

אנשים מבינים פה כאילו מדובר במעבד שעבר אוברקלוק...

אז תאמת לא הכי ברור מדברי פותח התרד - אבל אני הבנתי שפשוט מדובר בסלרון 1.7 שעובד בדיוק כמו סלרון 1.7 , רק הכיתוב שונה... כמו לשים מנוע של חיפושית במרצדס ולהגיד\להראות שזה מרצדס... אם זה המצב באמת - אז זה כבר ממש אידיוטי...

השלב הבא מכירת 6200 עם כיתוב של 7800 GTX  

;D

פורסם

^^^ כן, זה גם מה שאני הבנתי..

זה כמו לשים סמל של M5 על 520..

פורסם
  • מחבר

לצערי אינני יכול לנקוב בשם החנות כי הבנתי שמנהלי הפורום אוסרים זאת. אפילו אם אין שום ספק שמדובר במעשה נוכלות, אנשי האתר לא רוצים להסתבך משפטית.

לשם הבהרה: המעבד הוא אינטל סלרון 1.7 מקורי שהכיתוב עליו שונה לפנטיום 4 3.6 והלוח בו הוא מותקן מדווח שזה אכן פנטיום 3.6 וישנו CD שהיצרן מוסיף ע"מ שגם מערכת הפעלה תחשוב שמדובר במעבד פנטיום 3.6. אבל הביצועים זהים לסלרון 1.7 כי הוא באמת סלרון 1.7.

מעבד פנטיום 4 3.6 עולה כמעט 2000 ש"ח ואילו סלרון 1.7 לא נמכר כיום ברוב החנויות וערכו פחות מ 400 ש"ח. תעשו את החשבון לבד.

נלקח מאתר מכירות ישראלי: (שם הספק, שמות ה"זוכים" וכתובת האתר הוסרו ע"מ למנוע תסבוכת משפטית)

image16tb.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים