עבור לתוכן

פתיחת פורטים *לתמיד*...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון?

כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג:

sweex - wireless router 11G

תודה!!!

פורסם

אתה יכול לבטל את הIP האוטמטי בראוטר ולתת לכל המחשבים ברשת IP ידני, ואז הם יישארו קבועים.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לעשות מה שעשית... אבל זה פותר לי רק חצי בעיה... כי כשאתה מתנתק מהאינטרנט אז ה IP שלך ישתנה בכל מקרה...

אין פשוט פיתרון לעשות כמו שאמרתי עם ה 0.0.0.0?

פורסם

מה שמשתנה לך זה הIP של הספק אינטרנט, לא הIP הפנימי של הרשת שלך. זה שני דברים שונים.

פורסם
  • מחבר

נכון זה 2 דברים שונים... אבל העיקרון דומה... איך אני עושה 0.0.0.0 על ה IP החיצוני?

פורסם

אתה מקבל IP חיצוני מהספקית, ובאותו זמן יש לך IP פנימי ברשת. אתה רוצה לפתוח פורט למשחק מסויים. אז אתה מגדיר שכל מידע במתקבל בPORT שמגיע מכיוון האינטרנט (WAN) יעבור לפורט ספיצפי בIP ספציפי ברשת שלך. אני לא חושב שאתה יכול לכוון ככה לכל הIP ברשת פורט מסויים, אלא אם אתה עושה DMZ, אבל אז הכל פתוח. בעצם גם DMZ זה לIP ספציפי...

הקיצר, אתה צריך IP ידני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים