פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אני רוצה לשפר קצת אתה המחשבהמפרט:P4 2800MOBO: P4P800 Deluxe תומך ב Dual DDRG.card: R9600Pro 256mb256x2 Dual ddr אני חושב שזה על dual :-\איך בודקים?חיפשתי ב aida מידע על הזיכרון:Memory Module Properties Serial Number NoneModule Size 256 MB (1 rows, 4 banks)Module Type UnbufferedMemory Type DDR SDRAMMemory Speed PC3200 (200 MHz)Module Width 64 bitModule Voltage SSTL 2.5Error Detection Method NoneRefresh Rate Reduced (7.8 us), Self-RefreshHighest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz)2nd Highest CAS Latency 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz)Memory Device Properties Form Factor DIMMType SDRAMType Detail SynchronousSize 256 MBTotal Width 64-bitData Width 64-bitDevice Locator DIMM2Bank Locator BANK2Manufacturer Manufacturer2Serial Number SerNum2Asset Tag AssetTagNum2Part Number PartNum2לא מצאתי שם של חברה או משהו כזה אבל אני חושב שהחברה היא Micro קיצר לא מוכרת.עכשיו חשבתי לקנות עוד 256X2 שהיה על DDRהשאלה שלי היא אם כדי לעשות את זה .. אם אני ירגיש שינוי?אם כן איזה חברה לקנות ? מהירות? איך לעשות ששתי הזוגות היו על DUAL DDR?
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים כדי לבדוק מידע על הזכרונות הכי בטוח ומדויק זה לקרוא מה שכתוב על הסטיק עצמו,אין לך טעם להוסיף עוד 256X2, כי שאר המערכת תהווה צוואר בקבוק.
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים מחבר כאילו שחלק אחר לא מספיק טוב אז זה לא משנה כמה תוסיף ראם המחשב יעבוד אותו דבר - Dimness לזה התכוונת? אם כן אז איזה חלק אז אתה בעצם אומר סטיק אחד של 256 יספיק ואני לא ירגיש הבדל אם היה 2? חובה לדעת את החברה של ה 2 זיכרונות שכבר יש לי ? לפי זה צריך להתאים זיכרון חדש? איף זה הולך? תודה רבה על העזרה!!!!! :) :)
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים רוחב פס של הזיכרונות 64 ביט משמעותו שהם לא עובדים ב DUAL !!!!בכל אופן פתח את המחשב ותסתכל אממורים להיות לך ארבעה סוקטים של זיכרון (כששנים מהם תפוסים)שניים כחולים ושנייים שחורים ( עד כמה שזכור לי ) שני סלוטים של זיכרון אמורים לשבת ברווח של סוקט אחד מהשני על אותו צבע של סוקט !!!אם זה לא כך או/ו הזיכרונות שונים בסוגם כנראה שהטכנאי בכוונה לא שם אותם כך ואין לך אפשרות ל DUAL
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים כאילו שחלק אחר לא מספיק טוב אז זה לא משנה כמה תוסיף ראם המחשב יעבוד אותו דבר - Dimness לזה התכוונת? אם כן אז איזה חלק אז אתה בעצם אומר סטיק אחד של 256 יספיק ואני לא ירגיש הבדל אם היה 2? חובה לדעת את החברה של ה 2 זיכרונות שכבר יש לי ? לפי זה צריך להתאים זיכרון חדש? איף זה הולך? תודה רבה על העזרה!!!!! :) :) כן, לזה התכוונתי רק שעם תוספת זיכרון הביצועים יישתפרו אבל לא ברמה ניכרת ששוה את הכסף ובכל מקרה המחשב יהיה חלש במשחקים, צוואר הבקבוק העיקרי הוא הכרטיס מסך.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אוי לשטויותDimnessאיזה צוואר בקבוק? מאיפה הבאת את השטות הזאת?ותמיד יש שימוש לעוד זכרון, בטח להרחבה מ 512MB ל 1GBHNRתבדוק בתוכנה CPU-Z בלשונית Memory אם הזכרונות עובדים ב Dual
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אוי לשטויותDimnessאיזה צוואר בקבוק? מאיפה הבאת את השטות הזאת?ותמיד יש שימוש לעוד זכרון, בטח להרחבה מ 512MB ל 1GBHNRתבדוק בתוכנה CPU-Z בלשונית Memory אם הזכרונות עובדים ב Dualאני הנחתי שהוא רוצה להוסיף זיכרון בשביל משחקים, שם הכרטיס מסך שלו חלש ותוספת הזיכרון לא ממש תשנה את המצב, למרות שהיא תעזור קצת.בשביל עבודה פשוטה ו"רגילה" באמת שאין צורך ביותר מ -512MB של זיכרון וזה יהיה בזבוז כסף :-\
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים למה סתם לומר דברים שאינם להם בסיס . הוספת זיכרון תמיד טובה וברוכה , ותשפר לך את ביצועיי המחשב הן במשחקים והן בעבדוה רגילה .
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים לדעתי הבעיה הכי גדולה שלו זה הכרטיס מסך.המעבד בסדר, הלוח אם בסדר. אפשר אפילו לעשות OC.שיקנה X800XL ויהיה מרוצה.
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר לדעתי הבעיה הכי גדולה שלו זה הכרטיס מסך.המעבד בסדר, הלוח אם בסדר. אפשר אפילו לעשות OC.שיקנה X800XL ויהיה מרוצה.הלוואי .. הבעיה היא שאין לי מספיק כסף לכרטיס מסך .אולי עוד כמה זמן..בנתיים מה כדי לעשות אם הזכרונות איזה חברה כמה איך??ב CPU-ZכתובChannels# : Dualתודה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.