עבור לתוכן

שלום יש לי ארדיסק עים 2 ווינדוסים איך אני מוריד ווינדוס 1 תודה !

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי :xyxthumbs:

פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה :xyxthumbs:

פורסם

אתה צריך את הווינדוס בC?יש שם משהו שמור?

בעקרון תכניס דיסק של ווינדוס, תעבור את שלבי ההתקנה, תמחק את מחיצה D ותיצור חדשה, אחרי שהוא מסיים לפרמט לפני שהוא מעתיק את קבצי ווינדוס תעשה ריסטרט.

אם זה עדיין מראה לך את המסך יש לזה פתרון דרך msconfig בבוט שם משהו אבל לי אין מושג אז הייתי מנסה לעשות ריפייר דרך הדיסק באותה דרך...

פורסם

אתה נכנס ללוח בקרה/CONTROL PANEL =>מאפייני מערכת(לא זוכר באנגלית)=>מתקדם/ADVENCE (זאת כרטיסיה למעלה)=>הפעלה ושיחזור(למטה)=>

ושם יש לך שורה שכתוב את הברירת מחדל שלך (של שני הווינדוסים) ומתחת לזה יש איזה לחצן "ערוך".....ואתה מוחק אחד מהם( את זה שמוביל לכונן D).......

זה תלוי מה התקנת קודם....אני חושב שהראשון שתקנת יהיה בשורה שניה.....אל תיסמוך על זה!

עריכה - אתה פשוט יכול להגדיר שם גם את זמן העליה של הוינדוס ......(את זמן הבחירה)........פשוט תשים 0

מקווה שעזרתי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

jigolo תודה רבה אחי זה עבד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים