עבור לתוכן

מי אמר שבנות לא יכולות להרביץ?

Featured Replies

פורסם

פגעתי בנקודה רגישה? ישששש! :yelclap:

וואלה אז אם אנחנו כזה כשלון ואתה כזאת הצלחה אז למה לעזזל אתה צרייך להטריד בחורות במסנג'ר כדי לקבל צומי? להזכיר לך מי אצלי ב"איגנור" ליסט?...

עכשיו לך שים קניבל קורפס ותעשה ככה עם הראש כמו ביוויס ובאטהד כי יותר גבוה מזה אתה לא תקפוץ. Schlampe! :lol:

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פגעתי בנקודה רגישה? ישששש! :yelclap:

וואלה אז אם אנחנו כזה כשלון ואתה כזאת הצלחה אז למה לעזזל אתה צרייך להטריד בחורות במסנג'ר כדי לקבל צומי? להזכיר לך מי אצלי ב"איגנור" ליסט?...

עכשיו לך שים קניבל קורפס ותעשה ככה עם הראש כמו ביוויס ובאטהד כי יותר גבוה מזה אתה לא תקפוץ. Schlampe! :lol:

HoT-DoG

NnUcCEx2.jpg

אבל ברצינות, איך הדיון הזה הגיע למלחמות על טעם מוזיקלי?

כמה שאני שונא ג'ודו

איך לעזעל אפשר להרים בנאדם בלי שהעצמות בגב ישברו או יסדקו?

זה כבר לא בחורות זה בחורות בגוף של בחורים

מי אמר שצריך להרים?

מפילים (הפלה) או מטילים (הטלה), אף פעם לא מרימים על הגב.

וכן, יש בנבחרת ישראל בגודו כמה בנות שנראות כמו מקרר, אבל למה לעשות הכללות..

ובחזרה לנושא המקורי, ראיתם איזה סופלקס היא דפקה לו?

פשוט מדהים..

פורסם

איזה פאנקיסטים בראש שלך? אולי 70% שם היו סקינהדס. והפאנקיסטים שם ממש אנשים סבבה, לא מגעילים כמו פה, חושבים שכולם חייבים להם משהו, כמו היפיים מלוכלכים שלא עובדים ומשנוררים כסף ברחוב ומתחננים לשלוק מהבירה שלך. אתה והמטאליסטים שלך עם הכינים בשיער השמנוני ומלא הקשרים לא מגיעים לקרסוליים של הפאנקיסטים שפגשתי שם... WACKEN? לא, אבל אם ארצה לקבל כינים או בירה במחיר מופרז אני אבוא בכיף.

מה זה לא לבעוט בפוגו? אנחנו בועטים, נותנים אגרופים, מרפקים לפנים... הכל הולך. זה כל הקטע שאתה לא קופץ כמו ילד אומו בהופעה של בלינק 182, אלא אתה בא עם כל העצבים וה-AGGRO מכל השבוע ומפרק לכולם ת'צורה וכולם מפרקים לך ואתה יוצא שמח, ממש Fight Club.

איכס, את אלו בלי החולצה אני הכי שונאת... תמיד מזיעים ונדמה לך שהם סתם באים כדי לנגב עליך. היה שם אחד כזה, סקין-פרש-קאט מתלהב שהביא לי ת'סעיף. בעטתי בו בגב התחתון והוא נפל אבל לא חשב שאני עשיתי את זה אז הוא התנפל על איזה מכוער אחר, חחח...

אני אוהבת מטאל אבל רק ככה, פה ושם, אני יותר בקטע של Oi!, raggae, Ska, oldschool punk, hardcore, RAC, rocksteady. אבל הרבה הרבה Oi!.

את ממש מגוחכת,את יותר מידי חושבת את עצמך החברה של אדוארד נורטון מאמריקה איקס נכון?

איזה מקריות שאת לא יהודיה?

פאק אוף,לא מעניין אפחד מאיתנו כמה שאת קשוחה,ואישית לא קונה תזיוני שכל שלך לגבי "שברתי לבע בלע תעצם הזנב",שיו כזאת קשוחה.

בול שיט,את סתם תינוקת מתנשאת,תתבגרי לאף אחד לא אכפת מהשטויות שלך.

פורסם

כה, אני צריך צומי,

לכי תגדלי שיער ותתחילי למצוא חברים בארץ

מגניב שהאנשים היחידים שלרמה שלך זה בגרמניה, ממש כלה את, לא לרמה שלך ישראלים :xyxthumbs:

לפחות אני לא צריך לגלח את הראש וללבוש שלייקס ונעלי צבא ומעיל עם פאצ'ים של מיספיטס בשביל "צומי"

ולזה עם הראש שביווס ובאטהד עושים נקרא האדבאנג

וקניבל קורפס מסריחים,

אז לכי תשברי לאנשים עצם זנב ותבעטי בהם עם נעלי ברזל

פורסם

רק רגע... בוא נתרגם את זה לשפה שלך:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuurp

יש לי יותר חברים בארץ ממה שיש לך באיי-סי-קיו יא חתיכת לוזר, והמעיל שלי נקיא ויפה עם 2-3 סיכות ואני בכלל לא שומעת מיספיטס, אמרתי ראגיי, סקא ואוי.

ומתיי גילחתי את הראש? לי יש דיי ויותר צומי, אולי לך חסר אז אתה עושה הצגה כי דחו אותך ועכשיו אתה מזיע את אצבעות הנקניקיה שלך על המקלדת. :screwy:

ו-Jungle, אולי כדאי שתחזור לג'ונגל אם כל מה שאתה יכול לעשות זה להסתלבט על אנשים באינטרנט כי בפנים לא היית אומר לי כלום, לא בסמטה חשוכה בכל אופן.

גאד, איך נמאס לי מכל האידיוטים שראו "אמריקה איקס" וחושבים שהם יודעים הכל על מה זה סקינהד ולא נמאס כבר להסביר, מאה פעם אמרתי "אין דבר כזה סקינהדס-נאצים, יש נאצים שחושבים שהם סקינהדס". ובינינו, אני יהודיה בדיוק כמוך בשביל הנאצים ובשביל המשרפות, רק שבמדינה הזאת ובדת הזאת אני לא "יהודיה מספיק" אז שוללים ממני זכויות בגלל זה, מרימים גבה - לא אני אמרתי שאני לא יהודיה - המדינה שלך והרבנים שלך אמרו. בישראל אני מרגישה הכי פחות יהודיה בעולם רק כי אמא שלי גויה והכל אומרים לי כאילו זה בושה.

פורסם
  • מחבר

oh boy...

דווקא אהבתי את התראד הזה..

פורסם

:s07:

למה אני אף פעם לא שומר את התמונה הזו של ה"להתווכח באינטרנט זה כמו לזכות באולימפידת המיוחדים... "

פורסם

אנשים תירגעו זה ממש מסריח מה שהולך פה :screwy:

פורסם

arguing.jpg

בבקשה, אני את שלי אמרתי, אז שמר "אצבעות נקניקיה" יקח את הכדורים שלו וילך כבר לישון.

פורסם

אני שמח לשמוע שהמעיל שלך נקיא מפאצ'ים

ואני גם שמח לשמוע שאת כלה וקשוחה שיש לך מליון חברים כבדים שאם אני יעצבן אותך את תפרקי אותי במכות

ודייייייייייייייייייייי

עם הפוזות שלךךךךך

מה את חשה עם כל האפסות הזו, אם היית גרמנייה ושוברת יהודים במכות אז אולי הית ראויה לפוזה הזו, אבל את סתם חרטטנית

ואני ממש בטוח שאת מנופפת ביהדות שלך שם.

אז לכי לגרמניה תבדקי אם אני שם סבבה?

פורסם

אני שמח לשמוע שהמעיל שלך נקיא מפאצ'ים

ואני גם שמח לשמוע שאת כלה וקשוחה שיש לך מליון חברים כבדים שאם אני יעצבן אותך את תפרקי אותי במכות

ודייייייייייייייייייייי 

עם הפוזות שלךךךךך

מה את חשה עם כל האפסות הזו, אם היית גרמנייה ושוברת יהודים במכות אז אולי הית ראויה לפוזה הזו, אבל את סתם חרטטנית

ואני ממש בטוח שאת מנופפת ביהדות שלך שם.

אז לכי לגרמניה תבדקי אם אני שם סבבה?

crayon.gif

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

רק רגע... בוא נתרגם את זה לשפה שלך:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuurp

יש לי יותר חברים בארץ ממה שיש לך באיי-סי-קיו יא חתיכת לוזר, והמעיל שלי נקיא ויפה עם 2-3 סיכות ואני בכלל לא שומעת מיספיטס, אמרתי ראגיי, סקא ואוי.

ומתיי גילחתי את הראש? לי יש דיי ויותר צומי, אולי לך חסר אז אתה עושה הצגה כי דחו אותך ועכשיו אתה מזיע את אצבעות הנקניקיה שלך על המקלדת. :screwy:

ו-Jungle, אולי כדאי שתחזור לג'ונגל אם כל מה שאתה יכול לעשות זה להסתלבט על אנשים באינטרנט כי בפנים לא היית אומר לי כלום, לא בסמטה חשוכה בכל אופן.

גאד, איך נמאס לי מכל האידיוטים שראו "אמריקה איקס" וחושבים שהם יודעים הכל על מה זה סקינהד ולא נמאס כבר להסביר, מאה פעם אמרתי "אין דבר כזה סקינהדס-נאצים, יש נאצים שחושבים שהם סקינהדס". ובינינו, אני יהודיה בדיוק כמוך בשביל הנאצים ובשביל המשרפות, רק שבמדינה הזאת ובדת הזאת אני לא "יהודיה מספיק" אז שוללים ממני זכויות בגלל זה, מרימים גבה - לא אני אמרתי שאני לא יהודיה - המדינה שלך והרבנים שלך אמרו. בישראל אני מרגישה הכי פחות יהודיה בעולם רק כי אמא שלי גויה והכל אומרים לי כאילו זה בושה.

פורסם

אוקיי, מהת'רד הזה לא יכול לצאת כלום, ואין סיבה להמשיך אותו(בייחוד לא עם הוויכוחים המטופשים שלכם)

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים