עבור לתוכן

מי אמר שבנות לא יכולות להרביץ?

Featured Replies

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון הרגשת סחרחורת כזו, ואז ניסית ללכת ישר ולא הצלחת?

לא רק שלא הצלחתי ראיתי שחור לבן LOL :silly:

היה מגניב לאלה לא נעיםא בל מגניב :silly:

פורסם

חחחח... כאלו מכות לאשכים והוא יכול לדבר אח"כ? :s05:

LOL, בנות לא יודעות להרביץ וזאת עובדה. אמנם יש בנות חזקות שיכולות להרביץ לבנים, אבל לכאלו נשנשים בטח, כמו אביעד קיסוס... :lol:

פורסם

את ממש מוכשרת אם הצלחת לסדוק למישהו את עצם הזנב... איך בדיוק הצלחת לעשות את זה?

מוזר שבהופעות דת' מטאל דברים כאלה פחות נפוצים ::)

פורסם

שמע, זאת היתה הופעה של אחת הלהקות הגדולות בגרמניה שבאו לשם כי המועדון שהיה שם עמדו לסגור אותו, עשו עצומה ועצרת בעיר נגד זה וחברים שלי שמכירים אותם אמרו, תבואו, תופיעו, זה ישפיע והם באו. בהתחלה חשבתי עובדים עליי אבל באתי ולא האמנתי. כבר שנים שלא נכנסתי לפוגו אבל בשבילם הייתי חייבת... הלהקה האהובה עליי, מה? אז בגלל ההופעה הזאת סקינהדס ופאנקיסטים מכל האיזור באו והיה פוגו ממש עצבני וכולם עם מגפי מתכת, לא הקקה מהצבא וחבל"ז, שבועיים אחרי זה כאב לי כל הגוף. כל הכשרון זה שאתה בועט למישהו כאילו בתחת אבל מכוון טיפה יותר למעלה ואז אתה מרגיש את עצם הזנב נדפקת לך בנעל... אבל מה סתם בנאדם אידיוט שכל הזמן נדחף לבמה ועיצבן את כולם, מגיע לו... :silly:

פורסם

שמע, זאת היתה הופעה של אחת הלהקות הגדולות בגרמניה שבאו לשם כי המועדון שהיה שם עמדו לסגור אותו, עשו עצומה ועצרת בעיר נגד זה וחברים שלי שמכירים אותם אמרו, תבואו, תופיעו, זה ישפיע והם באו. בהתחלה חשבתי עובדים עליי אבל באתי ולא האמנתי. כבר שנים שלא נכנסתי לפוגו אבל בשבילם הייתי חייבת... הלהקה האהובה עליי, מה? אז בגלל ההופעה הזאת סקינהדס ופאנקיסטים מכל האיזור באו והיה פוגו ממש עצבני וכולם עם מגפי מתכת, לא הקקה מהצבא וחבל"ז, שבועיים אחרי זה כאב לי כל הגוף. כל הכשרון זה שאתה בועט למישהו כאילו בתחת אבל מכוון טיפה יותר למעלה ואז אתה מרגיש את עצם הזנב נדפקת לך בנעל... אבל מה סתם בנאדם אידיוט שכל הזמן נדחף לבמה ועיצבן את כולם, מגיע לו... :silly:

פאנקיסטים מטומטמים, תמיד הורסים הופעות מטאל, מעניין מה היה קורה עם היה WACKEN של פאנקיסטים :kopfpatsch:

את יודעת בפוגו לא צריך לבעוט, במיוחד שיש לך נעלי ברזל (???) מספיק לדחוף, עד שבא רוסי מטר 90 בלי חולצה ופשוט מעיף את כולם החוצה :yelclap:

אאה ד"א היית בוואקן?

או שאת לא כזו חובבת מטאל?

פורסם

איזה פאנקיסטים בראש שלך? אולי 70% שם היו סקינהדס. והפאנקיסטים שם ממש אנשים סבבה, לא מגעילים כמו פה, חושבים שכולם חייבים להם משהו, כמו היפיים מלוכלכים שלא עובדים ומשנוררים כסף ברחוב ומתחננים לשלוק מהבירה שלך. אתה והמטאליסטים שלך עם הכינים בשיער השמנוני ומלא הקשרים לא מגיעים לקרסוליים של הפאנקיסטים שפגשתי שם... WACKEN? לא, אבל אם ארצה לקבל כינים או בירה במחיר מופרז אני אבוא בכיף.

מה זה לא לבעוט בפוגו? אנחנו בועטים, נותנים אגרופים, מרפקים לפנים... הכל הולך. זה כל הקטע שאתה לא קופץ כמו ילד אומו בהופעה של בלינק 182, אלא אתה בא עם כל העצבים וה-AGGRO מכל השבוע ומפרק לכולם ת'צורה וכולם מפרקים לך ואתה יוצא שמח, ממש Fight Club.

איכס, את אלו בלי החולצה אני הכי שונאת... תמיד מזיעים ונדמה לך שהם סתם באים כדי לנגב עליך. היה שם אחד כזה, סקין-פרש-קאט מתלהב שהביא לי ת'סעיף. בעטתי בו בגב התחתון והוא נפל אבל לא חשב שאני עשיתי את זה אז הוא התנפל על איזה מכוער אחר, חחח...

אני אוהבת מטאל אבל רק ככה, פה ושם, אני יותר בקטע של Oi!, raggae, Ska, oldschool punk, hardcore, RAC, rocksteady. אבל הרבה הרבה Oi!.

פורסם

את דווקא נשמעת ילדה טובה... עם בעיה קטנה של אלכוהול אבל עדיין ילדה טובה..

משהו כזה בערך?

c4qDNgLH.jpg

קעקוע, בירות..

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כוסות כאלה? אנ מחפש בנרות

ובנות, כמו בנהיגה, עושות יותר מידי רוח עם הידיים, ולא יוצא מזה כלום. לתפוס להן יד אחת וניגמר הסיפור...

ודריה, לא עדיף פשוט לשתות עד עילפון? למה צריך גם ללכת מכות? תאמיני לי, האנג אובר טוב יכול להשכיח לא רק שבוע...

פורסם

כמה שניסיתי - לא הצלחתי לשתות עד עלפון, עדיף גם שלא אנסה, אני לא אתעלף אבל אקיא על בטוח. שם דווקא לא הקאתי כי שתיתי יותר מדיי, אבל כן כי הייתי חולה וידיד שלי הצחיק אותי כל הזמן וצחקתי קצת חזק מדיי. :-\

לא יודעת, אני לא מחפשת מכות כמו ערסים אבל אם יש בצחוק עם החברים או פוגו, למה לא? כל אחד ומה שעושה לו את זה.

פורסם

כמה שאני שונא ג'ודו

איך לעזעל אפשר להרים בנאדם בלי שהעצמות בגב ישברו או יסדקו?

זה כבר לא בחורות זה בחורות בגוף של בחורים

פורסם

כמה שאני שונא ג'ודו

איך לעזעל אפשר להרים בנאדם בלי שהעצמות בגב ישברו או יסדקו?

זה כבר לא בחורות זה בחורות בגוף של בחורים

אף אחד לא דיבר פה על ג'ודו :screwy: :screwy: :screwy:

vitnir דיברה על פוגו...

פורסם

איזה פאנקיסטים בראש שלך? אולי 70% שם היו סקינהדס. והפאנקיסטים שם ממש אנשים סבבה, לא מגעילים כמו פה, חושבים שכולם חייבים להם משהו, כמו היפיים מלוכלכים שלא עובדים ומשנוררים כסף ברחוב ומתחננים לשלוק מהבירה שלך. אתה והמטאליסטים שלך עם הכינים בשיער השמנוני ומלא הקשרים לא מגיעים לקרסוליים של הפאנקיסטים שפגשתי שם... WACKEN? לא, אבל אם ארצה לקבל כינים או בירה במחיר מופרז אני אבוא בכיף.

מה זה לא לבעוט בפוגו? אנחנו בועטים, נותנים אגרופים, מרפקים לפנים... הכל הולך. זה כל הקטע שאתה לא קופץ כמו ילד אומו בהופעה של בלינק 182, אלא אתה בא עם כל העצבים וה-AGGRO מכל השבוע ומפרק לכולם ת'צורה וכולם מפרקים לך ואתה יוצא שמח, ממש Fight Club.

איכס, את אלו בלי החולצה אני הכי שונאת... תמיד מזיעים ונדמה לך שהם סתם באים כדי לנגב עליך. היה שם אחד כזה, סקין-פרש-קאט מתלהב שהביא לי ת'סעיף. בעטתי בו בגב התחתון והוא נפל אבל לא חשב שאני עשיתי את זה אז הוא התנפל על איזה מכוער אחר, חחח...

אני אוהבת מטאל אבל רק ככה, פה ושם, אני יותר בקטע של Oi!, raggae, Ska, oldschool punk, hardcore, RAC, rocksteady. אבל הרבה הרבה Oi!.

גם כן "סקין-הדס" ופאנקיסטים, כשלונות של החברה, עושים מוהוק בצבע ורוד, או עושים קרחת בשביל להתקשר לנאצים,

כל זה מעשים של מנודים, בשביל למשוך צומי,

וכנ"ל גם הפוגואים שלך, מה לעשות שהם לא יודעים לעשות מוזיקה ולא יודעים לנגן בכלל, אז בשביל "להנות" חייבים ללכת מכות,

פה בדיוק ההבדל, (אני מכליל את הסקין'ס והפאנקיסטים ביחד כואנדלים) הואנדלים באים להנות רק מהאלכוהול ומהמכות העלובות שהם בכלל לא יודעים ללכת,

בניגוד למטאליסטים, שבאים להנות מהמוזיקה, הפוגו זה רק דבר שולי (רצוי לעשות אותו כמו שצריך), ולא כזה הרבה שותים בהופעות,

ותאמיני לי גם אני חטפתי מרפקים ואגרופים לפנים, אבל התגברתי, אבל אני לא עשיתי את זה חזרה כמו אפס לאחרים.

ובואי תשימי את הואנדאלים האלה בוואקן, נראה כמה הם קשוחים עם כל הצוענים שיפתחו להם את הצורה.

וד"א

אם זה נראה לך כמו שיער שמנוני עם כינים וקשרים, אז... :nixweiss:

כן, וגם אני בטוח שהפאנקיסטים האיכותיים שלך למדו 5 יח"ל פיזיקה ו5 י"חל מחשבים.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים